ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
►► احکام اینترانت ( اینترنت ) ملی ◄◄
Kishe Mehr
▧ تصویر در دسترس نیست هر یوزر میتواند بعد از وضو ابتدا به قصد قربة الی الله نیت نموده و با توکل به خدا کانکت بشود.
▧ تصویر در دسترس نیست یوزر در زمان برقراری ارتباط با اینترنت ملی باید در حالت رکوع جلوی مونیتور باشد و تند تند تسبیحات اربعه بگوید.
▧ تصویر در دسترس نیست چنانچه در زمان برقراری ارتباط با اینترنت ملی بادی چیزی از یوزر خارج بشود ارتباط فوراً از مودم قطع شده یوزر باید چت خود را بشکند دوباره وضو بگیرد.
▧ تصویر در دسترس نیست چنانچه یوزر هشت فرسخ با دستگاه خود فاصله داشته باشد باید بطور شکسته کانکت بشود و آدرس سایتها را نصفه بزند..
▧ تصویر در دسترس نیست بر این اساس چنانچه یوزر قصد اقامت بیشتر از یک هفته در همان هشت فرسخی دارد باید بطور کامل کانکت شده آدرس سایتها را چهار رکعتی وارد بنماید.
▧ تصویر در دسترس نیست سرعت اینترنت ملی دو مگا رکعت در دور تسبیح با حجم دانلود یک مکارم در ثانیه است که با آن بخوبی میشود اخراجیها تماشا کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست روی اینترنت ملی باید حتماً آنتی فتنه نصب شده و آنتی فتنهی مربوطه باید دائم به شبرسانی بشود . (اینترنت ملی مثل بقیهی چیزهای ملی عموماً مربوط به شب است بما چه ؟)
▧ تصویر در دسترس نیست روابط عمومی مخابرات استفاده از هرگونه اتاق پژو ۴۰۵ در اینترنت ملی را تکذیب نموده اعلام میدارد هر چیزی که ملی باشد که لزوماً نباید اتاق ۴۰۵ داشته باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست مملکت آماده است که از الآن تا سال دو هزار و هشتاد و سه با ۱+۵ درباره مصارف صلح آمیز اینترنت ملی مذاکره بنماید.
▧ تصویر در دسترس نیست این اینترنت تماماً بدست متخصصان داخلی در چین تولید شده و روسیه تعهد داده است که حتماً در موعد مقرر راه اندازی بشود. مذاکرات بر سر موعد مقرر الآن سی سال است که همچنان ادامه دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست اینترنت ملی همچنین مورد تائید دانشگاه آکسفورد بوده سی و دو کشور نامه دادهاند که از اینها بما هم بدهید ما نمیدهیم.
▧ تصویر در دسترس نیست در صورت بروز مشکل در اتصال به آدرس ساندیس ساندیس ساندیس دات او آر اس مراجعه نموده برادران گمنام واحد پشتیبانی فوراً برای دستگیری شما به محل اعزام میشوند.
▧ تصویر در دسترس نیست برد وایرلس اینترنت ملی از اینجا تا تل آویوو بوده قابلیت نصب ده نوع کلاهک مجازی را دارا میباشد و سیستم عامل آن فتوشاپ است.
▧ تصویر در دسترس نیست در مجموع فقط ما که نباید دروغ سیزده بگوئیم حالا یارو هم حال کرده یکی بگوید. مهم اینست که اسب حیوان نجیبی است!
نمايش يا پنهان متن
مستانه
دلشاد
carlos
من که از این به بعد ایمیل هامو در یاحق چک میکنم
gilas
Mahboob
ببخشید واجد وضو نبودیم قضیه تیمم چی میشه ؟
sib
Holtek
نمايش يا پنهان متن
شیطون عکسه کار خودت بود؟نمايش يا پنهان متن
Life Dream
وايي خدا عجب اينرنتي داريم، يكي بياد جلوي اينا رو بگيره خيلي با سرعت دارن پيش ميرن!!
KuRoSh
اگر اجرا بشه نمونه دیگری از کره شمالی خواهیم بود
tabassom
دوس نمی دارم
ای بترکن همینطوریشم با این سرعتای داغون
زیر خط فقریما
میگما
خودم نفهمیدم چی گفتم
بهونه
Kishe Mehr
اول اینو بگم. اگه اینطوری بشه دیگه کار شما توی چت روم ها کساد میشه
فکر کنم دیگه بجز سایت لبیک و سایت اقای قرائتی هیچ سایت دیگه ای باز نباشه
اگر ایمیلهات جریان دار بود بایستی ایمیل هات رو توی کهریزک دات کام چک کنی
گیلاسی هر چی دلت میخواد بگو.. هر چی فحش بلدی نثارشون بکن. تو دل بچه نمونه عقده میشه تو دلش می مونه
تیمم می کنی دیگه بعدشم وضو رو بایستی اعاده کنی
نمايش يا پنهان متن
نه به جون مادرم. من چی کاره بیدمنمايش يا پنهان متن
حالا چی شد عکسه چشمتو گرفت کلک؟توی هر چیزی که سرعت نداشته باشند کلا توی گرفتن ( حالا هر چیزی که باشه ) اینا استادند و زودی دست به کار می شن. مثلا اگه قراره یک پولی به کسی داده بشه پدر و مادر و هفت جد و ابادش رو میارن جلوی چشمش بعد 60 سال پول رو بهش میدن ولی اگه قرار باشه پول بگیرند امروز که تصویب شد از فرداش شروع به گرفتن پول می کنند
صد شرف به سنگ پای قزوین
Galexy
واقعا جلوگیری میکنه
SaMaN TaJ
ژنرال
Kishe Mehr
تو روح ادم دروغگو
mati
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→