ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بهونه
mz56mz
zrnznn
من به اندازه یک آسمان دلم گرفته!
میخواهم گریه کنم..
میخواهم فریاد بزنم..
کاش میتوانستم خودم را از خود ِ بیچاره ام بگیرم..
کاش میتوانستم نباشم..
بمیرم!
کاش میتوانستم خود را از این شب طولانی رویاها برهانم..
کاش میتوانستم خاموش شوم..
فنا شوم..
محو شوم..
من از این روزگار خسته شده ام..
از این لحظه هایی که حال مرا نمی فهمند و کند می گذرند بیزارم..
من از تمام شایدها و بایدها متنفرم...
▧ تصویر در دسترس نیست
بهونه
بهونه
▧ تصویر در دسترس نیست
KuRoSh
دلشاد
موزیک ویدئو فوق العاده زیبای گروه عقابهای سفید با نام صلح
بهونه
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
لوگوی پپسی را شامگاه 5 ژوئن (16 خرداد 91) در آسمان خاورمیانه روی کره ی ماه مشاهده نمایید . بمب تبلیغات در جهان :به گزارش نیو ادزنیوز بالاخره پس از مدتها شرکت پپسی توانست طرح تبلیغاتی خود برای تاباندن لوگوی پپسی بر روی کره ماه را که با مخالفت سازمان محیط زیست ملل متحد یو.اِن.ئی.پی مواجه بود را به مرحله ی اجرا برساند.
بر اساس این برنامه اولین پروژه ی آزمایشی تابش نور بر سطح کره ی ماه در تاریخ 5 ژوئن 2012 ...(16 خرداد 91) در منطقه خاور میانه که شرایط مناسب تری را برای انجام این کار دارا میباشد انجام خواهد شد . زمان دقیق این پدیده ی غیرطبیعی و جالب شامگاه شانزدهم ژوئن به وقت ایران در ساعت 23:30 دقیقه است که در سرتاسر ایران نیز به صورت کامل قابل رویت خواهد بود . مدت تابش احتمالا تنها حدود 15 دقیقه به طول خواهد انجامید در صورت موفقیت کامل پروژه ،این طرح تبلیغاتی به صورت رسمی در نقاط دیگر جهان توسط شرکت پپسی و احتمالا دیگر غول های عرصه ی تجارت جهانی اجرا خواهدشد.
دلشاد
متاسفانه با خبر شدیم که طوفان عزیز در ساعت 9:30 بامداد سه شنبه دار فانی را وداع گفت!. انجمن بوف بوفی از همین جا احساس همدردی خود را بازماندگان آن مرحوم و جامعه موسیقی ایران اعلام می دارد.
روحش شاد و یادش گرامی!
▧ تصویر در دسترس نیست
magmag206
malakeh
دخترخاله
برآﮮ تــو ،
برآﮮ آטּ معصومیت ِ پنهآטּ در چشمآنت !
برآﮮ مـטּ ،
برآﮮ دردهآیــم !
برآﮮ مـآ ،
کآرﮮ کند ...
zrnznn
دستگاه قهوه ساز Textspresso علاوه بر اینکه یک اسپرسو خوشمزه برای تان فراهم می کند، می تواند پیامک یا اس ام اس ها را دریافت و ارسال کند. و البته مهم تر از همه اینکه اس ام اس دریافتی را بر روی سطح قهوه تان چاپ کند.
حالا دیگر می توانید صبح را با یک پیام دوستانه از خانواده یا دوستان تان شروع کنید، یا اینکه اخطار همسرتان برای اطمینان از قفل بودن درب هنگام خروج از منزل را روی آن ببینید!
یا هر چیز دیگه
این قابلیت جالب، توسط شرکت خدمات پیامک تحت کلود Zipwhip تهیه شده است. اصل داستان در واقع یک دستگاه اسپرسو ساز Jura Impressa Xs90 است که به یک پرینتر کانن با جوهر خوراکی و سیستم ارسال و دریافت پیامک داخلی مجهز شده است. اما متاسفانه شما امکان خرید چنین دستگاهی را نخواهید داشت
▧ تصویر در دسترس نیست
ملیکا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منو ببین دلت واشه!