₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » شادترین خانواده‌ها صاحب دو دختر تقدیم به عمو محمود
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » شادترین خانواده‌ها صاحب دو دختر تقدیم به عمو محمود
1 2

بدون عکس

شادترین خانواده‌ها صاحب دو دختر تقدیم به عمو محمود

640 بازدید، 28 پست، نویسنده: mojde

• mojde

خبرآنلاین: بسیاری از خانواده‌ها علاقه دارند یک پسر و یک دختر داشته باشند، اما تحقیقات نشان می‌دهد بهترین حالت برای برقراری آرامش در خانواده داشتن دو دختر است.

به گزارش «دیلی‌میل»، در این یافته که باعث تعجب بسیاری از والدین شده، محققان متوجه شدند دو فرزند دختر با احتمال کم‌تری با یکدیگر به مشکل برمی‌خورند ، با یکدیگر رفتار بهتری دارند و به ندرت والدین خود را آزار می‌دهند.

دانشمندان ادعا کردند، فرزندان دختر راحت‌تر با هم کنار می‌آیند، توجه بیش‌تری به یکدیگر دارند و اعتماد بیش‌تری به والدین خود دارند.

اما بیش‌تر شدن تعداد دختران می‌تواند نه تنها شرایط را بهتر نمی‌کند، بلکه ممکن است به فاجعه بینجامد. تحقیقات نشان می‌دهد خانواده‌هایی که دارای 4 فرزند دختر هستند مشکلات بیش‌تری برای کنترل دعواها و مشکلات بین اعضای خانواده دارند.

محققان مطالعاتی را روی هزاران پدر و مادر که دارای فرزندان زیر 16 سال بودند انجام دادند تا به بهترین ترکیب فرزندان برای رسیدن به آرامش در خانواده پی ببرند.

میزان شادی و رضایت از زندگی در بین خانواده‌هایی که دارای 2 دختر هستند بیش‌ترین میزان است و توضیح دلیل آن چندان هم مشکل نیست. فرزندان دختر بیش تر در انجام کارهای خانه همکاری می‌کنند و رفتار بهتری هم با خود و دیگر اعضای خانواده دارند.
    اما بر عکس پدر و مادرهایی که دارای 4 فرزند دختر هستند به طور متوسط باید هر روز 4 دعوای خانگی را حل و فصل کنند.

در مجموع پدران و مادرانی که دارای 4 فرزند با هر جنسیتی باشد با احتمال بیش‌تری نسبت به خانواده‌های دیگر در زندگی خود با مشکل روبه رو هستند. با افزایش تعداد فرزندان، والدین فرصت کافی برای نگهداری از فرزندانشان ندارند و نمی‌توانند زمان را به طور مساوی بین همه فرزندانشان تقسیم کنند.

در این خانه‌ها معمولا یک یا تعداد بیش‌تری از فرزندان ممکن است مورد بی‌توجهی واقع شوند که همین موضوع می‌تواند یکی از مهم‌ترین عوامل بروز مشکل در خانواده شود.

بعد از دو دختر، ایده‌آل‌ترین ترکیب برای خانواده داشتن یک پسر و یک دختر است. تقریبا 86 درصد از والدین اعلام کردند یک خواهر و برادر رابطه خوبی با یکدیگر دارند و دوستان خوبی برای یکدیگر در دوران کودکی هستند.

خواهر و برادرها معمولا به ندرت با یکدیگر بر سر مسائلی مانند اسباب‌بازی‌ها و مانند آن با یکدیگر درگیری پیدا می‌کنند. اما بعد از آن‌که آن‌ها بزرگ‌تر شدند نکات مشترک کم‌تری با یکدیگر پیدا می‌کنند و ممکن است دیگر مانند گذشته با یکدیگر رابطه نداشته باشند.

سومین ترکیب محبوب در بین والدین، داشتن دو پسر است. والدین معتقدند پسرها به یکدیگر توجه زیادی نشان می‌دهند و دوستان خوبی می‌شوند، اما بعد از آن‌که آن‌ها بزرگ می‌شوند اعتماد آن‌ها به پدر یا مادر کم‌تر می‌شود.

محققان از تعدادی از پدرها و مادرها بر اساس رفتار کودکان و با در نظر گرفتن فاکتورهایی مانند راحت بودن نگهداری از آن‌ها، سازگاری با یکدیگر و مواردی از این دست بهترین ترکیب فرزندان را در یک خانواده به ترتیب از بهتر به بدتر مشخص کردند. در این مطالعه از 2 هزار 116 پدر و مادر نظرخواهی شد.

1.دو دختر
    2. یک پسر و یک دختر
    3.دو پسر
    4. سه دختر
    5. سه پسر
    6. چهار پسر
    7. دو دختر و یک پسر
    8. دو پسر و یک دختر
    9. سه پسر و یک دختر
    10. سه دختر و یک پسر
    11. دو پسر و دو دختر
    12. چهار دختر

[bعمو جون ادامه دارد 74

• محسن صائب

در این زمینه من خیلی تحقیق کردم 4
    .
    از نظر من
    بهترین گزینه اگر کسی میخواهد دو فرزند داشته باشه
    اینکه هم جنس باشند
    حالا بهترین حالتش دو دختر
    ولی اینکه یک دختر و یک پسر باشند جالب نیست چون در عمل همدیگه رو نمیتونند درک کنند روحیات، بازی ها، نیازها شون با هم دیگه زمین تا آسمون فرق میکنه
    البته بنا به فرمایش جناب احمدی نژاد 3
    من موافق 6تا بچه هستم
    3تا دختر
    3تا پسر
    حساب کردم اینجوری هر نوبت واریز ییارانه کلی کاسب هستم 83

• arash52

دختر عشق باباشه 261 266

• mojde

نقل قول: arash52
    دختر عشق باباشه

عشق مامانشه 11

• Galexy

87
    نمايش يا پنهان متنnakhundam chi neveshti 1

• mojde

نقل قول: Galexy
    nakhundam chi neveshti

خیلی بدی 242 انقدر زحمت کشیدم

• Galexy

نقل قول: mojde
    خیلی بدی 242 انقدر زحمت کشیدم

248 Herseto dar avordam

• دلشاد

مرسی مژده جون جالب بود
    مبارک آقا محمود عزیز
    نمايش يا پنهان متنما 3تا داداشیم از خواهر یتیمیم بنظر من هیچ کس جای خواهر نمیشه

• KuRoSh

نقل قول: Galexy
    Herseto dar avordam

آفلین خوب کاری کردی 78
    اما تحقیقات نشان می‌دهد بهترین حالت برای برقراری آرامش در خانواده داشتن دو دختر است.

میگما محققین زن نبودن 50

پسر گل خونه عشق مامان و باباشه
    دختر گل خونه عشق باباشه
    پس به این نتیجه میرسیم که پسر گل سرسبد خونه هست هر کی نداشته باشه 50
    پسر گله هر کی نداشته باشه 50

نقل قول: دلشاد
    ما 3تا داداشیم از خواهر یتیمیم بنظر من هیچ کس جای خواهر نمیشه

ما هم سه تا داداشیم بهروز جان بی خواهر 24

• mz56mz

مرسى عمو جان 46 راستش رو بخواى من خودم دختر ميخوام عمه زرى ميگه پسر 1
    عمو جون ادامه دارد