دوستان در این تاپیک می توانند سفارشهای خود را در زمینه موارد مربوط به سایت و انجمن که در تاپیک ๑ افتتاح فروشگاه بوف بوفی ๑ نام برده شده بود مطرح نمایند.
این موارد پس از خریداری شدن، به صفحه مشخصات کاربر در قسمت مخصوص هدیه ها اضافه شده و تعداد کل هدیه هایی که هر کاربر دریافت کرده زیر آواتار وی در قسمت پستهای انجمن نمایش داده خواهد شد.
1. آیکونها و موزیک پلیرهایی جهت هدیه دادن به دوستانتان در مناسبتهای مختلف مانند تولد، جشن سالگرد عضویت، موفقیتهای تحصیلی، ازدواج و غیره.... و یا حتی بدون در نظر گرفتن مناسبتهای خاص مثلا به عنوان هدیه به دوست آماده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
---------------------------سری اول هدیه ها به مناسبت ولنتاین با موضوع عاشقانه آماده فروش می باشد
2. سکه ها و آیکونهای بهاداری نیز با ارزشهای 25، 50، 100، 1000 امتیازی آماده و در معرض فروش قرار گرفته اند. این مورد قابل استفاده دوستانی خواهد بود که مثلا مایلند تمام یا بخشی از امتیازات خود را به کاربر دیگر هدیه دهند.
دوستان توجه داشته باشيد علامت سمت چپ پست به معني ثبت تقاضاي شما مي باشد. تقاضا ها به صورت روزانه تحويل عليرضا داده ميشود و در اولين فرصت كالاي خريداري شده بعد از كسر امتياز تحويل ميگردد. پيشاپيش از صبري كه بخرج ميدهيد سپاسگزارم
پست هايي كه مربوط به خريد از غرفه نباشد حذف خواهد شد!
خریداران عزیز، سفارشات بعد از بررسی و تحویل، آیکون زیر آیکونی که امین جان در بالا اشاره کردند به معنی تحویل شد به نمایش در میاد.
نمايش يا پنهان متنببخشید دوستان امتیازاتم کمه بیشتر از این نمی تونستم در ضمن شرمنده که یه کم دیر شد دوستانی هم که از قلم افتادن به زودی یکی یه یادگاری تقدیم می کنم
سلام. دوتا بوفی زر لطفا برای آرسام عزیز. یکی به مناسبت پدر شدنش و یکی هم برای خود یاسی کوچولو یه بوفی زر هم برای سیروس عزیز میخوام به مناسبت تولدش یه بوفی زر تقدیم به علیرضاجان به خاطر قدردانی از زحماتشون برای راه اندازی مجدد سایت
سلام. من کلا میخوام آتیش بزنم به مالم carlos bibigoli_1 دلشاد maryamlondon1 EVANESCENCE baron jon بندری shaparak64 Dr.GSM ماهی Kishe Mehr aliiiiiii mz56mz Kurosh MAJID ART gilas ساحل ناقلا arash52 بهونه Galexy sepehrirani
همگی یه بوفی برنز. عنوانشم:دوست خوب صنم دوستان گلم که قبلا از من یه یادگاری داشتن رو دیگه اینجا نیاوردم چون بودجه ام اجازه نمیداد یکی دوتا از دوستای دیگه رو هم که شرمندشون شدم ... از خجالتشون درمیام
LIFE
مسؤول جديد این قسمت:
gilas
▧ تصویر در دسترس نیست
هدیه ها و آیکونهای با ارزش:
این موارد پس از خریداری شدن، به صفحه مشخصات کاربر در قسمت مخصوص هدیه ها اضافه شده و تعداد کل هدیه هایی که هر کاربر دریافت کرده زیر آواتار وی در قسمت پستهای انجمن نمایش داده خواهد شد.
1. آیکونها و موزیک پلیرهایی جهت هدیه دادن به دوستانتان در مناسبتهای مختلف مانند تولد، جشن سالگرد عضویت، موفقیتهای تحصیلی، ازدواج و غیره.... و یا حتی بدون در نظر گرفتن مناسبتهای خاص مثلا به عنوان هدیه به دوست آماده و در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
---------------------------سری اول هدیه ها به مناسبت ولنتاین با موضوع عاشقانه آماده فروش می باشد
2. سکه ها و آیکونهای بهاداری نیز با ارزشهای 25، 50، 100، 1000 امتیازی آماده و در معرض فروش قرار گرفته اند. این مورد قابل استفاده دوستانی خواهد بود که مثلا مایلند تمام یا بخشی از امتیازات خود را به کاربر دیگر هدیه دهند.
دوستان توجه داشته باشيد علامت سمت چپ پست به معني ثبت تقاضاي شما مي باشد. تقاضا ها به صورت روزانه تحويل عليرضا داده ميشود و در اولين فرصت كالاي خريداري شده بعد از كسر امتياز تحويل ميگردد. پيشاپيش از صبري كه بخرج ميدهيد سپاسگزارم
پست هايي كه مربوط به خريد از غرفه نباشد حذف خواهد شد!
خریداران عزیز، سفارشات بعد از بررسی و تحویل، آیکون زیر آیکونی که امین جان در بالا اشاره کردند به معنی تحویل شد به نمایش در میاد.
undefined
110
undefined
arash52
mz56mz
the one
metalica
aliiii
carlos
mojde
بارون جون
aliiiiiiiiii
پرستو
bibigoli
shaparak
hadi
yasi
carlos
مستانه
nini
ماهی
بندری
METALLICA
1.یکی واسه پرستو ،
2. یکی واسه شیرین ،
3. یکی واسه گیلی بیلی ،
4. یکی واسه یکتا ،
5. یکی واسه شاپری ،
6. یکی واسه دلشاد ،
7. یکی واسه سامان کچل ،
8. یکی واسه میرزا محسن ،
9. یکی واسه مجید آرت ،
10.یکی هم واسه کارلوس
11.یکی هم واسه aliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
یکی واسه
دیگه پولم تموم شد فکر کنم
مناسبتشم بنویس : همینجوری گفتم دور هم باشیم !!
1210
hosseinhn82
برای هر کدام از عزیزان زیر یک بوفی برنز
kasragtr
shaparak64
بندری
carlos
maryamlondon1
چکاوک
aliiiiiii
Dr.GSM
Life Dream
mz56mz
مناسبت : یادگاری
نمايش يا پنهان متن
ببخشید دوستان امتیازاتم کمه بیشتر از این نمی تونستمدر ضمن شرمنده که یه کم دیر شد
دوستانی هم که از قلم افتادن به زودی یکی یه یادگاری تقدیم می کنم
arash52
110
sanam
یه بوفی زر هم برای سیروس عزیز میخوام به مناسبت تولدش
یه بوفی زر تقدیم به علیرضاجان به خاطر قدردانی از زحماتشون برای راه اندازی مجدد سایت
440 بوفی
نخبه
یکی برای ارسام ( قدم نو رسیده مبارک)
اون یکی رو با پیام خصوصی به گیلاسی میگم( متنش هم خیلی با معرفتی)
52 بوفی
shaparak64
سفارشاتی دارم
یه بوفی سیم برای آرسام
یه بوفی سیم برای بهروز ( تولدت مبارک )
110 بوفی
EVANESCENCE
یه بوفی سیم برای بهروز(تولدت مبارک)
165 بوفی
mojde
یه بوفی برنز هم soheyla جان بابت مهربونیاش
52 بوفی
ماهی
به مناسبت : قدم نورسیده مبارک
یه بوف برنز هم برا پرستوی عزیز برای یادگاری
52 بوفی
مستانه
به آرسام عزیز یه بوفی نقره ( تقدیم به بهترین بابای دنیا)
110 بوفی
sanam
لطفا یه بوفی زر برای بهروز عزیزتولدت مبارک
یه بوفی برنز برای آرامش نازنین : عکس سرزمین بوفیلند
136 بوفی
hosseinhn82
بازم اومدم خرید.
یک بوفی زر برای داداش علی گل
یک بوفی برنز برای مستانه . مناسبت : یادگاری
یک بوفی برنز برای soroosh . مناسبت : بابت راهنمایی سایت
یک بوفی برنز یرای بچه مثبت . مناسبت : بابت راهنمایی سایت
نمايش يا پنهان متن
باز هم اعلام میکنم که : دوستانی هم که از قلم افتادن به زودی یکی یه یادگاری تقدیم می کنم188
sanam
carlos
bibigoli_1
دلشاد
maryamlondon1
EVANESCENCE
baron jon
بندری
shaparak64
Dr.GSM
ماهی
Kishe Mehr
aliiiiiii
mz56mz
Kurosh
MAJID ART
gilas
ساحل ناقلا
arash52
بهونه
Galexy
sepehrirani
همگی یه بوفی برنز.
عنوانشم:دوست خوب صنم
دوستان گلم که قبلا از من یه یادگاری داشتن رو دیگه اینجا نیاوردم چون بودجه ام اجازه نمیداد یکی دوتا از دوستای دیگه رو هم که شرمندشون شدم ... از خجالتشون درمیام
546 بوفی
kasragtr
یه نقرشم برای آرسام مناسبتشم: برای بهترین بابای دنیا...
165
دلشاد
110 بوفی
حورا
یک بوفی سیم کادوی ازدواج شیرین عزیز
مرسی
110بوفی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→