ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نوروز نومه***و یه اطلاع رسانی کوچولو***
undefined
دوستان گلم میدونستین فرهنگ ماهی گذاشتن سر سفر ه ی هفت سین از فرهگ چین ودر زمان قاجار وارد فرهنگ ما شد؟(نه نه خداییش میدونستین؟)در حالی که پارسیان انار یا سیب و داخل آب می نداختن وسر سفره میذاشتن وفرهنگ ماهی 80 سال قبل با چای از چین وارد ایران شد
یکی از دلایل مخالفت با ماهی قرمز اشاره به نقاشی کمال الملک از سفره ی هفت سین است که در آن نقشی از ماهی نیست
.
.
.
این قسمت مربوط به عید نیست بلکه به درددل راجع به حیوونای بی زبان و مظلوم تو کشور ماست
ما که شخصا چندسال ماهی سر سفره نمیذاریم نه فقط به خاطر تهاجم فرهنگی بلکه بخاطر خود طفلک ماهیا که من طاقت مرگشونو ندارم و 60 میلیون ماهی در شب عید میمیرن که رقم بالاییه
بعضی خانواده ها از این حیوانات مثل ماهی در عید<جوجه در تایستان به عنوان اسباب بازی واسه بچه هاشون استفاده میکنن
گذاشتن یا نگذاشتن ماهی یه سلیقه ی شخصیه واجباری درش نیست ولی خواهشا مواظب این حیوانات زبون بسته باشین یا بعدش تحویلشون بدین
مرسی
undefined
بله میدونستیم چون پارسال هم اینو نوشته بودن بچه ها
ممنون زنجبیل جان
چشمممممممممم من ماهی دوست دالم و خیلی مواظبشم
undefined
undefined
اوهوم میدونستم
چون خودم سال اولی که اومدم سایت این مطلب رو گذاشتم
undefined
اصلا به ما چه خوب چیکار کنم
undefined
مطلب خوبیه اشکالی نداره عزیزم خیلیا نخوندن
شما کارت رو بکن هی اطلاع رسانی کن عزیزم
undefined
من چند روز پیش تو تاکسی بودم، از رادیو شنیدم که عید 60 میلیون ماهی از بین میره
باورم نشد که رقمشو درست شنیده باشم، حالا که اینجا دیدم مطمئن شدم
undefined
خوب کاری میکنی گلم
با اینکه هر سال اطلاع رسانی میشه اما بازم ماهی قرمز می خرن همه
تا وقتی ماهی قرمز سر سفره هفت سین هست باید اطلاع رسانی بشه
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
دقیق نمیدونستم مرسی زنجبیلی عزیز
حالا اگه شاپری میکشتن چی؟
undefined
undefined
خوب شاپری گرونه هرکی بخره یکی هم باهاش استخدام میکنه مواظبش باشه مثل این گلدفش های طفلکی که ارزون نیست
undefined
undefined
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→