1. قرار دادن تاپیک در بخش تاپیکهای ماندگار با انتقال تاپیک به این بخش، دیگر هرگز حذف نخواهد شد. کاربران می توانند به صورت مستقل یا شریکی نسبت به خرید این مورد اقدام نمایند. این مورد همچنین شامل تاپیکهای تولد، سالگرد ایجاد نام کاربری، سفرنامه ها و اکتشافها و سورپرایزها هم می شود. ولی شامل صفحات شخصی کاربران که در بخش فیسبوک می باشند نمیشود و این تاپیکها هرگز حذف نخواهند شد.
قیمت: 50 امتیاز بابت تاپیک + 1 امتیاز بابت هر پست به عنوان مثال تاپیکی که دارای 80 پست می باشد، قیمت آن می شود: 50+80 = 130 امتیاز تاپیک بعد از انتقال به این بخش بسته می شود.
عذر میخوام من این یه قلم رو برا تاپیک My Webpageمادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی) نیاز دارم بی زحمت مداک چی میخواد؟ چقدر امتیاز بیارم؟ . . . لطفاً هر چقدر امتیاز لازم بود از حساب خودم بردارید....یک دنیا سپاس
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
خوب من حاضرم همه امتیازاشو از من ببرید ولی خوب بچه ها هم : فاطمه و امیر و یلدا و ...اینا هم اعلام حضور کردن واسه امتیاز اگر بخوان امتیاز بدن چی میشه؟ همینجا باید بگن؟
zrnznn, باید بگن که چند بوفی ازشون کم کنم در مجموع باید 593 بوفی بریزین به حساب بوف بوفی
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn, الان شد 594 بوفی! بعد از اینکه تو این تاپیک اعلام کردند ماندگار خواهد شد
نمایش یا پنهان متنشیطونه میگه حالا که این همه دست و دل بازن از همه شون 200 یا 300 تا امتیاز کم بشه ..تاپیک ماندگار شه و ما بقی امتیاز ها هر چی اضافه اومد به حساب خودم واریز بشن serpent, پسریم باز که از کیسه خلیفه بخشیدییییییی
mahsa joon, وای مهسا جونم عزیزم شرمنده ام کردی قربونت شما هم همون 98 امتیاز کافیته
Ahora Quien, یلدا جون....عزیزم .... دیگه گفتنیا رو گفتم ...برا شما چیزی باقی نموند عزیزم برا شما هم همون 98 تا کافیه
. . . خوب آقا امین مدارکمون آماده اس تحویل بگیرید لطفاً: فاطمه 98 امتیاز مهسا 98 امتیاز امیر 200 امتیاز یلدا 98 امتیاز مابقی که فکر کنم میشه 100 تا هم از خودم پرداخت میکنم...تصویب شد
خوب آقا امین مدارکمون آماده اس تحویل بگیرید لطفاً: فاطمه 98 امتیاز مهسا 98 امتیاز امیر 200 امتیاز یلدا 98 امتیاز مابقی که فکر کنم میشه 100 تا هم از خودم پرداخت میکنم.
تاپیک ماندگار شد
تغییر نام از SePaNDaR313 به 313-KaMiKaZe با هزینه 50 بوفی صورت گرفت
magmag206
لطفا نام کاربری من را به mag@mag تغییر دهید.با تشکر.
50 بوفی
KuRoSh
لطفان نام کاربری من رو به همون نام کاربری قبلیم تغییر بدید
با این نام کاربری همه فکر می کنند من فسقلی هستم
کوروش نامم بید
50 بوفی
نام KuRoSh با 50 بوفی ثبت شد
gilas
zrnznn
1. قرار دادن تاپیک در بخش تاپیکهای ماندگار
با انتقال تاپیک به این بخش، دیگر هرگز حذف نخواهد شد. کاربران می توانند به صورت مستقل یا شریکی نسبت به خرید این مورد اقدام نمایند.
این مورد همچنین شامل تاپیکهای تولد، سالگرد ایجاد نام کاربری، سفرنامه ها و اکتشافها و سورپرایزها هم می شود.
ولی شامل صفحات شخصی کاربران که در بخش فیسبوک می باشند نمیشود و این تاپیکها هرگز حذف نخواهند شد.
قیمت: 50 امتیاز بابت تاپیک + 1 امتیاز بابت هر پست
به عنوان مثال تاپیکی که دارای 80 پست می باشد، قیمت آن می شود: 50+80 = 130 امتیاز
تاپیک بعد از انتقال به این بخش بسته می شود.
عذر میخوام من این یه قلم رو برا تاپیک My Webpageمادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی) نیاز دارم
بی زحمت مداک چی میخواد؟ چقدر امتیاز بیارم؟
.
.
.
لطفاً هر چقدر امتیاز لازم بود از حساب خودم بردارید....یک دنیا سپاس
zrnznn
بچه مثبت
به بخش تاپیک های ماندگار منتقل کنم؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
بله بله منتقل کنید
خوب من حاضرم همه امتیازاشو از من ببرید ولی خوب بچه ها هم : فاطمه و امیر و یلدا و ...اینا هم اعلام حضور کردن واسه امتیاز اگر بخوان امتیاز بدن چی میشه؟ همینجا باید بگن؟
بچه مثبت
باید بگن که چند بوفی ازشون کم کنم
در مجموع باید 593 بوفی بریزین به حساب بوف بوفی
zrnznn
این از فاطمه میگم امیر و یلدا هم خودشون بیان بگن .... هر چند من ندید میگم 100 تا از هر کدومشون کم کنید..... مابقیش رو هم خودم میدم
بچه مثبت
الان شد 594 بوفی!
بعد از اینکه تو این تاپیک اعلام کردند ماندگار خواهد شد
zrnznn
چشم میگم خدمت برسن
serpent
mahsa joon
zrnznn,
نجمه اييييييييييييييييييييييييييييييييي
Ahora Quien
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
شیطونه میگه حالا که این همه دست و دل بازن از همه شون 200 یا 300 تا امتیاز کم بشه ..تاپیک ماندگار شه و ما بقی امتیاز ها هر چی اضافه اومد به حساب خودم واریز بشنserpent,
پسریم باز که از کیسه خلیفه بخشیدییییییی
mahsa joon,
وای مهسا جونم عزیزم شرمنده ام کردی
Ahora Quien,
یلدا جون....عزیزم .... دیگه گفتنیا رو گفتم ...برا شما چیزی باقی نموند
.
.
.
خوب آقا امین مدارکمون آماده اس تحویل بگیرید لطفاً:
فاطمه 98 امتیاز
مهسا 98 امتیاز
امیر 200 امتیاز
یلدا 98 امتیاز
مابقی که فکر کنم میشه 100 تا هم از خودم پرداخت میکنم...تصویب شد
بچه مثبت
خوب آقا امین مدارکمون آماده اس تحویل بگیرید لطفاً:
فاطمه 98 امتیاز
مهسا 98 امتیاز
امیر 200 امتیاز
یلدا 98 امتیاز
مابقی که فکر کنم میشه 100 تا هم از خودم پرداخت میکنم.
بچه مثبت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→