ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
jaj
هاچو هاچو
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
علیرضا
علیرضا
هاچو هاچو
♥Rose♥
hadi04
التماس دعای خیر دارم از همه دوستان
چکاوک
jaj
هاچو هاچو
jaj
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
واکنش فوق از جمله واکنش هایی است که منجر به تولید کف می شود .این واکنش بین جوش شیرین (سدیم بی کربنات یا سدیم هیدروژن کربنات) با آلومینیوم سولفات انجام می شود که به مقدار زیاد گاز دی اکسید کربن تولید می کند.
از این واکنش برای خاموش کردن آتش استفاده می شود.
The reaction between baking soda ( sodium bicarbonate or sodium hydrogen carbonate ) with aluminum sulfate, is that too much carbon dioxide is produced .
This reaction is used to extinguish the fire .
ترجمه از خودم به سختی
Aramesh
▧ تصویر در دسترس نیست
garfild
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
دليل اين اتفاق چيست؟چون نقطه انجماد مايع درون ليوان بالاتر از صفر است، وقتي يخ را كه دمای آن صفر يا زير صفر است را به آن نزديك مي كنيم، به سرعت منجمد مي شود.
Because glass is above the freezing point of the liquid is zero , the ice when the temperature is below zero to zero or close to it , is frozen quickly .
ترجمه از خودم به سختی
Aramesh
Aramesh
jaj
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→