این رشته در دهه 1970 به دو صورت مردانه و زنانه b-boyilg- b-girlilg در نیویورک ابداع شد و در سال 1980 بصورت جهانی درآمد، ورزش فوق شامل حرکات فوق العاده قدرتی و سخت و سرعتی می باشد که مهارت انعطاف پذیری، قدرت بدنی و استقامت بالائی را در بین ورزشکاران با تمرینات منظم اصولی و عملی ایجاد می کند و در بین نوجوانان و جوانان سراسر جهان به عنوان یکی از جذاب ترین و پربیننده ترین رشته شناخته شد و اکثر کشورها دارای تیم های قدرتمند برای شرکت در مسابقات جهانی می باشند و در حال حاضر نیز کشورهای آسیایی جز بهترین تیم ها و شرکت کنندگان این رشته در مسابقات بین المللی و جهانی می باشندو بهترین رتبه ها را نیز در چند سال اخیر کشورهای مثل کره جنوبی ، ژاپن و حتی لبنان کسب نموده اند و این رشته نیز در کشور ما از علاقمندان بی شماری برخوردار است و تقریباً در اکثر استانهای کشور این رشته به همراه مربیان مجرب فعالیت های گسترده ای را آغاز نموده است و پس از برگزاری مسابقات داخلی استانی در مسابقات کشوری نیز شرکت می کنند این رشته از سال 85 بصورت رسمی از طرف فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک توسط ریاست محترم خانم ابوالقاسمی مجوز رسمی برگزاری مسابقات کشوری را گرفت و برگزار گردید. تعداد بازیکنان این رشته بصورت تیمی 8 الی 10 نفر می باشند و در بخش انفرادی نیز به مسابقات می پردازند- مدت زمان مسابقات در مرحله مقدماتی 6 دقیقه می باشد که بصورت نمایشی یا شو اجرا می شود و تمامی تیم ها حرکات خود را بصورت جداگانه با موسیقی خاص خود انجام می دهند. در مرحله نیمه نهائی پس از مشخص شدن چهارتیم راه یافته به این دوره تیم ها مجاز می باشند 12 دقیقه به اجرای حرکات بپردازند در مرحله نهایی نیز می تواند به مدت 15 دقیقه حرکات خود را انجام دهند. شایان ذکر است که موسیقی این رشته در مسابقات داخلی بدون کلام می باشد.
در حال حاضر بچه های مشهد بهترین جایگاه رو در ایران دارند,که من و برادرم عضو تیم مشهد هستیم
در حال حاضر بچه های مشهد بهترین جایگاه رو در ایران دارند,که من و برادرم عضو تیم مشهد هستیم
آره؟
تو خانوما که تیم ما رفت واسه کشوری از استان
مربی تیم ملی این رشته
خانوم ماه منیر ماه سلطان که من خودم دوره مربیگریمو با ایشون داشتم
تیم برادران هم زیر نظر ایشونن
که قهرمانی کشور واسه آقایون مال استان قزوینه
و لازم به ذکر که در اعزام بین المللی که فقط اقایونو می فرستن تیم کشور ما امسال 4 ام جهانی شد درد و بلاشون بخوره تو سر این ....الیستای پر مدا که این همه خرجشون می کنن ولی هیچی بارشون نیس
تیم برادران هم زیر نظر ایشونن 15
ممنونم,ولی فکر کنم شما دارید ورزش ایروبیک رو میگید,من منظورم ایروبیکه حرفه ای هستش که کاملا با ایروبیک فرق میکنه.ورزش ایروبیک حرفه ای برای بانوان ایرانی فعال نیست , قراره که با برگزاری کلاس های مربیگری، استان های کشور در این خصوص فعال بشند.
نقل قول: tabassom
خیلی خوبه امیدوارم موفق باشید.
نقل قول: Life Dream
مرسي مهدي جان، تاپيك به جا و زيبايي بود، ميگم همه بچه هاي ما ورزشكارن
ممنونم,قابلی نداشت
نقل قول: gilas
ای بابا این جنگولک بازیا از ما دیگه گذشته مادر
جنگولک بازی چیه؟ البته یکمم بهش میاد
نقل قول: Kurosh
ما که به این میگیم تکنو شما رو نمی دونم
تکنو دیگه خیلی عامیانه شده,البته نه به اندازه جینگولک بازی ,البته در زبان عام به این ورزش MC یا Break Dance هم میگن,ولی حرفه ایش همان ایروبیک حرفه اییه
ممنونم,ولی فکر کنم شما دارید ورزش ایروبیک رو میگید,من منظورم ایروبیکه حرفه ای هستش که کاملا با ایروبیک فرق میکنه.ورزش ایروبیک حرفه ای برای بانوان ایرانی فعال نیست , قراره که با برگزاری کلاس های مربیگری، استان های کشور در این خصوص فعال بشند. 1
ایروبیک 3 درجه داره 1_ همگانی اینکه تلویزیون میده
2_ مبتدی که تو سالن ها هست 3_ پیشرفته یا حرفه ای که باز مریا با مربی کار می کنن معمولا باید ژیمناست باشن
4 ساله برای خانومها لیگ حرفه ای برگذار میشه
که ما دوسالشو تا کشوری رفتیم سال قبل 4ام امسال 3ام کشوری
هاچو هاچو
این رشته در دهه 1970 به دو صورت مردانه و زنانه b-boyilg- b-girlilg در نیویورک ابداع شد و در سال 1980 بصورت جهانی درآمد، ورزش فوق شامل حرکات فوق العاده قدرتی و سخت و سرعتی می باشد که مهارت انعطاف پذیری، قدرت بدنی و استقامت بالائی را در بین ورزشکاران با تمرینات منظم اصولی و عملی ایجاد می کند و در بین نوجوانان و جوانان سراسر جهان به عنوان یکی از جذاب ترین و پربیننده ترین رشته شناخته شد و اکثر کشورها دارای تیم های قدرتمند برای شرکت در مسابقات جهانی می باشند و در حال حاضر نیز کشورهای آسیایی جز بهترین تیم ها و شرکت کنندگان این رشته در مسابقات بین المللی و جهانی می باشندو بهترین رتبه ها را نیز در چند سال اخیر کشورهای مثل کره جنوبی ، ژاپن و حتی لبنان کسب نموده اند و این رشته نیز در کشور ما از علاقمندان بی شماری برخوردار است و تقریباً در اکثر استانهای کشور این رشته به همراه مربیان مجرب فعالیت های گسترده ای را آغاز نموده است و پس از برگزاری مسابقات داخلی استانی در مسابقات کشوری نیز شرکت می کنند این رشته از سال 85 بصورت رسمی از طرف فدراسیون آمادگی جسمانی و ایروبیک توسط ریاست محترم خانم ابوالقاسمی مجوز رسمی برگزاری مسابقات کشوری را گرفت و برگزار گردید.
تعداد بازیکنان این رشته بصورت تیمی 8 الی 10 نفر می باشند و در بخش انفرادی نیز به مسابقات می پردازند- مدت زمان مسابقات در مرحله مقدماتی 6 دقیقه می باشد که بصورت نمایشی یا شو اجرا می شود و تمامی تیم ها حرکات خود را بصورت جداگانه با موسیقی خاص خود انجام می دهند. در مرحله نیمه نهائی پس از مشخص شدن چهارتیم راه یافته به این دوره تیم ها مجاز می باشند 12 دقیقه به اجرای حرکات بپردازند در مرحله نهایی نیز می تواند به مدت 15 دقیقه حرکات خود را انجام دهند. شایان ذکر است که موسیقی این رشته در مسابقات داخلی بدون کلام می باشد.
دانلود ویدئو ⇓
با تشکر از گیلاسی
دلشاد
مرسی مهدی جان
carlos
یعنی شمام از این کارا میکنین ؟مثل این کلیپ ؟
کدوم سالن تمرین میکنین بیایم ببینیم
gilas
نگو جنگولک بازی ها هم داره
هاچو هاچو
با اجازتون,فعلا پیش یکی از رفیقام تو صیادشیرازی,البته باشگاه خودمو یه مدتی میشه جمع کردم
Holtek
چه جالب!!!!!
همون بریک دانس خودومنه دیگه ؟
carlos
نکنه این برو بچه هایی که میان طرقبه این حرکات رو اجرا میکنن شما هم توشون هستین
هاچو هاچو
آره البته این ورزش سبک های مختلفی داره که میشه گفت بریک دنس یکیشه.
نه ولی همشونو میشناسم,رفیقامن
Mahboob
ایروبیک ....
هااا ....
ایروبیک حرفه ای ....
هااااااااااااا چه جالب
آفرین
niutish
tabassom
آره؟
تو خانوما که تیم ما رفت واسه کشوری از استان
مربی تیم ملی این رشته
تیم برادران هم زیر نظر ایشونن
و لازم به ذکر که در اعزام بین المللی که فقط اقایونو می فرستن تیم کشور ما امسال 4 ام جهانی شد
درد و بلاشون بخوره
تو سر این ....الیستای پر مدا که
این همه خرجشون می کنن ولی هیچی بارشون نیس
Life Dream
مرسي مهدي جان، تاپيك به جا و زيبايي بود، ميگم همه بچه هاي ما ورزشكارن
نگو جنگولک بازی ها هم داره
هي ورزش پر هيجان ميخواستي، بفرما اينم از چنگولك بازي! فردا ميري ثبت نام ها
نمايش يا پنهان متن
چرا ميشه ديد! اگه نتونستي از اينجا دانلود كن و با برنامه WinAmp يا برنامه هاي مشابه نگاه كن!
http://iranian1.rr.nu/10mb/uploads/0311/1399185484.flv
این همه خرجشون می کنن ولی هیچی بارشون نیس
آي گفتي، چقدر بدم مياد ازشون
gilas
ای بابا این جنگولک بازیا از ما دیگه گذشته مادر
نمايش يا پنهان متن
کلاساشو پیدا کنم میرمKuRoSh
منم همین فکر رو می کردم
ما که به این میگیم تکنو شما رو نمی دونم
هاچو هاچو
تیم برادران هم زیر نظر ایشونن 15
ممنونم,ولی فکر کنم شما دارید ورزش ایروبیک رو میگید,من منظورم ایروبیکه حرفه ای هستش که کاملا با ایروبیک فرق میکنه.ورزش ایروبیک حرفه ای برای بانوان ایرانی فعال نیست , قراره که با برگزاری کلاس های مربیگری، استان های کشور در این خصوص فعال بشند.
خیلی خوبه
ممنونم,قابلی نداشت
جنگولک بازی چیه؟
البته یکمم بهش میاد
تکنو دیگه خیلی عامیانه شده,البته نه به اندازه جینگولک بازی
ژنرال
دوس دارم
ولی فکر کنم برای رده ی سنی من کلاس نباشه
پیر شدیم رفت
tabassom
ایروبیک 3 درجه داره
1_ همگانی