سالها بزرگتر از سنش برخورد میکند. به نظر من یک بازیگر قبل از اینکه بازیگر باشد باید انسان خوبی باشد . آنجا است که خدا دستش را میگیرد ...
پوران درخشنده کار گردان مطرح سینما چندی پیش در یادداشتی که در نشریه هفت نگاه منتشر شد به اظهار نظر درباره محمدرضا گلزار پرداخت. خانم درخشنده در یادداشت خود نوشته بود: این گلزار واقعی است. از جنس مردم بودن کمکش کرده که بهترین باشد. من - گلزار را در تورنتو دیدم پیش از ان فکر نمی کردم آنقدر مردمی باشد . سرشار از انرزی با مردم ارتباط میگرفت. او خیلی زود جای خود را دل مردم باز کرد . اخلاقیاتش با بیشتر هم سالانش فرق میکند. سالها بزرگتر از سنش برخورد میکند. به نظر من یک بازیگر قبل از اینکه بازیگر باشد باید انسان خوبی باشد . آنجا است که خدا دستش را میگیرد . اگر انسان خوبی بود جایگاه اش در میان مردم تثبیت میشود . وقتی مردم جایگاهش را انتخاب کنند ماندگار می شود . حالا اگر ارتشی به را بیفتد که او را از آنچه که هست پایینتر بیاورند - نمیتوانند . کسی آن بالا هوایش را دارد که هیچ کس نمی تواند با خواست او جنگ کند. خدا میخواهد که رضا موفق شود . چون لایق موقعیتی است که در آن قرار گرفته است . موفق است چون فرد توانایی است که می داند چه حرفی را چه لحظهای بزند و چه کاری را چه وقتی انجام دهد . خوب فکر میکند و قدرت تصمیم گیری بالایی دارد.
به نظرم بیشتر یه بازیگر تجاریه ولی خوب تو زمینه ی کاری خودش موفقه پرویز پرستویی ، امین تارخ ، سوسن تسلیمی ، نیکی کریمی ، لیلا حاتمی ...نمايش يا پنهان متنوسطیه لیلا حاتمیه --->
داداش چرا اسلام رو رعایت نکردی؟ الان همگی میرن جهنما. نمايش يا پنهان متن خفه بشی نمايش يا پنهان متنمیگم اینا که 6 تا هستن ولی اسم 5 نفر رو نوشتی.. جریان چیه؟ نکنه اون خرزو خان هست؟
راستی اوستاد طرفین بایستی هنرمند باشند یا اینکه یکی از طرفین هنرمند باشه کافیه؟
بستگی به اون طرف و همچنین هنرمندش داره
نقل قول: Kishe Mehr
ببینم تو کجات به هنرمندا میخوره که خودتو قاطی اونا کردی؟
حالا به هر حال یه هنرایی داریم نمايش يا پنهان متنمن با لیلا حاتمی خواهر برادر رضاعی هستیم. من شش ماه از شیر مادرش خوردم . نمايش يا پنهان متنسوسن تسلیمی هم دیگه پیر شده این حرفارو نداره نمايش يا پنهان متنبا نیکی کریمی هم صیغه محرمیت خوندیم
خیلی وقت پیش زمانی که یه نوازنده بود وقتی دیدمش به کسی که کنار دستم بود گفتم اگه یه روز خواستم یه فیلم تجاری بسازم از این پسره استفاده میکنم 2 سال بعد اون طرف بهم گفت فکر کنم قادری صداتو شنیده منظورشو نفهمیدم بعد جریان سام و نرگس و بهم گفت خوب من خیلی بازیشو دوست ندارم باید خیلی بیشتر از این خاک صحنه میخورد اما خوب بعضی از آدما یهو شانسای وحشتناک میارن که فقط خدا دلیلشو میدونه
دلشاد
نظر جالب یک کارگردان زن درباره محمدرضا گلزار!
▧ تصویر در دسترس نیست
سالها بزرگتر از سنش برخورد میکند. به نظر من یک بازیگر قبل از اینکه بازیگر باشد باید انسان خوبی باشد . آنجا است که خدا دستش را میگیرد ...
پوران درخشنده کار گردان مطرح سینما چندی پیش در یادداشتی که در نشریه هفت نگاه منتشر شد به اظهار نظر درباره محمدرضا گلزار پرداخت.
خانم درخشنده در یادداشت خود نوشته بود: این گلزار واقعی است. از جنس مردم بودن کمکش کرده که بهترین باشد. من - گلزار را در تورنتو دیدم پیش از ان فکر نمی کردم آنقدر مردمی باشد . سرشار از انرزی با مردم ارتباط میگرفت. او خیلی زود جای خود را دل مردم باز کرد . اخلاقیاتش با بیشتر هم سالانش فرق میکند.
سالها بزرگتر از سنش برخورد میکند. به نظر من یک بازیگر قبل از اینکه بازیگر باشد باید انسان خوبی باشد . آنجا است که خدا دستش را میگیرد . اگر انسان خوبی بود جایگاه اش در میان مردم تثبیت میشود . وقتی مردم جایگاهش را انتخاب کنند ماندگار می شود . حالا اگر ارتشی به را بیفتد که او را از آنچه که هست پایینتر بیاورند - نمیتوانند . کسی آن بالا هوایش را دارد که هیچ کس نمی تواند با خواست او جنگ کند.
خدا میخواهد که رضا موفق شود . چون لایق موقعیتی است که در آن قرار گرفته است . موفق است چون فرد توانایی است که می داند چه حرفی را چه لحظهای بزند و چه کاری را چه وقتی انجام دهد . خوب فکر میکند و قدرت تصمیم گیری بالایی دارد.
هاچو هاچو
ژنرال
پرویز پرستویی ، امین تارخ ، سوسن تسلیمی ، نیکی کریمی ، لیلا حاتمی ...
نمايش يا پنهان متن
وسطیه لیلا حاتمیه --->KuRoSh
امیدوارم موفق باشه در تمام مراحل زندگی و کاری
gilas
niutish
Kishe Mehr
داداش چرا اسلام رو رعایت نکردی؟ الان همگی میرن جهنما.
نمايش يا پنهان متن
نمايش يا پنهان متن
میگم اینا که 6 تا هستن ولی اسم 5 نفر رو نوشتی.. جریان چیه؟ نکنه اون خرزو خان هست؟ژنرال
هنرمندا استثنا هستن
کاکو جان دقت کن!
اونی که داره بقیه رو بغل میکنه منم دیگه!
Kishe Mehr
من برم هنرمند بشم
راستی اوستاد طرفین بایستی هنرمند باشند یا اینکه یکی از طرفین هنرمند باشه کافیه؟
ببینم تو کجات به هنرمندا میخوره که خودتو قاطی اونا کردی؟
ژنرال
حالا به هر حال یه هنرایی داریم
نمايش يا پنهان متن
من با لیلا حاتمی خواهر برادر رضاعی هستیم.من شش ماه از شیر مادرش خوردم .
نمايش يا پنهان متن
سوسن تسلیمی هم دیگه پیر شده این حرفارو ندارهنمايش يا پنهان متن
با نیکی کریمی هم صیغه محرمیت خوندیمبهونه
SaMaN TaJ
یه پسر عمو دارم دین و دنیاش اینه.........
Kishe Mehr
فرض کن چیزی تو مایه های دی کاپریو وای روم سیاه، منظورم اون دختره رزا و یا مدونا و یا همین مهناز فشار
من شش ماه از شیر مادرش خوردم .
اگه به چشم یعنی همون بغل خواهر برادریه اشکال نداره
نمايش يا پنهان متن
Arian
Holtek
chenzo
mojde
ژنرال
نمايش يا پنهان متن
از این به بعد بیشتر سعی میکنم که شایسته ی این اسم باشمKishe Mehr
پس چی فکر کردی؟
بی جهت نیست که من مدتیه بهت میگم محسن فی الارض.
پس قدر اسمتو بدون عزیز دلم
Mahboob
مطمئنی پسر عمو ... ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→