₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ►► احکام اینترانت ( اینترنت ) ملی ◄◄
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ►► احکام اینترانت ( اینترنت ) ملی ◄◄

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

►► احکام اینترانت ( اینترنت ) ملی ◄◄

545 بازدید، 18 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

رضا تقی‌پور وزیر جلوگیری از ارتباطات اعلام کرد که از اول شهریور اینترنت ملی جایگزین اینترنت جهانی می‌شود. در اینجا ما ضمن تبریک ملی شدن صنعت اینترنت در راستای جلوگیری از گسترش فحشا و بی‌بند و باری و خدای نکرده فجایع سیاسی مشخصات اینترنت ملی را که برای اولین بار در جهان جایگزین اینترنت جهانی شده اعلام می‌نمائیم باشد تا کشورهائی که هنوز عین ما اینترنت ملی ندارند چشمشان بشود هشت تا :

تصویر در دسترس نیست هر یوزر می‌تواند بعد از وضو ابتدا به قصد قربة الی الله نیت نموده و با توکل به خدا کانکت بشود.

تصویر در دسترس نیست یوزر در زمان برقراری ارتباط با اینترنت ملی باید در حالت رکوع جلوی مونیتور باشد و تند تند تسبیحات اربعه بگوید.

تصویر در دسترس نیست چنانچه در زمان برقراری ارتباط با اینترنت ملی بادی چیزی از یوزر خارج بشود ارتباط فوراً از مودم قطع شده یوزر باید چت خود را بشکند دوباره وضو بگیرد.

تصویر در دسترس نیست چنانچه یوزر هشت فرسخ با دستگاه خود فاصله داشته باشد باید بطور شکسته کانکت بشود و آدرس سایت‌ها را نصفه بزند..

تصویر در دسترس نیست بر این اساس چنانچه یوزر قصد اقامت بیشتر از یک هفته در همان هشت فرسخی دارد باید بطور کامل کانکت شده آدرس سایت‌ها را چهار رکعتی وارد بنماید.

تصویر در دسترس نیست سرعت اینترنت ملی دو مگا رکعت در دور تسبیح با حجم دانلود یک مکارم در ثانیه است که با آن بخوبی می‌شود اخراجی‌ها تماشا کرد.

تصویر در دسترس نیست روی اینترنت ملی باید حتماً آنتی فتنه نصب شده و آنتی فتنه‌ی مربوطه باید دائم به شب‌رسانی بشود . (اینترنت ملی مثل بقیه‌ی چیزهای ملی عموماً مربوط به شب است بما چه ؟)

تصویر در دسترس نیست روابط عمومی مخابرات استفاده از هرگونه اتاق پژو ۴۰۵ در اینترنت ملی را تکذیب نموده اعلام می‌دارد هر چیزی که ملی باشد که لزوماً نباید اتاق ۴۰۵ داشته باشد.

تصویر در دسترس نیست مملکت آماده است که از الآن تا سال دو هزار و هشتاد و سه با ۱+۵ درباره مصارف صلح آمیز اینترنت ملی مذاکره بنماید.

تصویر در دسترس نیست این اینترنت تماماً بدست متخصصان داخلی در چین تولید شده و روسیه تعهد داده است که حتماً در موعد مقرر راه اندازی بشود. مذاکرات بر سر موعد مقرر الآن سی سال است که همچنان ادامه دارد.

تصویر در دسترس نیست اینترنت ملی همچنین مورد تائید دانشگاه آکسفورد بوده سی و دو کشور نامه داده‌اند که از اینها بما هم بدهید ما نمی‌دهیم.

تصویر در دسترس نیست در صورت بروز مشکل در اتصال به آدرس ساندیس ساندیس ساندیس دات او آر اس مراجعه نموده برادران گمنام واحد پشتیبانی فوراً برای دستگیری شما به محل اعزام می‌شوند.

تصویر در دسترس نیست برد وایرلس اینترنت ملی از اینجا تا تل آویوو بوده قابلیت نصب ده نوع کلاهک مجازی را دارا می‌باشد و سیستم عامل آن فتوشاپ است.

تصویر در دسترس نیست در مجموع فقط ما که نباید دروغ سیزده بگوئیم حالا یارو هم حال کرده یکی بگوید. مهم اینست که اسب حیوان نجیبی است!

نمايش يا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

50 68 351

• مستانه

نقل قول: Kishe Mehr
    رضا تقی‌پور وزیر جلوگیری از ارتباطات

23 23

• دلشاد

نقل قول: Kishe Mehr
    نمايش يا پنهان متن

23 23 23

• carlos

قرار بود بجای یاهو یاحق رو جایگزین کنن چی شد پس؟ 7
    من که از این به بعد ایمیل هامو در یاحق چک میکنم 93 شما چطور ؟ 304

• gilas

اینا اگه اگه اگه به روح هم اعتقاد داشته باشن بازم براشون کمه 62 101

• Mahboob

هر یوزر می‌تواند بعد از وضو ابتدا به قصد قربة الی الله نیت نموده و با توکل به خدا کانکت بشود.

ببخشید واجد وضو نبودیم قضیه تیمم چی میشه ؟ 4

• Holtek

احکام اینترانت ( اینترنت ) ملی

نمايش يا پنهان متنشیطون عکسه کار خودت بود؟

نمايش يا پنهان متن4

• Life Dream

رضا تقی‌پور وزیر جلوگیری از ارتباطات اعلام کرد که

مذاکرات بر سر موعد مقرر الآن سی سال است که همچنان ادامه دارد.

در صورت بروز مشکل در اتصال به آدرس ساندیس ساندیس ساندیس دات او آر اس مراجعه نموده برادران گمنام واحد پشتیبانی فوراً برای دستگیری شما به محل اعزام می‌شوند.

وايي خدا عجب اينرنتي داريم، يكي بياد جلوي اينا رو بگيره خيلي با سرعت دارن پيش ميرن!! 23 23

• KuRoSh

خدا شفا که نمی ده هیچ سرشون رو هم به سنگ نمی زنه انقدر پرووووووووووووو هستند 88

اگر اجرا بشه نمونه دیگری از کره شمالی خواهیم بود 3

• tabassom

13

دوس نمی دارم

ای بترکن همینطوریشم با این سرعتای داغون
    زیر خط فقریما 20

میگما

خودم نفهمیدم چی گفتم

3 23

• Kishe Mehr

مرسی بچه ها 6 311

نقل قول: carlos
    قرار بود بجای یاهو یاحق رو جایگزین کنن چی شد پس؟ 7

اول اینو بگم. اگه اینطوری بشه دیگه کار شما توی چت روم ها کساد میشه 74
    فکر کنم دیگه بجز سایت لبیک و سایت اقای قرائتی هیچ سایت دیگه ای باز نباشه 23
    نقل قول: carlos
    من که از این به بعد ایمیل هامو در یاحق چک میکنم 93 شما چطور ؟ 304

اگر ایمیلهات جریان دار بود بایستی ایمیل هات رو توی کهریزک دات کام چک کنی 23

نقل قول: gilas
    اینا اگه اگه اگه به روح هم اعتقاد داشته باشن بازم براشون کمه

گیلاسی هر چی دلت میخواد بگو.. هر چی فحش بلدی نثارشون بکن. تو دل بچه نمونه عقده میشه تو دلش می مونه 2

نقل قول: Mahboob
    ببخشید واجد وضو نبودیم قضیه تیمم چی میشه ؟

تیمم می کنی دیگه بعدشم وضو رو بایستی اعاده کنی 4

نقل قول: Dr.GSM
    شیطون عکسه کار خودت بود؟

50
    نمايش يا پنهان متننه به جون مادرم. من چی کاره بیدم 79

نمايش يا پنهان متنحالا چی شد عکسه چشمتو گرفت کلک؟ 86

نقل قول: Life Dream
    وايي خدا عجب اينرنتي داريم، يكي بياد جلوي اينا رو بگيره خيلي با سرعت دارن پيش ميرن!! 23 23

توی هر چیزی که سرعت نداشته باشند کلا توی گرفتن ( حالا هر چیزی که باشه ) اینا استادند و زودی دست به کار می شن. مثلا اگه قراره یک پولی به کسی داده بشه پدر و مادر و هفت جد و ابادش رو میارن جلوی چشمش بعد 60 سال پول رو بهش میدن ولی اگه قرار باشه پول بگیرند امروز که تصویب شد از فرداش شروع به گرفتن پول می کنند 62 94

نقل قول: Kurosh
    خدا شفا که نمی ده هیچ سرشون رو هم به سنگ نمی زنه انقدر پرووووووووووووو هستند 88

صد شرف به سنگ پای قزوین 28

• Galexy

نمايش يا پنهان متن

واقعا جلوگیری میکنه 52،البته تو کتاب خوندم 4

• SaMaN TaJ

برادران گمنام واحد پشتیبانی

ارتباط فوراً از مودم قطع شده یوزر باید چت خود را بشکند دوباره وضو بگیرد.

23 23 23 دمت گرم مجی....ایول 83

• ژنرال

من اصلا نخندیدم 4

• Kishe Mehr

نقل قول: Galexy
    واقعا جلوگیری میکنه 52،البته تو کتاب خوندم 4

23 مهندس از این قرص و این چیزا چی؟ اونا هم جواب میده؟ 50

نقل قول: میرزا
    من اصلا نخندیدم

تو روح ادم دروغگو 4

• mati

nemidonam bekhandam ya gerye konam