راستش در مورد ساختن سایت اطلاعات زیادی ندارم می خواستم ازتون کمک بگیرم . حقیقتش یک وبلاگ دارم . دیشب هم یک دامین خریداری کردم ولی نمی دونم چطور فعالش کنم در قسمت کنترل پنل وبلاگم یه قسمتی هست تحت عنوان "اتصال دامنه به وبلاگ - تبدیل وبلاگ به سایت " نوشته که دامین رو بنویس و تنظیمات DNS رو به صورت زیر تغییر بده ( خود شرکت انجام میده ) NS20.OURIRAN.NET NS21.OURIRAN.NET
حالا سوالم اینه من که فقط دامین رو خریداری کردم اگه به وبلاگ متصل اش کنم مشکل ام حل میشه و سایت نمایش داده میشه یا اینکه باید یک سرور ( مجازی یا اختصاصی اش مهم نیست ) هم خریداری کنم مثلا این نوع سرور رو می گم===== اینجا
حسین جان همونطور که در پیغام خصوصی هم صحبت کردیم (قبل از زدن این تاپیک) من متاسفانه تجربه ای در زمینه وبلاگها و اتصالشون به دامنه و هاست ندارم. و خیلی خوب شد که سؤال رو در این تاپیک مطرح کردی. امیدوارم از دوستانی که اطلاع دارند، پاسخت رو بگیری.
حسین جان همونطور که در پیغام خصوصی هم صحبت کردیم (قبل از زدن این تاپیک) من متاسفانه تجربه ای در زمینه وبلاگها و اتصالشون به دامنه و هاست ندارم. و خیلی خوب شد که سؤال رو در این تاپیک مطرح کردی. امیدوارم از دوستانی که اطلاع دارند، پاسخت رو بگیری.
ایها الناس یکی کمکم کنه مارون هاست ( جایی که دامین رو خریداری کردم ) ساعتی یک ایمیل بهم میده در مورد هاست ازم سوال می پرسه من هم نمی دنم چی جوابش رو بدم
میشه از یه شرکت دیگه هاست رو بخرم ( چون مارون هاست از 1 گیگ به بالا داره که به کارم نمیاد یه شرکت هست که زیر 1 گیگ هم هاست تحویل میده )
جان من این یکی رو جواب بدید تا بعدا هم میرسیم سر قضیه بلاگفا
نقل قول: soroosh
از یه شرکت دامین بگیر بعد شرکته میگه به کدوم DNS وصل کنم شما بگو اون DNS هاتو بعد از تو بلاگ دامینتو پارک کن ....
یعنی اگر به واحد پشتیبانی دامین ام بگم که DNS ام رو به صورت زیر تغییر بده
NS20.OURIRAN.NET NS21.OURIRAN.NET
و هاست هم تهیه نکنم وب سایت ام درست میشه و بالا میاد ؟؟؟؟
حاجي آدرس دامينت رو توي كنترل پنل وبلاگت در قسمت اتصال دامنه به وبلاگ وارد كن بعد تنظيمات DNS دامين رو همونطور كه گفته تنظيم كن!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hosein jan 2 peygham khosooosi tozih dadam baratoon.
سروش عزیز فقط یک پیغام بدست ام رسید . اون هم اونقدر جامع بود که جواب سوالم رو گرفتم
نقل قول: soroosh
bebinid asan domain be host rabti nadare domain serfan ye forward adrese! shoma domain etoon ro ke sefaresh dadid oon sherkat az shoma dns mikhad shoma ham hamin dns haro midid bad ke oon sherkat baratoon vasl kard ke hodoode 5-6 sa@ mitoole shoma az 2ye blog etoon ye ghesmati has be esme park domain mirin esme domaini ke az sherkat gereftid ro mizanid oonja be hamin sadegi. dar zemn aval berin site whois.net bebinid ghablan domaini ke mikhayn begirin reserve nashode bashe
این توضیحات رو هم میزارم واسه دوستان که اگه خواستن اون ها هم استفاده کنن باز هم ازت ممنونم لطف کردی
نقل قول: بچه مثبت
حاجي آدرس دامينت رو توي كنترل پنل وبلاگت در قسمت اتصال دامنه به وبلاگ وارد كن بعد تنظيمات DNS دامين رو همونطور كه گفته تنظيم كن!
امین جان از شما هم ممنون ام توضیحات شما هم واقعا کامل و سازنده بود سپاس گذارم
hosseinhn82
سلام دوستان عزیزم
یه سوال داشتم
راستش در مورد ساختن سایت اطلاعات زیادی ندارم می خواستم ازتون کمک بگیرم .
حقیقتش یک وبلاگ دارم . دیشب هم یک دامین خریداری کردم ولی نمی دونم چطور فعالش کنم
در قسمت کنترل پنل وبلاگم یه قسمتی هست تحت عنوان "اتصال دامنه به وبلاگ - تبدیل وبلاگ به سایت " نوشته که دامین رو بنویس و تنظیمات DNS رو به صورت زیر تغییر بده ( خود شرکت انجام میده )
NS20.OURIRAN.NET
NS21.OURIRAN.NET
حالا سوالم اینه من که فقط دامین رو خریداری کردم اگه به وبلاگ متصل اش کنم مشکل ام حل میشه و سایت نمایش داده میشه یا اینکه باید یک سرور ( مجازی یا اختصاصی اش مهم نیست ) هم خریداری کنم مثلا این نوع سرور رو می گم===== اینجا
نخبه
منم به نام خدا
ولی متاسفانه من هیچ جوابی ندارم
یعنی دامن خریدی برای خودت؟ خب بگو ببینم چه رنگیه گل گله
بله اینچیزا مهم نیست مهم تفاهمه
carlos
بعد فقط میمونه طراحی داخلی اول صفحه اصلیش
KuRoSh
من در حد خودم بلدم نه حرفه ای
ولی می تونم بگم که فرهاد یا همون سیگنال طراح هستند و می تونند در این زمینه کمکت کنه و تمام اطلاعات رو بهت بده
hosseinhn82
بترکی
سلام علی جان
من در حد خودم بلدم نه حرفه ای
سلام کوروش جان
حالا آقا فرهاد رو از کجا پیدا کنم
بهش پیغام میدم تا ببینم چی میشه
مرسی دوستان بابت راهنمایی هاتون
علیرضا
hosseinhn82
خوشحالم دوستان خوبی مثل شما ها دارم
ساحل ناقلا
soroosh
hosseinhn82
مارون هاست ( جایی که دامین رو خریداری کردم ) ساعتی یک ایمیل بهم میده
در مورد هاست ازم سوال می پرسه من هم نمی دنم چی جوابش رو بدم
میشه از یه شرکت دیگه هاست رو بخرم ( چون مارون هاست از 1 گیگ به بالا داره که به کارم نمیاد یه شرکت هست که زیر 1 گیگ هم هاست تحویل میده )
جان من این یکی رو جواب بدید تا بعدا هم میرسیم سر قضیه بلاگفا
یعنی اگر به واحد پشتیبانی دامین ام بگم که DNS ام رو به صورت زیر تغییر بده
NS20.OURIRAN.NET
NS21.OURIRAN.NET
و هاست هم تهیه نکنم وب سایت ام درست میشه و بالا میاد ؟؟؟؟
soroosh
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
hosseinhn82
سروش عزیز فقط یک پیغام بدست ام رسید . اون هم اونقدر جامع بود که جواب سوالم رو گرفتم
shoma domain etoon ro ke sefaresh dadid oon sherkat az shoma dns mikhad shoma ham hamin dns haro midid
bad ke oon sherkat baratoon vasl kard ke hodoode 5-6 sa@ mitoole shoma az 2ye blog etoon ye ghesmati has be esme park domain
mirin esme domaini ke az sherkat gereftid ro mizanid oonja be hamin sadegi.
dar zemn aval berin site whois.net bebinid ghablan domaini ke mikhayn begirin reserve nashode bashe
این توضیحات رو هم میزارم واسه دوستان که اگه خواستن اون ها هم استفاده کنن
باز هم ازت ممنونم
امین جان از شما هم ممنون ام
gilas
نخبه
همش نیم ساعت
خوش به حالت کسی به من ایمیل نمیده
خب حالا که فکراتو کردی و درست هم تموم شده جواب مثبت بده بهش بگو بلههههههههههههههههه
د بیا نمیشه که هر چی سوال تو زندگیت داری میخای از منه نخبه بپرسی خب فسفر مغزم تموم میشه
نه به اون واحد باید بگی با رگبار تو رو پشتیبانی کنن . همون رزمایش خودمون
شما همه چی به مقدار لازم تهیه کن میاد بالا شام هم می مونه
Life Dream
hosseinhn82
عیبی نداره
نخبه,
این دفعه خنده ام بند نمیاد
آقایی مازیار عزیز
اطلاعاتی رو که می خواستم از سروش جان و امین جان گرفتم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→