₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » / فرض کن نفر قبلی جواب ازمایشش رو اورده مطب تو بیماریش رو تشخیص بده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » / فرض کن نفر قبلی جواب ازمایشش رو اورده مطب تو بیماریش رو تشخیص بده

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 4 5 6 7 8 9

/ فرض کن نفر قبلی جواب ازمایشش رو اورده مطب تو بیماریش رو تشخیص بده

2524 بازدید، 178 پست، نویسنده: نخبه

• Kishe Mehr

mz56mz,
    715 بذارید کاکو محمود گلو رو هم معاینه بکنم... 4

کاکو جیگر محمود منو ببخش.. ببخشید که اینو میگم 79

بچه ها کاکو محمود قند داره 87

نمايش يا پنهان متن74 82 93 لامصـــــــــــــــــــــــــــــب از بس که شیرینـــــــــــــــــــــــــــه 6 11

• SaMaN TaJ

Kishe Mehr,
    خدا رحمتت کنه....خوب نمیشی 20 20

• KuRoSh

نقل قول: mz56mz
    جواب ازمايش نشون ميده خيلى استرس دارى كاكو بايد برى سربازى

آره کاکو خیلی ولی باید تحمل کرد برای آینده دارم تلاش می کنم 90
    SaMaN TaJ,
    از مریضی که گرفته مو های وسط سرش ریخه بعد همش هم باید کلاه بذاره 4
    نقل قول: Kishe Mehr
    لامصـــــــــــــــــــــــــــــب از بس که شیرینـــــــــــــــــــــــــــه

آخه شکلاته آب نبات کاکوی ما 6 85

• shaparak64

بتررررررکی شیرین 247247 247
    Kurosh,
    تو 6 قلو حامله ای 4 باید استراحت مطلق کنی 4 تا بعد از زایمان هم نباید نزدیکی داشته باشی با شوهرت 4
    7474
    351

• ژنرال

shaparak64,
    شاپری کجا بودی؟؟؟ 913
    نمايش يا پنهان متنحواسم نبود شلاق زدمت 783

• carlos

نقل قول: میرزا
    شاپری کجا بودی؟؟؟

فکر کنم مسافرت خارجه رفته بود 99

نقل قول: میرزا
    حواسم نبود شلاق زدمت 783

نزنش گنا داره 783

• Kishe Mehr

• Galexy

چرا انقدر گریه میکنین و اشک میریزین؟؟؟
    783

• نخبه

نامردا چرا میزنین
    783

• hadi04

نخبه,
    شما به زودي به مريضي خطرناك شوهر داري مبتلا ميشي و متاسفانه هيچ اميدي هم به بهبودتون نيست 83

• نخبه

نقل قول: hadi04
    شما به زودي به مريضي خطرناك شوهر داري مبتلا ميشي و متاسفانه هيچ اميدي هم به بهبودتون نيست

شما هم به زودی دچار بیماری بچه داری و ک .. ن شستن بچه مبتلا میشین 4 عمرن هم نتونی نجات پیدا کنی از این بیماری 83

• hadi04

نقل قول: نخبه
    شما هم به زودی دچار بیماری بچه داری و ک .. ن شستن بچه مبتلا میشین

بچه من فرزند دوتا مهندسه مطمئن باش پس از به دنيا اومدنش تحول عظيمي در صنعت بچه داري رخ خواهد داد و شستن ك.....ن بچه كاملا مكانيزه خواهد شد 86
    راستي پس از اينكه بيماري شما يعني همون شوهرداري مزمن شدت پيدا كنه شما دچار بيماريهاي مكمل بيماريتون هم خواهيد شد از قبيل بچه داري مزمن شب بيداري مزمن و داد و فرياد كردن مزمن بر سر شوهر و فرزند 23

• نخبه

بچه من فرزند دوتا مهندسه

بچه منم فرزند دو تا شهیده در راه عشقه 23

پس از به دنيا اومدنش تحول عظيمي در صنعت بچه داري رخ خواهد داد و شستن ك.....ن بچه كاملا مكانيزه خواهد شد

خب پس بعدش اون ماشین ک .. ن شوریتون رو بدین به من ک..ن بچه کثیف شده 23

راستي پس از اينكه بيماري شما يعني همون شوهرداري مزمن شدت پيدا كنه شما دچار بيماريهاي مكمل بيماريتون هم خواهيد شد از قبيل بچه داري مزمن شب بيداري مزمن و داد و فرياد كردن مزمن بر سر شوهر و فرزند
    د نه دیگه .. چون مردها خیلی باحالن این کارهای خوب را میدهیم اقامون اقاتون اقاشون انجام میدن و ما استراحت می فرماییم

• hadi04

د نه دیگه .. چون مردها خیلی باحالن این کارهای خوب را میدهیم اقامون اقاتون اقاشون انجام میدن و ما استراحت می فرماییم

بله بله شب دراز است و قلندر هم بيدار البته ميگن بيدار ولي تو زياد باور نكن 23

• نخبه

بله بله شب دراز است و قلندر هم بيدار البته ميگن بيدار ولي تو زياد باور نكن

ببین نزار بگم چیکارا میکنه که بدونی من بلدم چیکار کنم که طبق خواسته من عمل کنه 4 به من میگن شیرین 75

• hadi04

ببین نزار بگم چیکارا میکنه که بدونی من بلدم چیکار کنم که طبق خواسته من عمل کنه

خوب بگو تا منم نذارم خانومم از اون كارا بكنه 23

• نخبه

خوب بگو تا منم نذارم خانومم از اون كارا بكنه

اب از سر تو گذشته .. حتما شما هم خیلی از کارهای خانمت رو انجام میدی.. مثلا من هیچ وقت خودم لباسام رو اتو نمیکنم وقتی داداشام بودن داداشام و خواهرم اتو میکردن حالا هم ارش مسئول این کاره .. تو کل سفر همش لباسای منو اون اتو میکرد 4

• hadi04

اب از سر تو گذشته .. حتما شما هم خیلی از کارهای خانمت رو انجام میدی.. مثلا من هیچ وقت خودم لباسام رو اتو نمیکنم وقتی داداشام بودن داداشام و خواهرم اتو میکردن حالا هم ارش مسئول این کاره .. تو کل سفر همش لباسای منو اون اتو میکرد

خوب كلا من اتو كش ماهري هستم وقتي دختر خونه هم بودم خودم لباسهاي همه رو اتو ميكردم اينكه ربطي نداره به علاقه برميگرده 10

• نخبه

اينكه ربطي نداره به علاقه برميگرده

اره جریان همون تفاهمس 23

• ژنرال

وقتی داداشام بودن داداشام و خواهرم اتو میکردن حالا هم ارش مسئول این کاره .. تو کل سفر همش لباسای منو اون اتو میکرد 4

شیرین جان تازه اولشه 3
    وقتی برید زیر یه سقف معلوم میشه. 713
    اونجا خونه بابات نیس که بخوری بخوابی4
    4:

نمايش يا پنهان متن783

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: