نه من میلیونی نمی خوام!!! 13131313 من کارهای مثل طراحی سایت و ... که نیاز به مکان و سرمایه نداره منظورمه! وگرنه می دونم که اونا همش سر کاریه!
خب پس چرا از آخر میگی؟ کارای طراحی که زیاده ولی تو رده کاری من نیست ، انشالله دوستانی که کمکی از دستشون بر بیاد کمکتون می کنن نمايش يا پنهان متندر ضمن اگه برنامه نویسی جاوا موبایل بلد باشی من مشتریم
دوست عزیز شما ابتدا بایستی با توجه به تخصصتون دست به کار بشید. این فکر خوبیه که میخواهید با اینترنت شروع بکنید. یعنی دیدتون وسیع هست... این خیلی خوبه پس با توجه به کارها و خدماتی که بلد هستید بایستی اقدام کنید... اگه بیشتر توضیح بدین شاید بتونیم بیشتر کمک بکنیم در ضمن عیدتونم مبارک
من کار با فتوشاپ در حد متوسط بلدم،طراحی سایت در حد بالا بلدم،یه کم حسابرسی بلدم و کلاً اگه کاره کامپیوتری باشه سریعاً خودم یادش می گیرم ویه کار مشتری پسند تحویل می دم!
am_71, عزیز به نظر من شما برید توی سایت های اینترنتی که این کارها رو انجام میدن اگهی بدین و مشتری جذب کنید.. یا می تونید به سایتهایی که این کارها رو می کنند اعلام همکاری بدین. مثلا بگید من می تونم این کارها رو انجام بدم براتون و در قبالش به من دستمزد بدین. باید نمونه کارهاتون رو بهشون ارسال کنید و اونها اگر تاییدتون کردن که مطمئنم تایید می کنند می تونید کارتون رو به پیش ببرید سایتهای تجاری فارسی زیاد هستند. من دو سه تاش رو اینجا میگم خودتون میتونید بیشتر بسرچید نمايش يا پنهان متنسایت ایستگاه.. اگهی. نیازمندی ها. نیازمندی های سایت روزنامه همشهری. و سایتهایی از این قبیل.
undefined
کی درآمد اینترنتی بدون سرمایه اولیه سراغ داره؟
عیدتون هم پیشاپیش مبارک
undefined
هیچ وقت بفکر گنج بدون رنج نباشید .
عید شما هم پیشاپیش مبلرک
undefined
undefined
من کارهای مثل طراحی سایت و ... که نیاز به مکان و سرمایه نداره منظورمه!
وگرنه می دونم که اونا همش سر کاریه!
undefined
undefined
من کارهای مثل طراحی سایت و ... که نیاز به مکان و سرمایه نداره منظورمه!
وگرنه می دونم که اونا همش سر کاریه!
خب پس چرا از آخر میگی؟
کارای طراحی که زیاده ولی تو رده کاری من نیست ، انشالله دوستانی که کمکی از دستشون بر بیاد کمکتون می کنن
نمايش يا پنهان متن
در ضمن اگه برنامه نویسی جاوا موبایل بلد باشی من مشتریمundefined
پس با توجه به کارها و خدماتی که بلد هستید بایستی اقدام کنید... اگه بیشتر توضیح بدین شاید بتونیم بیشتر کمک بکنیم
در ضمن عیدتونم مبارک
undefined
undefined
undefined
undefined
من که چیزی نخواستم فقط گفتم کی سراغ داره!
undefined
عزیز به نظر من شما برید توی سایت های اینترنتی که این کارها رو انجام میدن اگهی بدین و مشتری جذب کنید.. یا می تونید به سایتهایی که این کارها رو می کنند اعلام همکاری بدین. مثلا بگید من می تونم این کارها رو انجام بدم براتون و در قبالش به من دستمزد بدین. باید نمونه کارهاتون رو بهشون ارسال کنید و اونها اگر تاییدتون کردن که مطمئنم تایید می کنند می تونید کارتون رو به پیش ببرید
سایتهای تجاری فارسی زیاد هستند. من دو سه تاش رو اینجا میگم خودتون میتونید بیشتر بسرچید
نمايش يا پنهان متن
سایت ایستگاه.. اگهی. نیازمندی ها. نیازمندی های سایت روزنامه همشهری. و سایتهایی از این قبیل.آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→