جعفرآقا شوهر خاله ام که آدم جک و خنده داری هست تعریف میکرد که مدتی بود که اینجا و آنجا میشنیدم که پیرزن بقال همسایه گوشش سنگین شده او میگفت رفته بودم یک بسته سیگار از پیرزن بگیرم همینطور که منتظر بودم پیرزن بسته سیگار را برایم بیاورد از روی شوخی و خنده و برای اینکه بفهمم واقعا گوشش سنگین شده یا نه یک گوز گنده در نزدیکش زدم از آن گوزهایی که خمپاره در برابرش میو میو میکند!!
جعفرآقا میگفت خودم از صدای گوزم زهره ترک شده بودم که این چه کاری بود که من کردم؟ اما خوشبختانه پیرزن انگار نه انگار که چیزی شنیده با خیال راحت سرگرم کارش بود اینجا بود که من فهمیدم پیرزن واقعا گوشش سنگین شده!!
جعفرآقا میگفت من منتظر تحویل پاکت سیگارم بودم که دیدم پیرزن در حالی که با یک دستش دماغش را گرفته و با دست دیگرش مثل باد بزن تکان میدهد و با عصبانیت فریاد میزند وای... خفه شدم ... بمیری جعفرآقا که خفه مون کردی؟ زود باش برو بیرون؟ جعفرآقا میگفت من اصلا فکر اینجایش را نکرده بودم زود سیگارم را برداشتم و مثل فشنگ در رفتم.
koorosh kabir
جعفرآقا میگفت خودم از صدای گوزم زهره ترک شده بودم که این چه کاری بود که من کردم؟ اما خوشبختانه پیرزن انگار نه انگار که چیزی شنیده با خیال راحت سرگرم کارش بود اینجا بود که من فهمیدم پیرزن واقعا گوشش سنگین شده!!
جعفرآقا میگفت من منتظر تحویل پاکت سیگارم بودم که دیدم پیرزن در حالی که با یک دستش دماغش را گرفته و با دست دیگرش مثل باد بزن تکان میدهد و با عصبانیت فریاد میزند وای... خفه شدم ... بمیری جعفرآقا که خفه مون کردی؟ زود باش برو بیرون؟ جعفرآقا میگفت من اصلا فکر اینجایش را نکرده بودم زود سیگارم را برداشتم و مثل فشنگ در رفتم.
ملانصرالدین های ارغوانی
mz56mz
بهونه
چند وقت زدی تو کار ...
Kishe Mehr
دلشاد
Yalda Anwari
Kishe Mehr,
Galexy
چقد صدا میاد!
چقد بو میاد!
gilas