سال جدید آغاز شد و خاطرات حاج محسن هم به همچنین...
نقل قول: مستانه
آشناهای شما چرا انقدر زود تصمیم به ازدواج میگیرن؟
واقعا زود تصمیم میگیرند
همه رو شمردی؟ 28 شام چی دادن ؟ 4 بابا پولدارا
پسرش اطلاعات میداد ما این ایام در یکی از استانها مرکزی مسافرت بودیم شام که ایستاده سرو شد یعنی صندلی نبود سلف سرویس جالبی بود(لازم نبودبشقاب بدست با ازدحام به یک محل که غذا ها رو گذاشتند بروی) جلوی هر نفر 4مدل غذاو سه مدل برنج و کلی دسر چلو گوشت ، ماهی ، جوجه، کوبیده، کلی خرج و اسراف مهمونها رو هم میزبان معرفی میکرد
شما چشاتو درویش میکردی
همه نگاه میکردند عده ای با تمسخر عده ای با حسرت و عده ای از روی کنجکاوی همه دنبال دیدن این عروس بودند
نقل قول: chenzo
برای این دوتا آدم باید شاد بود . شاید معیارهای اونا با من وشما یکی نباشه اما لابد اون سبک زندگی رو دوست دارن وگرنه مهمترین تصمیم زندگیشونو بر این مبنا نمی گرفتن. اون دختره پول می خواست که الان داره و اون آقاهم ی زن جوون . حالا چرا باید ما براشون دل بسوزونیم 1
موافق هستم از پسرش پرسیدم که چرا برای پدرتون یک خانم سن بالاتر و یا بیوه نگرفتید جوابش جالب بود چند خانمی که بیوه بودند رو خواستگاری کردیم و مخالف کردند ولی چند کیس دختر که رفتیم غیر یکشون همشون موافقت کردند این موضوع برام جالب بود
محسن صائب
واقعا زود تصمیم میگیرند
شام چی دادن ؟ 4
بابا پولدارا
پسرش اطلاعات میداد
ما این ایام در یکی از استانها مرکزی مسافرت بودیم
شام که ایستاده سرو شد یعنی صندلی نبود سلف سرویس جالبی بود(لازم نبودبشقاب بدست با ازدحام به یک محل که غذا ها رو گذاشتند بروی) جلوی هر نفر 4مدل غذاو سه مدل برنج و کلی دسر
چلو گوشت ، ماهی ، جوجه، کوبیده،
کلی خرج و اسراف
مهمونها رو هم میزبان معرفی میکرد
همه نگاه میکردند
عده ای با تمسخر
عده ای با حسرت
و عده ای از روی کنجکاوی
همه دنبال دیدن این عروس بودند
موافق هستم
از پسرش پرسیدم که چرا برای پدرتون یک خانم سن بالاتر و یا بیوه نگرفتید جوابش جالب بود
چند خانمی که بیوه بودند رو خواستگاری کردیم و مخالف کردند
ولی چند کیس دختر که رفتیم غیر یکشون همشون موافقت کردند
این موضوع برام جالب بود
yasiii
soroosh
ehsan.b1362
ممنونم
masod
نخبه
------------------------------
نارنجی
Mahboob