نمی دونم فیلم بی پولی رو دیدید یا نه ! یکی از بهترین و تعمق برانگیزترین فیلمهاییه که توی این چند سال اخیر دیدم . بازی فوق العاده لیلا حاتمی هم جزو نقاط درخشان این اثره ؛ ولی نکته ای که میخوام بهش اشاره کنم در نقد فیلم نیست . یک مورد ظریفه که فکر میکنم از دید چشمان تیزبین بخش سانسور صدا و سیما در رفته ! دیشب (14 فروردین 90) این فیلم از شبکه 5 (شبکه تهران) پخش شد . در قسمتی از این فیلم در یک جشن تولد بابک حمیدیان که در این فیلم نقش یک جوان لال رو بازی می کنه ، ترانه ای از شهرام شب پره رو لب خونی می کنه . ترانه ای با نام تو میتونی از آلبوم آتش (تومیتونی دلمو شاد کنی .. منو از درد و غم آزاد کنی ..) تا حالا که من هرچی فیلم از صدا و سیما دیدم نسبت به نسخه پخش شده اش در سینما جرح و تعدیل داشته . و مخصوصا آهنگهای استفاده شده در فیلمها رو قطع می کنند . اما دیشب با کمال تعجب بعد از سالها یک صدای آشنای لس آنجلسی از صدا و سیما پخش شد و هرچند کم مارو برد تو حس اما در کل بهتون توصیه میکنم اگر فیلم بی پولی رو ندیدید حتما ببینید . به یکبار دیدنش حتماً می ارزه .
داداش این کجاش جالبه اون دفعه شبکه ی دو بود فکر کنم اول تا اخر آهنگ دارم میرم به تهرون از اندی رو پخش کردند!!!! اگه اینو بشنوید چی میگید پس؟
اینا که تازگی نداره. روزهای جمعه از رادیو برنامه ی جمعه ی ایرانی رو بشنوید پر از این اهنگاست...
بنده خداها دیدن که برنامه هاشون مخاطب نداره دست به دامان این اهنگها شدند و از اونها مایه میذارن. تو متن تاپیک ببینید ادم رو تشویق کرده که بروند و این برنامه رو ببینند
موافق فیلم هستم مگه یادتون نیست چند سال پیش شو نشون داد کانال1....!!! دختره میرقصید و تازه یه مرد هم رفته بود رو صندلیو لخت شده بود XXX بابا جان س... خواب بوده
خواننده های خودمون که تو ایران اجرا میکنن خیلی خفن تر و بهتر میخونن.......... محمد علیزاده...فرزاد فرزین...مازیار فلاحی...امید حاجیلی...مهدی مدرس...و خیلی های دیگه کاراشون حرف نداره
arash52
تا حالا که من هرچی فیلم از صدا و سیما دیدم نسبت به نسخه پخش شده اش در سینما جرح و تعدیل داشته . و مخصوصا آهنگهای استفاده شده در فیلمها رو قطع می کنند . اما دیشب با کمال تعجب بعد از سالها یک صدای آشنای لس آنجلسی از صدا و سیما پخش شد و هرچند کم مارو برد تو حس
اما در کل بهتون توصیه میکنم اگر فیلم بی پولی رو ندیدید حتما ببینید . به یکبار دیدنش حتماً می ارزه .
gilas
بهونه
دلشاد
جالبه
Kishe Mehr
اون دفعه شبکه ی دو بود فکر کنم اول تا اخر آهنگ دارم میرم به تهرون از اندی رو پخش کردند!!!! اگه اینو بشنوید چی میگید پس؟
اینا که تازگی نداره. روزهای جمعه از رادیو برنامه ی جمعه ی ایرانی رو بشنوید پر از این اهنگاست...
بنده خداها دیدن که برنامه هاشون مخاطب نداره دست به دامان این اهنگها شدند
Galexy
مگه یادتون نیست چند سال پیش شو نشون داد کانال1....!!!
دختره میرقصید و تازه یه مرد هم رفته بود رو صندلیو لخت شده بود XXX
بابا جان س... خواب بوده
KuRoSh
زیاد تلوزیون نگاه نمی کنم
mojde
من این فیلمو تو سینما دیدم و نمی دونین نمی دونین چقدر حالم بد شد یه اعتراف واسه بچه های بوف بوفی
من این فیلمو به طور کامل تو زندگی شخصیم با همسرم تجربه کردم خیلی تلخه خیلی تلخه خدا واسه
کسی نخواد چنین چیزی رو تجربه کنه از بالا پایین اومدن خیلی سخته و درد ناک و اینکه بتونی به پشتوانه
اصالتت روی پا بمونی و سر تو بالا بگیری چون میگن آدم از اسب می افته از اصل که نمی افته
Galexy
همش تقصیر این شهرام شپرست به خدا
arash52
متن تاپیک که نوشته خود منه اخوی
ژنرال
SaMaN TaJ
محمد علیزاده...فرزاد فرزین...مازیار فلاحی...امید حاجیلی...مهدی مدرس...و خیلی های دیگه
کاراشون حرف نداره
ehsan.b1362
این مدت که نبودم همه چیز عوض شده شکل سایت را میگم
Kishe Mehr
شما احیانا توی صدا سیما کار نمیکنید؟
نمايش يا پنهان متن
اگه جواب منفیه باید بگم که نکنه عامل نفوذی صدا و سیمای میلی ببخشید ملی هستید؟هاچو هاچو
arash52
منظورت همون پخش کنن بود دیگه ؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→