₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @شهرام شب پره در صدا و سیما@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » @شهرام شب پره در صدا و سیما@

بدون عکس

@شهرام شب پره در صدا و سیما@

1177 بازدید، 16 پست، نویسنده: arash52

• arash52

نمی دونم فیلم بی پولی رو دیدید یا نه ! یکی از بهترین و تعمق برانگیزترین فیلمهاییه که توی این چند سال اخیر دیدم . بازی فوق العاده لیلا حاتمی هم جزو نقاط درخشان این اثره ؛ ولی نکته ای که میخوام بهش اشاره کنم در نقد فیلم نیست . یک مورد ظریفه که فکر میکنم از دید چشمان تیزبین بخش سانسور صدا و سیما در رفته ! دیشب (14 فروردین 90) این فیلم از شبکه 5 (شبکه تهران) پخش شد . در قسمتی از این فیلم در یک جشن تولد بابک حمیدیان که در این فیلم نقش یک جوان لال رو بازی می کنه ، ترانه ای از شهرام شب پره رو لب خونی می کنه . ترانه ای با نام تو میتونی از آلبوم آتش (تومیتونی دلمو شاد کنی .. منو از درد و غم آزاد کنی ..)
    تا حالا که من هرچی فیلم از صدا و سیما دیدم نسبت به نسخه پخش شده اش در سینما جرح و تعدیل داشته . و مخصوصا آهنگهای استفاده شده در فیلمها رو قطع می کنند . اما دیشب با کمال تعجب بعد از سالها یک صدای آشنای لس آنجلسی از صدا و سیما پخش شد و هرچند کم مارو برد تو حس 4
    اما در کل بهتون توصیه میکنم اگر فیلم بی پولی رو ندیدید حتما ببینید . به یکبار دیدنش حتماً می ارزه .

تصویر در دسترس نیست

• gilas

هنگام نمایش فیلم ناظر پخش خواب بوده 23 23 23

• بهونه

نقل قول: gilas
    هنگام نمایش فیلم ناظر پخش خواب بوده

23

• دلشاد

نقل قول: arash52
    ترانه ای از شهرام شب پره رو لب خونی می کنه . ترانه ای با نام تو میتونی از آلبوم آتش (تومیتونی دلمو شاد کنی .. منو از درد و غم آزاد کنی ..)

جالبه

• Kishe Mehr

داداش این کجاش جالبه 452
    اون دفعه شبکه ی دو بود فکر کنم اول تا اخر آهنگ دارم میرم به تهرون از اندی رو پخش کردند!!!! اگه اینو بشنوید چی میگید پس؟ 4

اینا که تازگی نداره. روزهای جمعه از رادیو برنامه ی جمعه ی ایرانی رو بشنوید پر از این اهنگاست...

بنده خداها دیدن که برنامه هاشون مخاطب نداره دست به دامان این اهنگها شدند 713 و از اونها مایه میذارن. تو متن تاپیک ببینید ادم رو تشویق کرده که بروند و این برنامه رو ببینند

• Galexy

موافق فیلم هستم 52
    مگه یادتون نیست چند سال پیش شو نشون داد کانال1....!!!
    دختره میرقصید و تازه یه مرد هم رفته بود رو صندلیو لخت شده بود XXX 59
    بابا جان س... خواب بوده 86

• KuRoSh

مرسی
    زیاد تلوزیون نگاه نمی کنم 105

• mojde

من این فیلمو تو سینما دیدم و نمی دونین نمی دونین چقدر حالم بد شد یه اعتراف واسه بچه های بوف بوفی

من این فیلمو به طور کامل تو زندگی شخصیم با همسرم تجربه کردم خیلی تلخه خیلی تلخه خدا واسه

کسی نخواد چنین چیزی رو تجربه کنه از بالا پایین اومدن خیلی سخته و درد ناک و اینکه بتونی به پشتوانه

اصالتت روی پا بمونی و سر تو بالا بگیری چون میگن آدم از اسب می افته از اصل که نمی افته

• Galexy

mojde,
    79
    همش تقصیر این شهرام شپرست به خدا

• arash52

نقل قول: Kishe Mehr
    تو متن تاپیک ببینید ادم رو تشویق کرده که بروند و این برنامه رو ببینند

متن تاپیک که نوشته خود منه اخوی 56

• ژنرال

احتمالا مقام خواب بوده 83

• SaMaN TaJ

خواننده های خودمون که تو ایران اجرا میکنن خیلی خفن تر و بهتر میخونن.......... 37
    محمد علیزاده...فرزاد فرزین...مازیار فلاحی...امید حاجیلی...مهدی مدرس...و خیلی های دیگه
    کاراشون حرف نداره 72 72 72

• ehsan.b1362

ممنونم داداش
    این مدت که نبودم همه چیز عوض شده شکل سایت را میگم 93

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    متن تاپیک که نوشته خود منه اخوی 56

شما احیانا توی صدا سیما کار نمیکنید؟ 37
    نمايش يا پنهان متناگه جواب منفیه باید بگم که نکنه عامل نفوذی صدا و سیمای میلی ببخشید ملی هستید؟ 43

• هاچو هاچو

آره گهگاهی ازین سوتیا میدن,کاش دفعه بعد یه آهنگ از هایده بخونن 4

• arash52

نقل قول: هاچو هاچو
    آره گهگاهی ازین سوتیا میدن,کاش دفعه بعد یه آهنگ از هایده بخونن

منظورت همون پخش کنن بود دیگه ؟ 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: