₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » عروسک های زنده میفروشن
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » عروسک های زنده میفروشن

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

عروسک های زنده میفروشن

734 بازدید، 21 پست، نویسنده: mojde

• mojde

این موجود کوچولویی که می بینید عروسک نیست، رباط هم نیست این یک موجود زنده است، دست پخت متخصصان ژنتیک بهش می گن ژن- پت یعنی حیوان خانگی ژنتیکی، حیوانی که از ترکیب DNA ( ماده ی وراثتی ) چند حیوان دیگر بوجود آمده است.

تصویر در دسترس نیست

ژن پت (حيوان خانگي ژنتيک) يک حيوان دستکاري شده ژنتيکي توسط شرکت Bio-Genica است که مانند هر حيوان ديگري به طور کامل ارگانيکه و از خون و استخوان و عضلات و اندام زنده تشکيل شده. البته در بسته بندي شبيه عروسک عرضه شده تا خرده فروش بتونه در هر مغازه اي به فروش اون اقدام کنه و مجبور به خريدش از مغازه حيوانات خانگي نباشيد. در اين بسته بندي از طريق لوله خاصي مواد غذايي به حيوان ميرسه ضمن آنکه داراي موادي پروتئيني است که وي را در خوابي شبيه خواب زمستاني نگه مي داره. چون يک کمي عجيبه هنوز موفق نشده مجوز فروش بگيره. در اينجا اهم خصوصيات اين حيوان رو ترجمه کردم:
    نمونه اوليه و آزمايشي ژن پت با استفاده از پروسه اي با نام «تزريق سلولي زايگوت» انجام شده، سپس در آزمايشگاه رشد يافته است. تزريق سلولي زايگوت به سرعت در حال تبديل شدن به يک روش مطلوب براي ترکيب دي ان اي (DNA) يا وارد کردن پروتئين هاي خاص مروبوط به آن از گونه هاي مختلف است. مثلا در سال 1997 براي ترکيب کردن موش با ستاره دريايي شب تاب و از آن پس براي خلق خرگوش، خوک، ماهي و ميمونهاي شب تاب (لينک) استفاده شد. کمي بعد دي ان اي (DNA) انسان به شامپانزه و عنکبوت به گوسفند تزريق شد و حالا ژن پت به بازار آمده است.

تصویر در دسترس نیست

با اينکه ژن پت درد احساس مي کند ولي طوري طراحي شده است که تارهاي صوتي ضعيفي داشته باشد تا نتواند سر و صداي زيادي ايجاد کند. هنگامي که به مسافرت مي رويد مي توانيد از همان مواد غذايي پروتئيني مذکور که موجب خواب زمستاني وي ميشود استفاده کنيد. اين امر نگهداري اين حيوان را بسيار ساده کرده است. ژن پت حرف نمي زند و رشد يافته به فروش مي رسد لذا ديگر رشد نمي کند. طول عمر آن هم در مدتهاي يک ساله و سه ساله تنظيم شده است. حرکت اين حيوان هم شبيه حرکت نوزاد انسان طراحي شده است.
    وقتي ژن پت را از جعبه خارج کنيد حدود بيست دقيقه طول مي کشد تا کاملا بيدار شود و چشمان خود را کم کم باز مي کند و صاحب خود را که اولين بار ديده است به خاطر مي سپارد و به وي مي چسبد. تغيير رفتار وي تا حدودي با استفاده از تغيير نوع غذاهايي که در جعبه هايي با رنگهاي متفاوت ارائه مي شود ممکن است البته بدون غذاي مخصوص خود زنده نمي ماند. ژن پت بسيار کم غذا مي خورد و فضولات کمي هم توليد مي کند. تعدادي از اين حيوان به کارمندان شرکت براي مدتي آزمايشي اعطا شد که تجربيان آنها هم قابل خواندن است.
    هنگام خريد بايد به رنگ جعبه توجه کنيد چون تعيين کننده روحيات حيوان است: قرمز ـ ورزشکار و پرانرژي، نارنجي ـ ماجراجو بي پروا و کنجکاو، زرد ـ سرزنده و اهل سرگرمي، آبي ـ اجتماعي و متين، صورتي ـ تخيلي و احساسي.

فکر کنید دانشمندان ژنتیک به اسم اهداف پزشکی شروع به این آزمایشات کردند و حال به اینجا رسیدند. شاید بعضی افراد طرفدار تغییر از این کارها خوششون بیاد اما من این کارو جنایت می دونم. فقط خدا می دونه چه فجایعی در انتظار ماست. حیوانات بی زبان بازی دست انسان حریص شده اند که افکار شیطانی خود را روی آنها پیاده کند. تصور کنید این طفلک چه عذاب هایی را باید تحمل کند. فکر کنید این حیوان دست پسربچه ها و حتی دخــتربچه هایی بیافتد که مشکل رفتاری دارند، از اون بچه هایی که با سنگ به گنجشک ها و پرنده ها می زنند، مورچه ها رو زیر پا له می کنند، جوجه خفه می کنند و خیلی کارهای دیگه... خدا می دونه بر سر این موجود بی دفاع که حتی توان ناله کردن رو هم از اون گرفته شده چی می آورند

• دلشاد

قبلا دیده بودم
    نمیدونم کجا ولی فکر کنم تکراریه 4

• carlos

یعنی رشد نمیکنه ؟
    دونه ای چند هست حالا ؟
    دختر یا پسر بودنش رو از کجا باید بفهمیم ؟ 4

• mojde

نقل قول: carlos
    دختر یا پسر بودنش رو از کجا باید بفهمیم

بابا تو چرا سوالای جلف میپرسی 23 این همه سوال علمی که من میتونم جواب بدم تو باید این یه دونه رو بپرسی 25

• gilas

دوستش ندارم زشته ترسناکه 804

علوسک باید خوشمل باشه ظریف باشه مامانی باشه 5

• Holtek

نقل قول: mojde
    عروسک های زنده میفروشن

بحق چیزای نشنیده و ندیده
    آدم شاخ درمیاره
    منم یکی لازم دارم 1

• محسن صائب

خدا اخر و عاقبتمون رو به خیر بگذرونه 2
    عروسکهای واقعی 13

• Life Dream

در موردش خيلي تحقيق كردم و به خود سايت سازنده هم سر زدم، اين يه شايعه هست!! عروسك واقعي نيست و در واقع يه تراشه هوشمند داخلش كار گذاشته شده! حركاتشم خيلي مصنوعيه!! يه فيلم ازش ديدم

• Kishe Mehr

فکر کنید این حیوان دست پسربچه ها و حتی دخــتربچه هایی بیافتد که مشکل رفتاری دارند، از اون بچه هایی که با سنگ به گنجشک ها و پرنده ها می زنند، مورچه ها رو زیر پا له می کنند، جوجه خفه می کنند و خیلی کارهای دیگه

خاله یعنی من مشکل رفتاری داشتم؟ 79 من با تیر و کمون و حتی تفنگ ساچمه ای گنجشک زدم.. گنجشک از توی لونه اش بیرون کشیدم پیرزن خفه کردم. ببخشید این اخری رو اشتباه گفتم. بعد شیشه ی همسایه رو شکوندم و کارهای دیگه که نمیشه گفت 9
    نمايش يا پنهان متنحالا یعنی من مشکل رفتاری داشتم؟ 12 من برم خودمو بکشم و برگردم 351

• هاچو هاچو

13
    عجب چیزه عجیب مجیبیه,البته با علم ژنتیک هم خیلی کارها میشه کرد

• chenzo

حتی تصورشم برام دردناکه . علم ژنتیک یا هرچیزی که هست من از آزردن هرچیزی که قلب تپنده ای داشته باشه بیزارم . این یعنی جنایت . امیدوارم مث بیشتر چیزائی که می شنویم دروغ باشه یا حتی ربات باشه

• KuRoSh

هنوز نمی شه بگیم واقعا بشر به این درجه رسیده که موجودی رو خلق کنه ولی به نتایج هم رسیدن ولی هنوز عملی نشده ولی هنوز کامل نشده 1

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    در موردش خيلي تحقيق كردم و به خود سايت سازنده هم سر زدم،

برای چی سر زدی ؟ نکنه میخاستی بخری ناقلا 86

• carlos

بابا تو چرا سوالای جلف میپرسی 23 این همه سوال علمی که من میتونم جواب بدم تو باید این یه دونه رو بپرسی

سوال جلف نیست 50
    جلفه ؟ کجاش دقیقا جلفه ؟ 4

• mojde

نقل قول: carlos
    کجاش دقیقا جلفه

لا اله الا ا.......... خیلی جوابش اجلف باره(از ریشه جلافت) 4

• tabassom

13 13

ترسناکه ها 100

• sib

یتدش بخیر.یه روزی روزگاری یه چیزایی بود که ترکید 4 83

• bijjan