₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » روز تخریب طبیعت مبارک!!!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » روز تخریب طبیعت مبارک!!!!
1 2

بدون عکس

روز تخریب طبیعت مبارک!!!!

756 بازدید، 26 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

روز آشتی با طبیعت یا تخریب طبیعت؟ مسئله این است 68

روز طبیعت ، روز پایانی جشن نوروز در پیش است ، ایرانیان باستان این روز را نه برای گریز از نحسی آن ، كه برای گرامی داشتن طبیعت برگزار می كردند تا در جشن گلها وشور شكوفه ها شركت جویند .

انسان همواره پیوندی ناگسستنی با طبیعت داشته و دارد. او در دامان طبیعت پرورش یافته و حتی پس از قرنهای متمادی و آغاز شهرنشینی، هیچ گاه به طور كامل از طبیعت دور نشده است. اما در طی قرن گذشته و بخصوص دو دهه اخیر، با گسترش روزافزون زندگی ماشینی بیگانگی و یا بی اعتنایی با طبیعت افزایش یافته است .

تصویر در دسترس نیست

استانهای شمالی ایران از اكوسیستمهای متنوعی مانند دریاچه، شبه جزیره های گوناگون، جنگلهای بدیع و بی نظیر در تمام دنیا و پرندگان و حیوانات متنوع، برخوردارند. این منابع گنجینه ای ارزشمند بوده و حفاظت از آنها با تمام قوا الزامی است. خصوصیات جغرافیایی شمال ایران، نه تنها بر آب و هوا و شرایط اقلیمی منطقه تأثیر گذار است، بلكه مكانی برای آشتی دوستداران طبیعت با زمین است. این منطقه با طبیعت همیشه سبز وهوای مرطوب همواره برای غالب مردم كشورمان كه نگاهشان به پهنه های خالی ، دشتهای عریان وآب و هوای خشك و نیمه خشك عادت كرده ، بسیار پرجاذبه وزیباست و در طی تعطیلات نوروزی ویا تابستان مردم مهمان نواز خطه سرسبز گیلان ومازندران پذیرای سایر هموطنان خویش هستند .جنگل های انبوه ، دریایی كه تا چشم می رود باز هم هست و هوای پاك هیچگاه در نظر مسافری كه آرامش را می جوید كسالت بار ویكنواخت نمی شود ، ولی صد افسوس ... كه ما قدر طبیعت را نمی دانیم وبرآن دل نمی سوزانیم .

تابستان گذشته فرصتی دست داد تا برای تعطیلات به همراه خانواده سفری به استانهای شمالی كشور داشته باشیم ، هوا بس خوش ودلپذیر ، آسمان بی انتها وآبی ولی ...زمین آلوده وكثیف بود ، هرجا كه خانواده ای ویا جمعی از مسافران اطراق كرده بودند انبوهی از زباله روی هم انباشته شده بود و كاش این زباله ها پس مانده های غذا ، میوه و تنقلات می بود ، كه اگر چنین بود این مواد گرچه ظاهر طبیعت را برای مدتی زشت وهوا را بدبو می كردند ولی بالاخره به طبیعت باز می گشتند ، اما انواع بطری های نوشابه ، پاكت های پفك وچیپس ، مشمع های زباله ، جا به جا انباشته شده ویا به وسیله باد در مناطق باز پراكنده شده بود .

تصویر در دسترس نیست

در گذری كه به مرداب انزلی داشتیم هنگامی كه می خواستیم از قایق خارج شویم ، به فاصله بیش از یك متر از حاشیه مرداب انبوه بطری های نوشابه این تالاب ارزشمند طبیعت ایران را در محاصره خود داشتند. این نوع زباله ها به بازگشت ناپذیر معروفند چرا كه تركیبات پیچیده آنها یا هیچگاه توسط باكتری های موجود در خاك تجزیه نمی شوند ویا زمانی بالغ بر ۵۰۰ سال برای تجزیه آنها زمان لازم است . وشما خود بیندیشید كه اگر هر ایرانی در هنگام گردش ومسافرت تنها وتنها یك زباله بازگشت ناپذیر را در طبیهت رها سازد در اندك مدتی بر سر طبیعت سبز كشورمان چه خواهد آمد و بر چشم اندازهای بكر ومنحصر به فرد در كشورمان چه لكه ها و داغ هایی خواهد نشست ؟

تصویر در دسترس نیست

به هر روی روز طبیعت ، روز پایانی جشن نوروز در پیش است ، ایرانیان باستان این روز را نه برای گریز از نحسی آن ، كه برای گرامی داشتن طبیعت برگزار می كردند تا در جشن گلها وشور شكوفه ها شركت جویند . ولی اینك آنچه روی می دهد لذت بردن در طبیعت بدون در نظر گرفتن هزینه ها وآسیب های آن است . در این روز كه از گذشته های دور با آداب ورسوم خاص خود جشن گرفته می شده است مردم با انواع خوراكی های وتنقلات مانده از نوروز به دامان طبیعت رفته و بنا بر رسم دیرین سبزه ها را در آب جاری رها می سازند ؛ این رسم كهن آنگاه كه جمعیت آدمی اندك بود هیچ آسیبی به طبیعت وارد نمی ساخت ولی هم اكنون جمعیت زیاد ، عمل به این آیین كهن را به یك عامل آلوده سازی طبیعت بدل ساخته است ؛ در روز سیزده نوروز سبزه ها در جوی های آب ، در رودها ودر جویبارها رها می شوند و گذرگاه های آب را مسدود ساخته وموجب جریان یافتن آب در معابر می شوند كه خود زحمتی دو چندان برای زحمتكشان شهرداری فراهم می سازد ، به عبارتی شادی وتفریح یك روز ما زحمت طاقت فرسا وچند روزه برای این زحمتكشان است . در این روز چنان با طبیعت رفتار كنیم كه كه اگر در روزهای بعد فرصتی دست داد تا به آغوش طبیعت پناه بریم باز هم از زیبایی ، پاكی ولطافت آن بهره ببریم .

منبع : تبیان

تصویر در دسترس نیست

بعضی از توصیه هایی که دوستداران طبیعت دراین روز مطرح می کنند را بیان می کنیم :

۱- زباله ی خود را در طبیعت رها نکنید. زباله ها را به شهر بازگردانید و به سامانه جمع آوری و مدیریت زباله تحویل دهید.

۲- شاخه ها را نشکنید. گل ها را نچینید.

۳- آَشیانه ی پرندگان را تخریب نکنید.

۴- حیوانات را اسیر نکنید.

۵- لاک پشت ها و قورباغه ها و خرچنگ ها و جوجه تیغی ها را آزار ندهید.

۶- پرندگان را شکار نکنید. بهار فصل جفت گیری و تخم گذاری پرندگان است.

۷- آب را آلوده نکنید. پودر ظرفشویی و دیگر دترژانت ها را به آب وارد نکنید.

۸- در گروه تان یک نفر را مسوول نظارت به این امور کنید. تا مواظب باشد زباله ها بازگردانده می شوند و طبیعت آلوده نمی شود.

۹- با طبیعت با احترام رفتار کنید.

۱۰- مطمئن شوید که زمانی که محل را ترک می کنید پاکیزه تر از قبل از ورود شما ترک شود.

نمايش يا پنهان متنشما می توانید از همین امروز این کار را شروع کنید. البته فراموش نکنید که حفظ طبیعت منحصر به روز سیزده بدر نیست. هر روز سال این وظیفه ی ماست که از طبیعت محافظت کنیم. سلام سبز آنها را با آتش سرخ جواب ندهیم! 311

• SaMaN TaJ

نقل قول: Kishe Mehr
    روز تخریب

مجی مگه تو با طبیعت مشکل داری؟؟؟؟ 37
    نمايش يا پنهان متن
    لا اله ال الله.........تقصیر منه خواستم واست سفارشی از اونجا که بودم سوغاتی اوکازیون بیارم..... 4 4

نمايش يا پنهان متنجون تو به فکرت بودما....... 23 23 23

• بهونه

Kishe Mehr,
    مجی راست میگه روز طبیعت میرن هر چی زباله دارن میریزن تو طبیعت بر میگردن 68 87

• ژنرال

من که شخصاً همیشه این مسائلو رعایت میکنم 5

• mz56mz

متشكرم كاكو گلوووووووووووو 84
    واقعا همينجور هست كه ميفرماييد اميدوارم هموطنان عزيز اين مسئله رو جدى بگيرند و نكات ذكر شده رو رعايت كنند

• sib

رعایت میکنیییییم 713

• Galexy

کلا امروز رو باید کنسل کرد 53

• gilas

من به عنوان میوه ای در این طبیعت از همه خواهش میکنم که مواظب طبیعت باشن 10

• دلشاد

منم رعایت مکنم باید و حتما

• chenzo

واقعا به جا بود .من به عنوان ی دوستدار طبیعت کلی حرص می خورم وقتی میرم شمال. نمی دونم مردم این دیار به چی زنده ن .هرجارو نگاه می کنی ی کپه آشغال . کلا به نظر شما شهرهای شمالی ایران چیزی به اسم شهرداری که ناظر باشه دارن؟؟؟؟؟؟ قبول دارم که بیشتر مشکل از طرف مردمه اما واقعا کسی نباید باشه که نظارت کنه جریمه کنه یا حتی اخطار بده؟؟؟

• KuRoSh

من به شخصه رعایت می کنم و برای پاکیزگی هم تلاش می کنم امیدوارم همه بجای تخریب و کثیف کردن طبیعیت دست به زیباسازی و تمیزی طبیعیت بزنند وایران زیبایی داشته باشیم در آینده 48

• kasragtr

ما که امروز تو حیاط خونه خالمینا جمع شدیم گند نزدیم به طبیعت 74

• ساحل ناقلا

9 آخی من دیشب طبیعت رو تخریب کردم 79

گولم زدن دوستایی ناباب 79

• tabassom

منم بچه خوبی ام 100 10

• Kishe Mehr

امروز که جاتون خالی توی طبیعت بودیم اخرش که میخواستیم بیاییم یاد تاپیک امروزم اقتادم و گفتم حتما باید زودتر از همه دست به کار بشم و همه رو هم تشویق کنم که این کار رو بکنند. اولش یه نموره کوشمولو ( به شوخی ) به خودم توپیدم که اینم کار بود که واسه خودت تراشیدی 50 بعد گفتم نخیر اصلا از این خبرا نیست یک کیسه برداشتم و چیز میز جمع کردم. راستش اولش مقداری عده ای بهم متلک انداختند که حالا واسه ما کلاس میذاره و لابد میخواد بره اینا رو به بازیافت بفروشه و... ولی من گوش نمی کردم به این حرفها و تا جایی پیش رفتم که اونها رو هم مجبور کردم بشینند و چیز میزشون رو جمع کنند 4

نقل قول: SaMaN TaJ
    مجی مگه تو با طبیعت مشکل داری؟؟؟؟ 37

داداش یک جوری نوشتم که برخی از افراد به خودشون بیان و متوجه عمق قضیه بشوند و جدی بگیرند 11
    تقصیر منه خواستم واست سفارشی از اونجا که بودم سوغاتی اوکازیون بیارم

93 82 چی میخواستی بیاری داداش؟ 74 77 زود باش... چی اوردی؟ 65 11
    نمايش يا پنهان متنلطفا اکازیونش سونا و جکوزی هم داشته باشه 74

جون تو به فکرت بودما

نمايش يا پنهان متن43 هر کی دروغ بگه؟ 50

نمايش يا پنهان متنحالا کجا رفته بودی؟ 66

نقل قول: بهونه
    مجی راست میگه روز طبیعت میرن هر چی زباله دارن میریزن تو طبیعت بر میگردن

72 ایول . قربون ادم چیز فهم 3

نقل قول: میرزا
    من که شخصاً همیشه این مسائلو رعایت میکنم 5

86 دهنتو وا کن 89 بگو ااااااااااااااااااااااااا 4
    نمايش يا پنهان متنماشالله محسن فی الارض. همینه که بهت میگم محسن فی الارض دیگه 11

نقل قول: mz56mz
    متشكرم كاكو گلوووووووووووو 84

اراااااااااااااااااااادت دارم کاکو محمود گلوووووووووووووووو 84
    نقل قول: mz56mz
    واقعا همينجور هست كه ميفرماييد اميدوارم هموطنان عزيز اين مسئله رو جدى بگيرند و نكات ذكر شده رو رعايت كنند

72 کاش خیلی ها مثل شما فهمیده بودند 11

نقل قول: sib
    رعایت میکنیییییم 713

78 مقداری هم این سامان رو تصحیت بکنید. اینجوریا که معلومه چیزی از پاکیزگی و رعایت و این چیزا نگفت 713

• SaMaN TaJ

حالا کجا رفته بودی؟

یعنی تو نمیدونی؟؟؟؟ 37 کلانتری13 رو میخوای سیا کنی؟ 37
    ما خودمون این کاره ایم.......... 86

زود باش... چی اوردی؟

از اونا که Sib روش رو بهمون یاد داد. 4 حیف تو چمدون جا نمیشد 23 23 و الا 40تا میاوردم 23

• Kishe Mehr

نقل قول: Galexy
    کلا امروز رو باید کنسل کرد 53

اوستاد گفتیم برو کلاهش رو بیار رفتی از گردن سرشو کَندی اوردی ؟ 83
    البته اینم یه پیشنهاده ها. یکی از دلایل هاش اینه که امروز مسیر ربع ساعته رو یک ساعت و نیمه اومدیم 17

نقل قول: gilas
    من به عنوان میوه ای

85 85 85 85 85 85 85 93939393
    نمايش يا پنهان متنقرمزی هستی دیگه 86 9

نقل قول: gilas
    من به عنوان میوه ای در این طبیعت از همه خواهش میکنم که مواظب طبیعت باشن 10

چون شما خواهش کردی دیگه حتما رعایت می کنیم 74
    نمايش يا پنهان متنالبته زیر درخت گیلاس به احترام میوه اش 85 هم که شده کاری به کارش نخواهیم داشت 4

chenzo,
    72 کاملا با نظر شما موافقم. همیشه هم مشکل از دیگران نیست. به قول معروف یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران 21 4

Kurosh,
    72 منم با نظر شما کاملا موافقم عزیز. 17

نقل قول: kasragtr
    ما که امروز تو حیاط خونه خالمینا جمع شدیم گند نزدیم به طبیعت 74

عزیزم شما هم دهنتو وا کن 89 بگو ااااااااااااااااااا 37 اره راست میگی. معلومه 74 افرین پسر خوب. اگه کنکور قبول بشی برات یک BMW ضربدر 6 میخرم 4

نقل قول: ساحل ناقلا
    9 آخی من دیشب طبیعت رو تخریب کردم 79

79 چرا دایی؟ خب حالا واسه از این به بعدت همیشه یادت باشه تخریب طبیعت نکنی.. تخریب طبیعت کار خیلی بدیه. خطرناکه حسسسسسسسسسسن 4

نقل قول: tabassom
    منم بچه خوبی ام

78 82 77 به افتخارش یک دست و هورااااااااااااااااااااااا ریچیت هوراااااااااااااااااا 82

یعنی تو نمیدونی؟؟؟؟ 37 کلانتری13 رو میخوای سیا کنی؟ 37

نه بابا 86 فکر نمی کردم اینقده تعلق کاری داری 8 راستی این کلانتری 13 دیگه دائمیه یا اینکه با توجه به زمان و مکان و موقعیت محل خدمتت عوض میشه؟ 74

ما خودمون این کاره ایم.......... 86

بابا این کاره 86
    نمايش يا پنهان متنحالا بحث رو عوض نکن. درست جواب بده ببینم چی کاره بودی امروز؟ 43

از اونا که Sib روش رو بهمون یاد داد. 4 حیف تو چمدون جا نمیشد 23 23 و الا 40تا میاوردم 23

37 یادم نمیاد 66 سیب چیو یاد داد؟ 50

• Holtek

مرسی سعید

ندید ، رعایت کردیم 1

• soheyla

Kishe Mehr,

سلام و سپاس . 46

من و خانواده ام هیچ جارو کثیف نکردیم . فقط پوست میوه هامون و ریختیم پای درختای میوه تا کود باشه براشون . 93

• Kishe Mehr

نقل قول: Dr.GSM
    ندید ، رعایت کردیم 1

دمت مرسی داداش 78 6 311

نقل قول: soheyla
    سلام و سپاس . 46

سلام و خواهش 311
    نقل قول: soheyla
    من و خانواده ام هیچ جارو کثیف نکردیم . فقط پوست میوه هامون و ریختیم پای درختای میوه تا کود باشه براشون . 93

منم همینطور بغیر از پوست میوه ها همه رو جمع کردم تا حد توانم 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: