ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
حضور دوستان نازنینی مثل تو ، توی همهمه ی این دنیای شلوغ نعمتیه قابل شکرگزاری.
امیدوارم شادی و سلامتی و موفقیت توی تک تک ثانیه های عمرت تبلور داشته باشه و آرامش همنشین لحظه هات باشه
امیر جان
زندگی یک آواز است آنرا بخوان٬
زندگی یک مبارزه است پس با آن بجنگ٬
زندگی یک بازی است آنرا بازی کن٬
زندگی یک رویا است به آن واقعیت ببخش٬
زندگی یک فداکاری است آنرا عرضه کن٬
زندگی عشق است از آن لذت ببر.
تولدت مبارک
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
[/center]
دلشاد
سفیر صلح موسسه پیام آوران ساحل امید، جناب آقای منوچهر نامجو قهرمان ویلچررانی ایران به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت (۱۲آذرماه – ۳ دسامبر) و در دفاع از تیم مذاکره کنندگان هسته ای ایران از مزار شهدای هسته ای امام زاده صالح تهران تا مزار شهدای گمنام قم را در طول سه شبانه روز با ویلچر و با شعار” با هم به سوی صلح جهانی”طی کرد. جهت مطالعه گزارش و گالری تصاویر کامل این برنامه به وب سایت موسسه ساحل امید مراجعه فرمایید: http://www.pasogroup.com
نسخه موبایل
دانلود
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
صلیبش رو که دیدم تعجب کردم
گفتم : شما کجا و کربلا و عزاداری کجا ؟!
جوابش آتیشم زد .
گفت: دین و پیغمبرمون فرق میکنه ولی امام حسینمون که یکیه!
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
دلشاد
KuRoSh
آقو ما یه سال شب يلدا دعوت بوديم خونه "فاميل دور"...به ما گفتن داري مياي يه هندونه بگير...آقو مام يه هندونه اي گرفتيم رفتيم تا رسيديم اينا هندونه رو شيکستن رنگش عين گچ سفيد بود!يني اي 89تا مهمون ريختن سرمون مارو به حد مرگ زدن!ها ها ها...داغونم کردن...آقو آخر شب شد گفتن بياين يه فال حافظ هم بگيريم نوبت ما شد،نيت کرديم،کتابو وا کرديم ديديم نوشته "خوشگلا بايد برقصن...خوشگلا بايد برقصن!"...آقو از اوجايي که تقديرمون اين بود 4ساعت و نيم رقصيديم مهره 12و13 کمرمون جا به جا شد کبدمون از اين جا به جايي غافلگير شد همکاريشو با ساير اعضا قطع کرد هپاتيت گرفتيم مُرديم!ها ها ها...رفتيم اون دنيا اي "حافظ" مارو تو برزخ گير آورد انقد مارو زد انقد مارو زد که يه بار ديگه هم مُرديم!...آقو دوباره که برگشتيم ديديم ميگن سوالاي شب اول قبر لو رفته از اوجايي هم که ما تنها کسي بوديم که 2بار مُرده شديم تنها مظنون ماجرا اينم به پروندمون اضافه شد نامه اعمالمونو دادن ديديم از 20 شديم 0.25...آقو روح پدر خدابيامرزمون اومد اي کارنامه رو دست ما ديد با کمربند افتاد به جونمن! زد 134 تا بخیه خوردیم...یعنی فرح بخشترین شب سال واسه ما ای شب یلداست.....هاهاهاهاها....
دلشاد: قانون تك عكسيها :برای ارسال پست در این تاپیک باید حداقل يكساعت از زمان ارسال آخرین پست ( عكس)گذشته باشد.
ماهی
نمایش یا پنهان متن
دلم برات تنگه بی انصافِ مهربون من !hadi04
یه مدت نیستم باز هم باید برم شاید یه کم طول بکشه شایدم اصلا طول نکشه ولی به رفتنش میارزه برام دعا کنید امیدوارم باز هم ببینمتون در پناه یزدان باشید
بچه مثبت
ژنرال
▧ تصویر در دسترس نیست
نسخه موبایل
aac198000
بچه مثبت
می گویی : البته .... البته که دوست دارم و اجازه می دهم .
قلم باریک تری بر می دارم و کاغذ بلند تری :
با تو بودن ، همیشه پُر معناست
بی تو روحم گرفته و تنهاست
با تو یک کاسه آب ، یک دریاست
بی تو ، دَردم ، به وسعتِ صحراست
با تو بودن همیشه پُر معناست
با تو آسان هزار کار خطیر
با تو ممکن جهادِ با تقدیر
بی تو . با غم ، برهنه همچو کویر
با تو یک غُنچه ، دشتی از گلهاست
با تو بودن همیشه پُر معناست
ای تو ، تعریف ناپذیرترین
بی تو ، من ، کوچک و حقیرترین
.....
یک عاشقانه آرام / نادر ابراهیمی
▧ تصویر در دسترس نیست
پرهام
تنها
zrnznn
▧ تصویر در دسترس نیست
Life Dream
يك زوج قرباني کارخانه نساجی فرو ريخته در بنگلادش در آغوش هم
Photograph by Taslima Akhter
Victims of a collapsed textile factory in Bangladesh are captured in a final embrace in this haunting portrait taken in the aftermath of the April 2013 disaster near the capital city of Dhaka
بچه مثبت
zrnznn
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→