ضمن عرض تبریک سال نو و روزهای زیبای عید نورز به همه کاربران عزیز و دوست داشتنی سایت ایرانیان،
با توجه به مشکلاتی که بعضی از کاربران برای سفارش هدیه پیدا کردند و خواستار وام و اعتبار بیشتر و یا کم کردن قیمت هدایا در فروشگاه بوف بوفی بودند این توضیحات خدمتتون عرض میشود
سیستم فروشگاه بوف بوفی از اونجاییکه به صورت دستی و با زحمت مدیرانی که در این بخش ها مشغول به کار هستند کار میکنه، بنابر این ما نمی تونیم درخواستهای بیشتر از حدود 10-20 تا در روز رو پاسخگو باشیم. از اینرو قیمت اقلام رو طوری تعیین کردیم تا با توجه به متوسط امتیاز هایی که هر کاربر در یک مدت معین مثلا یک ماه می تونه کسب کنه اقدام به خرید تعداد کنترل شده ای از این جنس ها و دادن هدیه به دوستانش بکنه. حالا اگه بعضی از شما عزیزان انتظار دارین که بتونین برای هر مناسبتی که هر یک ماه تقریبا اتفاق میفته مثلا ولنتاین، عید نوروز، سال جدید میلادی، سپندارمذگان، مهرگان، یلدا. و....... به یک لیست 50 نفری هدیه بدید خوب این واقعا با توجه به مسائلی که گفتم نمی تونه و نباید ممکن باشه. و اگه با ترفند هایی مثل جمع آوری غیر قانونی امتیاز (تقاضا از کاربران دیگه برای دادن امتیاز به شما) بتونید خریدهای 50 تایی در هر ماه رو ممکن کنید، اونوقت ما متاسفانه باید کلا در فروشگاه رو تخته کنیم . چون واقعا نمی تونیم از عهده رسیدگی و اداره اش بر بیاییم..
من پیشنهاد می کنم به جای خرید هدیه برای هر مناسبت به حدود 50 نفر از دوستان، با یک مثبت و توضیح زیبا این کار رو انجام بدید. و خرید رو بگذارید برای مناسبتهایی که فقط برای اون شخص مهم هست. مثل تولد، قبولی در دانشگاه ، ازدواج و غیره..
ضمنا برای آخرین بار به دوستانی که اقدام به دادن بیش از یک مثبت در روز به کاربران دیگه می کنن و یا با توضیحات غیر منطقی مثبت میدن یاد آوری میشه که این کار خلاف قوانین سایت هست و در صورت مشاهده امتیاز پاک شده و به شما 10 امتیاز منفی تعلق خواهد گرفت.
ن پیشنهاد می کنم به جای خرید هدیه برای هر مناسبت به حدود 50 نفر از دوستان، با یک مثبت و توضیح زیبا این کار رو انجام بدید. و خرید رو بگذارید برای مناسبتهایی که فقط برای اون شخص مهم هست. مثل تولد، قبولی در دانشگاه ، ازدواج و غیره..
حرف حساب جواب نداره (مخصوصا حواستون به اون تیکه دانشگاش باشه )
نقل قول: علیرضا
، قبولی در دانشگاه
پس مرداد حسابی کادو برام میرسه.. (آره جون خودم، با این وضعی که من می خونم دانشگاه آزاد زابل هم قبول نمیشم )
بتونید خریدهای 50 تایی در هر ماه رو ممکن کنید، اونوقت ما متاسفانه باید کلا در فروشگاه رو تخته کنیم . چون واقعا نمی تونیم از عهده رسیدگی و اداره اش بر بیاییم..
علیرضا جون هدیه های شما گران کمی تخفیف بده لطفا . اخه من خیلی بدهکارم
undefined
با توجه به مشکلاتی که بعضی از کاربران برای سفارش هدیه پیدا کردند و خواستار وام و اعتبار بیشتر و یا کم کردن قیمت هدایا در فروشگاه بوف بوفی بودند این توضیحات خدمتتون عرض میشود
سیستم فروشگاه بوف بوفی از اونجاییکه به صورت دستی و با زحمت مدیرانی که در این بخش ها مشغول به کار هستند کار میکنه، بنابر این ما نمی تونیم درخواستهای بیشتر از حدود 10-20 تا در روز رو پاسخگو باشیم. از اینرو قیمت اقلام رو طوری تعیین کردیم تا با توجه به متوسط امتیاز هایی که هر کاربر در یک مدت معین مثلا یک ماه می تونه کسب کنه اقدام به خرید تعداد کنترل شده ای از این جنس ها و دادن هدیه به دوستانش بکنه.
حالا اگه بعضی از شما عزیزان انتظار دارین که بتونین برای هر مناسبتی که هر یک ماه تقریبا اتفاق میفته مثلا ولنتاین، عید نوروز، سال جدید میلادی، سپندارمذگان، مهرگان، یلدا. و....... به یک لیست 50 نفری هدیه بدید خوب این واقعا با توجه به مسائلی که گفتم نمی تونه و نباید ممکن باشه. و اگه با ترفند هایی مثل جمع آوری غیر قانونی امتیاز (تقاضا از کاربران دیگه برای دادن امتیاز به شما) بتونید خریدهای 50 تایی در هر ماه رو ممکن کنید، اونوقت ما متاسفانه باید کلا در فروشگاه رو تخته کنیم . چون واقعا نمی تونیم از عهده رسیدگی و اداره اش بر بیاییم..
من پیشنهاد می کنم به جای خرید هدیه برای هر مناسبت به حدود 50 نفر از دوستان، با یک مثبت و توضیح زیبا این کار رو انجام بدید. و خرید رو بگذارید برای مناسبتهایی که فقط برای اون شخص مهم هست. مثل تولد، قبولی در دانشگاه ، ازدواج و غیره..
ضمنا برای آخرین بار به دوستانی که اقدام به دادن بیش از یک مثبت در روز به کاربران دیگه می کنن و یا با توضیحات غیر منطقی مثبت میدن یاد آوری میشه که این کار خلاف قوانین سایت هست و در صورت مشاهده امتیاز پاک شده و به شما 10 امتیاز منفی تعلق خواهد گرفت.
3. امتیاز به کاربران دیگر چنانچه بیش از یک بار در یک روز باشد و یا بدون دلیل منطقی (مانند استفاده از عدد، نام خود، و یا عبارات چت مانند) صورت بگیرد، ضمن حذف امتیاز داده شده، 10 امتیاز منفی عاید امتیاز دهنده می شود. پس یک بار دیگر تقاضا می کنیم امتیاز های خود را مخصوصا حالا که امتیاز های شما مستقیما در رقم امتیاز کاربری دیگران تاثیر می گذارد، با دقت و وسواس بیشتری داده و توضیح مناسبی برای این امتیاز ها بنویسید.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
امیدوارم همه رعایت کنند
undefined
undefined
undefined
undefined
سالی سرشار از موفقیت و بهترین ها
در کنار عزیزانی که دوستشون داری براتون آرزومندم
▧ تصویر در دسترس نیست
undefined
حرف حساب جواب نداره
پس مرداد حسابی کادو برام میرسه..
undefined
هر چی هم امتیاز تا حالا جمع کرده بودم همه رو عیدی دادم به دوستان
جوونیم کار میکنیم دوباره بدست میاریم !!!
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
چشم رعایت می کنیم
سال نو هم حسابیییییییی مبارک
undefined
علیرضا جون هدیه های شما گران کمی تخفیف بده لطفا
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→