ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Aramesh
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
لینک دانلود
MAJID ART
دلشاد
لینک دانلود
Life Dream: مرسي بهروز جان واقعاً هميشه كارهاي ياس بد جور احساساتيم ميكنه، خيلي دوسش دارم، دوستان حتماً اين كليپ رو ببينيد.
Aramesh
ماهی
هاچو هاچو
دلشاد
نمایش یا پنهان متن
شبکه«من وتو»وفریب مردم...دوستان حق طلب«ترانه خانه»؛برای رسواشدن دغل بازان فریبکار«آکادمی گوگوش»ودراعتراض به سانسوراسم عزیز«ناصر»وهمچنین فریبکاری سازندگان برنامه وبازی کردن بااعتمادمردم در«غریبه نشون دادن»شرکت کنندگان وسازندگان برنامه که بعضاًرفاقت های چندین ساله باهم دارن؛لطفااین«ویدئو -مطلب»روبه اشتراک بگذارید: درموردمافیای«رها.ا»(ترانه قاپ ِمعاصر!!)درشبکه«من وتو»وچگونگی شرکت دادن«آوش»درآکادمی بااستفاده از رانت باند«ر.ا»و«ه.خ»(شومن سر!شناس!!)وقصداین باندبرای برنده نمودن«آوش»وهمینطورنمایش فریبی که برای مردم بازی شد،درمطالب بعدی توضیح بیشتری خواهیم داد.http://facebook.com/video/video.php?v=247032355347233 مردم ازاینکه شبکه«من و تو»شعورشون روبه بازی گرفته،عصبانی هستن ومنتظرعذرخواهی رسمی مسئولان شبکه. فعلاویدئویی رومی بینیم مربوط به سالهاپیش؛«مهران»و«بابک»درگروه«ناصر»حضوردارن و ... این ویدئو-بخصوص جایی که ناصردست میزنه-اوج شرافت ومعرفت واخلاق یه هنرمندرونشون میده زنده بادناصرومردونگیاش... نمیدونیم مهران وبابک،این ویدئورو که میبینن،چه جوری میتونن بازم،سکوت کرده وتن به بازی بدن و...؟
Aramesh
حورا
Holtek
soheyla
مطمئنم هیچ وقت این طرفش و ندیدید !!!
نمایش یا پنهان متن
حورا
هاچو هاچو
دلشاد
لینک دانلود
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
دستت درد نكنه مامان مريمي، حالا چرا من بيچاره!!!
مازی جون تا عبرتی بشه برا دشمنان جنس لطیف
Aramesh
Mahboob
چکاوک
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→