نقل قول: chenzo پس فردا بچه هامون تا ی گاو می بیینن میگن ماما . من که تصمیممو گرفتم بچه من که باید به همون شیر خشک قناعت کنه 21 چه کاریه؟؟ گاوم کجا بوده؟؟
من كه هيچ وقت از اين شيرها نميخورم، آدم چندشش ميشه با اين تغيير ژنتيكي شخصي كه مصرف ميكنه در دراز مدت حتماً يه مشكلي براش پيش مياد، مثلاً شايد صداي گاو بده يا همين كه سبزه ديد يهويي بره بچره يا اينكه ديگران ازش سو استفاده كنن ببندنش به گاري
من كه هيچ وقت از اين شيرها نميخورم، آدم چندشش ميشه با اين تغيير ژنتيكي شخصي كه مصرف ميكنه در دراز مدت حتماً يه مشكلي براش پيش مياد، مثلاً شايد صداي گاو بده يا همين كه سبزه ديد يهويي بره بچره يا اينكه ديگران ازش سو استفاده كنن ببندنش به گاري
شما خودشو کنترل کن حرص نخور
گاو هم گاوهای قدیم . این گاوهای جدید رو هی انگول میکنن ازشون یه چی در میارن بعد میدن ملت انگول میکنن.. ای بابا اینقدر این گاوا رو انگول نکنین
mz56mz
فكر كنم بچه هامون بجاى مامان و بابا بگن مواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
chenzo
Galexy
ژنرال
خوشم میاد کارتو بلدی
شوخی کردم
کاکو جان اصلا این تایپیک واسه شما
از این به بعد یه عدد گاو شیرده هم پدر عروس خانوم باید به جهیزیه اضافه کنن
شیر مادر برا بچه بهتره
mz56mz,
Galexy,
حالا چیکار کنیم؟
ماهی
خوب اگه سزارین کنیم چیز بشیم ...شیرم بدیم چیز بشیم ...اونوقت شماها هی چیز میشید...همش تقصیر شماست که چیز میشه...اونوقت علمم باید پیشرفت کنه که نه ما چیز شیم نه شما....
Holtek
مستانه
نمايش يا پنهان متن
چیه خووووووووSaMaN TaJ
چین باید همیشه همه جا باشه.....
فردا از سگ شیر میگیرن میدن تمساح.......از خر میگیرن میدن گنجشک
chenzo
پس فردا بچه هامون تا ی گاو می بیینن میگن ماما . من که تصمیممو گرفتم بچه من که باید به همون شیر خشک قناعت کنه 21 چه کاریه؟؟ گاوم کجا بوده؟؟
شیر مادر برا بچه بهتره 10
مادرم کجا بوده . هزار جور گرفتاری دارم من
Life Dream
نخبه
شما خودشو کنترل کن حرص نخور
گاو هم گاوهای قدیم . این گاوهای جدید رو هی انگول میکنن ازشون یه چی در میارن بعد میدن ملت انگول میکنن..
ای بابا اینقدر این گاوا رو انگول نکنین
KuRoSh
شما راحت باش اینجا مال خودته هر کار دوست داری انجام بده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→