₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » هميشه پاي يك زن در ميان است این بار زنی به نام ستاره!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » هميشه پاي يك زن در ميان است این بار زنی به نام ستاره!!

بدون عکس

هميشه پاي يك زن در ميان است این بار زنی به نام ستاره!!

519 بازدید، 20 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Yalda Anwari

تصویر در دسترس نیست

نیک صالحی: هميشه پاي يك زن در ميان است. با اين جمله چندان موافق نيستم، اما آنچه مي‌خواهم برايتان بازگو كنم مصداق همين جمله است. در اين پرونده زني باعث قرباني شدن 2 مرد شده بود، البته خود قرباني بي‌مهري مرد ديگر بود.

عبرت : روز محاكمه وقتي 2 متهم پرونده يعني ستاره و ستار را به دادگاه آوردند، زن چهره يك قرباني را به خود گرفته بود و سعي داشت طوري وانمود كند كه انگار گولش زده‌اند و او قرباني شده است.

اما گفته‌هاي متهم رديف اول پرونده نشان داد، پشت اين پرونده خونين توطئه يك زن وجود داشته است.

متهم يكي از هم‌محلي‌هايش را به قتل رسانده بود. او ماجرا را اين‌طور توضيح داد: مدتي بود كه با ستاره رابطه داشتم و ما تقريبا با هم نامزد كرده بوديم. حتي قرار ازدواج هم با هم گذاشته بوديم.

تا اين‌كه ستاره به من گفت جواني عكس‌هايش را دزديده است و مي‌خواهد او را رسوا كند. او مدعي بود كه آن جوان قصد اخاذي دارد.

من هم كه بشدت غيرتي شده بودم، از ستاره خواستم تا با آن پسر قرار بگذارد و بعد وقتي او سر قرار حاضر شد من هم به او چاقو زدم و او را كشتم و بعد عكس‌ها را برداشتم.

بعد از بازداشت بود كه متوجه شدم اين جوان قرباني ستاره شده است، ستاره به او قول ازدواج داده بود همان‌طور كه به من قول داده بود، اما اين همه ماجرا نبود.

بعد از بازداشت بود كه من متوجه شدم ستاره شوهر دارد و براي اين‌كه من به خواسته‌هايش تن بدهم چنين ادعايي كرده است.

آن كسي كه همه چيز را باخت من بودم، ستاره چون از مقتول خسته شده بود، تصميم گرفت كه من را جلو بيندازد و من كه اسير عشق او شده بودم تصميم گرفتم هر طور شده است خواسته‌اش را انجام دهم تا عشقم را به او ثابت كنم.

من واقعيت را بعد از بازداشت متوجه شدم و از دست ستاره شكايت دارم.

اين واقعيت بود. ستاره شوهر داشت و با دو مرد ديگر هم رابطه برقرار كرده بود.

همان‌طور كه در ابتداي صحبتم گفتم پاي يك زن در ميان بود، اين زن ستاره نام داشت.

او را به جايگاه احضار كردم و از او توضيح خواستم، ستاره ترسيده بود و نمي‌توانست به من جواب بدهد او سعي داشت اين ترس را پنهان كند، اما واقعا پنهان كردني نبود از او خواستم آرام باشد و توضيح دهد او گفت: من با ستار رابطه داشتم و اين موضوع را قبول دارم، اما چون شوهر داشتم هرگز به او قول ازدواج نداده بودم.

مقتول هم مي‌خواست با من دوست شود چون قبول نكردم كيفم را دزديد و عكس‌هايم را برداشت و تهديدم كرد كه بين مردم پخش مي‌كند.

من از او خواستم در مقابل پول آن عكس‌ها را پس دهد، وقتي قبول نكرد تصميم گرفتم به شوهرم بگويم. شوهرم توجهي نكرد من براي او مهم نبودم به همين خاطر هم تصميم گرفتم موضوع را به ستار بگويم.حرف‌هاي اين زن تا حدي واقعيت بود، اما او همه چيز را نگفت و در رفتارش صداقت نداشت. بررسي‌هايي كه پليس انجام داده بود، حكايت از اين داشت كه اين زن رابطه‌هاي زيادي داشته است و متاسفانه شوهرش نيز در جريان قرار داشته است، اما هيچ اقدامي براي اصلاح رفتار همسرش نمي‌كرده است. واقعيت اين بود كه شوهر ستاره براي اين‌كه هزينه‌اي براي همسرش نكند، اجازه مي‌داد او با مردان غريبه رابطه برقرار كند و اين كار باعث مي‌شد تا ستاره هم به كارهاي شوهرش اعتراض نكند. زندگي بي‌محبت و پر از فساد شوهر ستاره او را به زني بي‌تعهد و بي‌اخلاق تبديل كرده بود.

پاي اين زن را به زندگي مردان ديگر باز كرده بود. درواقع اين زن قرباني زندگي سرد با شوهرش شده بود و مردان ديگر را قرباني خود كرده و وارد زندگي آنها شده بود.

هرچند در اين پرونده پاي يك زن در ميان بود، اما پشت بدبختي‌هاي اين زن يك مرد يعني شوهرش نقش پررنگي داشت. مردي كه قرار بود خوشبختي را برايش بياورد. شوهر بي‌وفا و بي‌تعهد ستاره عامل اصلي اين بدبختي‌ها بود.

ستار به درخواست اولياي دم به قصاص محكوم شد و ستاره هم به 5 سال حبس محكوم شد. اما شوهر اين زن همچنان به كارهاي خودش ادامه داد و من هنوز به فكر آن كودك 5 ساله‌اي هستم كه فرزند ستاره و شوهرش بود.

محمدرضا محمدي كشكولي ـ قاضي دادگاه كيفري استان تهران

گردآوری : گروه اینترنتی نیک صالحی

• دلشاد

ای بابا عجب زنیکه ای بوده 14

• Mahboob

من ظرفیت هضم این اتفاقات رو ندارم 20

• mojde

نقل قول: Yalda Anwari
    واقعيت اين بود كه شوهر ستاره براي اين‌كه هزينه‌اي براي همسرش نكند، اجازه مي‌داد او با مردان غريبه رابطه برقرار كند و اين كار باعث مي‌شد تا ستاره هم به كارهاي شوهرش اعتراض نكند. زندگي بي‌محبت و پر از فساد شوهر ستاره او را به زني بي‌تعهد و بي‌اخلاق تبديل كرده بود.

276

• bijjan

متاسفانه شوهرش نيز در جريان قرار داشته است، اما هيچ اقدامي براي اصلاح رفتار همسرش نمي‌كرده است. واقعيت اين بود كه شوهر ستاره براي اين‌كه هزينه‌اي براي همسرش نكند، اجازه مي‌داد او با مردان غريبه رابطه برقرار كند و اين كار باعث مي‌شد تا ستاره هم به كارهاي شوهرش اعتراض نكند. زندگي بي‌محبت و پر از فساد شوهر ستاره او را به زني بي‌تعهد و بي‌اخلاق تبديل كرده بود.

ابنجاش درد ناکه 62

• Life Dream

هميشه بهانه اي براي رسوايي كه به بار اومده وجود داره!!! مگه اون زن بچه بوده كه بايد يكي جلوشو بگيره! هر كار كرده با اراده خودش انجام داده و كسي بهش زور نكرده! پس مقصر واقعي همان زن هوسران بوده 94

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    مگه اون زن بچه بوده كه بايد يكي جلوشو بگيره! هر كار كرده با اراده خودش انجام داده و كسي بهش زور نكرده! پس مقصر واقعي همان زن هوسران بوده

خب ما نمیگیم کار اون زن درسته ولی اگر محبت توی خونه بود و محبت میدید و تامین میشد هر گز این کارا رو نمیکرد .. پس نگید مقصر یک نفره هم مرد و هم زن هر دو مقصرن به یک اندازه..

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    خب ما نمیگیم کار اون زن درسته ولی اگر محبت توی خونه بود و محبت میدید و تامین میشد هر گز این کارا رو نمیکرد .. پس نگید مقصر یک نفره هم مرد و هم زن هر دو مقصرن به یک اندازه..

درسته ولي بازم مقصر اصلي اون زن بوده، كار شوهرشم درست نبوده به هيچ وجه! ولي بازم زنه در رديف اول اتهام بوده ولي فقط 5 سال!! شوهرشم بايد دادگاهي ميشد به خاطر سكوتش در مورد زنش! اصلاً بعضي وقتا ادم نميدونه اين دادگاه هايي كه برگزار ميشن عدالتي تووش هست يا نه! 87

• نخبه

درسته ولي بازم مقصر اصلي اون زن بوده، كار شوهرشم درست نبوده به هيچ وجه! ولي بازم زنه در رديف اول اتهام بوده ولي فقط 5 سال!! شوهرشم بايد دادگاهي ميشد به خاطر سكوتش در مورد زنش! اصلاً بعضي وقتا ادم نميدونه اين دادگاه هايي كه برگزار ميشن عدالتي تووش هست يا نه!

چرا اسم معتادا رو میزارن بیمار و تازه بهشون رسیدگی میکنن و ادم حسابشون میکنن ولی کسانی که توی زندگیشون مشکلات عاطفی دارن و باعث میشه دست به همچین کارایی بزنن رو همه یه جور دیگه میبینن.. من اصلا کار اون زن رو توجیه نمیکنم و میگم که کارش غلطه ولی وقتی غیرت و عاطفه تو وجود مردها و جامعه ما مرده این جور کارا هم دور از ذهن نیست و نباید عجیب باشه .. اول جامعه کثیف که پر از مردهای این مدلیه درست کنن بعد بگن یه زن چرا با مردهای دیگه رابطه داره
    حالا اگر یه مرد این کارو میکرد همه توجیه میکردن که خب مرده دیگه نمیتونه جلو خودش و هوسهاشو بگیره ولی زن نه
    به هر حال به قول شما 5 سال حبس براش کمه و باید اون شوهر لندهورشو ادم میکردن که بدبختانه در قانون مزخرف اسلامی ما هیچ چیزی در این مورد نیومده 30

• Life Dream

نخبه,
    از نظر من معتادها هم بيمار نيستن و اونا هم با اراده خودشون وارد اين منجلاب شدن! هر كس هر كاري با اراده خودش انجام بده و كسي مجبورش نكرده باشه اون كار رو انجام بده به نظر من خودشم بايد جواب گوي كار كردش باشه!
    نمايش يا پنهان متناصلاً به من چه بابا اه 79

• Holtek

• Kishe Mehr

همیشه پای یک زن در هو... است 50

• KuRoSh

پس این حرف راسته که نخود هر آشی یه زنه 4

حرفی نزنم بهتره 51

• انی نانی

Yalda Anwari,
    14 14 14 14
    چیزی نمی شه گفت 44

• نخبه

اصلاً به من چه بابا اه

همش تقصیر توئه من مطمئنم پای تو هم در میان بوده 4

• حورا

بخدا نمیتونم بفهمم و درک کنم آخه این مدل زندگی یعنی چی؟
    سرم درد گرفت

• SaMaN TaJ

بی تربیت......

فقط همینو میتونم بگم 32

• ژنرال

به نظرم توی اینجور موارد خیای نمیشه راحت یه نفرو مقصر دونست...
    خیلی مسائل تو ی اینموارد اصلا نه دیده میشه و نه به زبون میاد...
    ولی به هر حال شکی نیس که هر کدوم به نوعی مقصرن.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: