₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ░▒▓ 13 راه برای خجالت نکشیدن ▓▒░
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ░▒▓ 13 راه برای خجالت نکشیدن ▓▒░
1 2

بدون عکس

░▒▓ 13 راه برای خجالت نکشیدن ▓▒░

808 بازدید، 35 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

سلام دوستان عزیز. این مطلب رو بنا به درخواست یکی از دوستان گل و گلاب گذاشتم. یعنی ابتدا میخواستم که بصورت پیام خصوصی براشون بفرستم ولی بعد گفتم شاید مشکل دیگر دوستان عزیز هم باشه که بهمین خاطر مطلب رو کاملا گذاشتم تا شما عزیزان دل هم مستفیض شوید.
    درسته که مطلب مقداری طولانی هست ولی مطمئنم کمکی هرچند کوچک به شما خواهد کرد که می توانید این مطالب رو به دیگران هم بگید تا استفاده کنند.

تصویر در دسترس نیست

همه ما در زندگي خجالت کشيدن را تجربه کرده ايم.ممکن است شما با قرار گرفتن در يک موقعيت ناآشنا احساس خجالت بکنيد و اذيت شويد و نشانه هاي خجالت مثل اجتناب از برقراري تماس چشمي،عرق کردن و به خصوص عرق کردن کف دست ها،افزايش ضربان قلب،سرخ شدن يا ناشيانه و غير ماهرانه فکر کردن ،در شما بروز کند.احساس خجالت احساسي نيست که دائما با شما باشد.خجالت کشيدن طبيعي است و به عنوان يک مشکل ذهني لحاظ نمي شود.همه مردم در يک زماني احساس خجالت کرده اند.حتي با اعتماد به نفس ترين مردم هم خجالت کشيدن را تجربه کرده اند.بنابراين اگر احساس خجالت کرديد نگران نباشيد. بنابراين اگر فردي خجالتي هستيد خودتان را اذيت نکنيد چون شما تنها نيستيد.

تصویر در دسترس نیست

شايد برايتان جالب باشد که چرا خجالت مي کشيد.ممکن است به خاطر محيطي باشد که به آن عادت کرده ايد يا روشي که بزرگ شده ايد.حوادث و اتفاقات مشخصي در گذشته ممکن است دليلي براي خجالت کشيدن شما در زمان کنوني باشد.اما در بيشتر مواقع ،خجالت زدگي ريشه در وراثت دارد.خيلي از مطالعات ثابت کرده است که ژنتيک يک عامل مهم در کمک کردن به فرآيند خجالت کشيدن است.در حيوانات هم همينطور است.سگ ها و اسب هايي که والديني خجالتي داشته اند،احتمال خجالتي بودنشان بيشتر است و احتمالا سخت تر تربيت مي شوند.بيشتر افراد خجالتي ،والدين و خويشاوندان خجالتي دارند و جاي تعجب نيست که آنها هم خجالتي بشوند.

تصویر در دسترس نیست

مردهاي خجالتي ديرتر از ساير افراد ازدواج مي کنند.اين افراد فرصت ها را از دست مي دهند. در اغلب موارد افراد خجالتي توان ابراز عقيده خود را ندارند و نمي توانند بيان کنند که حق با آنهاست.بنابراين در گوشه اي مي نشينند و اجازه مي دهند هرچيزي اتفاق بيفتد،حتي اگر بر خلاف ميل آنها باشد.در حق افراد خجالتي يک جور ناعدالتي هم صورت مي گيرد. زيرا آنها معمولا در کارشان خوب هستند ،اما به دليل خجالتي بودن و عدم داشتن اعتماد به نفس به خود اجازه درخشيدن نمي دهند و نمي گذارند مردم بفهمند آنها چه توانايي هايي دارند.از ديگر اثرات منفي خجالتي بودن نداشتن روابط متقابل مطلوب درافراد خجالتي است.زندگي اجتماعي افراد خجالتي به شدت تحت تاثير است.آنها از حضور در جمع اجتناب مي کنند و از گروه ها و اجتماعات کناره گيري مي کنند.اين امر نه تنها روي زندگي اجتماعي آنها تاثير منفي مي گذارد ،بلکه کار،خانواده و ديگر جنبه هاي زندگي آنان را نيز تحت الشعاع قرار مي دهد.

نمايش يا پنهان متنهمانطور که خجالت کشيدن جنبه هاي منفي دارد ،جنبه هاي مثبتي هم دارد.افراد خجالتي معمولا مشاهده کننده هاي خوبي هستند و خود را در دردسر نمي اندازند;يا سعي مي کنند قبل از هر اقدامي محيط و موقعيت را ارزيابي کنند.آنها بدون فکر عمل نمي کنند و قبل از هر تصميمي چند بار آن را ارزيابي مي کنند.افراد خجالتي معمولا دوستان خوبي دارند.زيرا آنها در صحنه اجتماع مشکلاتي دارند و دوست پيدا کردن براي آنها به نظر نوعي وظيفه مي آيد.آنها با دوستانشان به شدت احساس صميميت و يکرنگي مي کنند و سعي مي کنند روابط دوستيشان را تقويت کنند و آن را حفظ کنند.آنها در دوستي افرادي با وفا و اهل تفکر هستند.

تصویر در دسترس نیست

راه برای خجالت نکشیدن

1- روی یک هنر متمرکز شوید و آن را خوب یاد بگیرید.
    موسیقی، نقاشی، خطاطی و هنرهای دیگر، اعتماد به نفس تان را به وضوح افزایش خواهد داد.

۲- به دیگران کمک کنید.
    منتظر نشوید که از شما کمک بخواهند. به دنبال کمک کردن به این و آن، باید بدوید. این یک دستورالعمل است؛
    ماشین یک نفر وسط خیابان خراب شده و روشن نمی شود و حالا راننده منتظر است کسی بیاید کمکش کند و ماشین را هُل بدهد.
    همسایه تان از بازار برمی گردد و دستش حسابی پُر است و زنبیل دارد از دستش می افتد.
    پیرمرد مغازه دار، زورش نمی رسد که به تنهایی، کرکره مغازه را بدهد بالا.
    خب، چرا معطلید؟ مگر نمی خواستید تمرین های ضد خجالت تان را شروع کنید؟ چه بهتر از این؟ با این تیر، خیلی بیشتر از یکی دو نشان را خواهید زد. مطمئن باشید. خرجش فقط دو کلمه است: کمک نمی خواهید؟ (البته لبخند و ارتباط چشمی را هم هنگام ادای این دو کلمه فراموش نکنید). نمی دانید چقدر موثر است!

۳- دل تان می خواهد وقتی وارد یک جمع می شوید، با شما چطور برخورد کنند؟
    دوست دارید با لبخند به استقبال تان بیایند؟ به شما توجه کنند؟ به حرف های تان صمیمانه گوش کنند و صمیمانه با شما هم کلام شوند؟ و چیزهایی از این قبیل؟ بسیار خب. می گویند خجالتی ها، خجالتی ها را خوب می شناسند. خجالتی های جمع را پیدا کنید و با آن ها همان طوری رفتار کنید که دل تان می خواهد با شما رفتار شود. با سوال های صمیمانه تان، آن ها را به صحبت کردن وادار کنید و جواب های شان را با رغبت بشنوید. این کار، هم برای معاشرتی تر شدن آن ها مفید است، هم برای خودتان یک تمرین تمام عیار مجلس آرایی است. شروع کنید و ببینید که چه قدر روی خودتان تاثیر می گذارد!

۴- وقتی به یک محفل رودربایستی دار، مثلا به یک مهمانی رسمی، دعوت می شوید، وقت تان را طوری تنظیم کنید که زود برسید. این نکته در عین سادگی، بسیار مهم است. حداقل فایده اش این است که با سنگینی فضای جلسه، زودتر آشنا می شوید و کم کم ترس تان از آن جمع می ریزد. امتحان کنید! وقتی یک جمع خلوت در حضور شما آرام آرام شلوغ می شود، حس خجالت تان خیلی کم تر است نسبت به وقتی که ناگهان به یک مجلس شلوغ وارد می شوید. معمولا آن هایی که دیرتر به چنین محافلی وارد می شوند، استرس بیشتری را پشت سر می گذارند و آن هایی که زودتر می رسند، راحت تر با تازه واردها ارتباط برقرار می کنند.

۵- از هم صحبت خود تعریف کنید. این که دیگر کاری ندارد. هم آسان است، هم فوق العاده موثر. اغلب آدم ها وقتی ازشان تعریف می کنید، ذوق می کنند و بیشترشان آن قدر ذوق می کنند که به هیچ قیمتی حاضر نمی شوند هم صحبتی با شما را از دست بدهند. البته هنگام اجرای این تکنیک باید مواظب مغزتان هم باشید؛ چرا که ممکن است جای دندان های کسی که از او تعریف کرده اید، رویش باقی بماند. ضمنا هنگام تعریف و تمجید از این و آن، به هیچ وجه لازم نیست دروغ بگویید. اگر کمی دقت کنید، مطمئنا در هر آدمی بالاخره یک چیزی پیدا می کنید که قابل تعریف باشد. البته تعریف های تان هم نباید خیلی بی ربط باشد. مثلا وقتی کسی دارد درباره یک موضوع فلسفی با شما صحبت می کند، خیلی بی ربط است اگر بگویید: پیراهن تان چقدر قشنگ است! مثلا بهتر است خودتان را به موضوع مورد بحث، علاقه مند نشان بدهید و از جالب بودن آن موضوع صحبت کنید.

۶- نقش آفرینی کنید. نقش آفرینی، یک اسلحه مخفی است که حتی مطمئن ترین و با اعتماد به نفس ترین آدم هایی هم که شما سراغ دارید، از آن بهره می گیرند. شما دل تان می خواهد وقتی به یک جمع وارد می شوید، چگونه رفتار کنید؟ مطمئن؟ با لبخند باز؟ صمیمانه؟ خوش برخورد؟ و…؟ خب، همه ی این ها را می توانید در خلوت خودتان و در مقابل آینه تمرین کنید. همه ی ما آدم ها کمی تا قسمتی بازیگریم. نقش آفرینی جلوی دوربین شاید کار آسانی نباشد (من واقعا نمی دانم سخت است یا آسان)؛ ولی نقش آفرینی در خلوت و در مقابل آینه را مطمئن هستم که کار آسانی است. تمرین های مکرر این چنینی، ناخودآگاه تان را به همان سمتی می برد که بیشتر تمرینش را می کنید و کم کم شما همانی خواهید شد که دل تان می خواهد.

۷- هیچ وقت هیچ کس را تحقیر نکنید و خصوصا در حضور جمع از چنین کارهایی پرهیز کنید. همه ی ما آدم ها به آرامش و کمک دیگران احتیاج داریم؛ نه به دشمنی و آزار و اذیت شان. مطمئنا وقتی شما کسی را تحقیر یا مسخره کنید، او هم به دنبال بهانه ای خواهد گشت تا این لطف شما را جبران کند! انرژی منفی برای این و آن نفرستید تا انرژی منفی برای تان نفرستند. موقع انتقاد کردن از این و آن هم، یادتان باشد که نباید از هیچ کس در حضور جمع با تندی و خشونت انتقاد کنید. وقتی ارتباط تان با دور و بری ها دوستانه و صمیمانه باشد، آن ها هم برای رفع این جور مشکلات و از جمله برای رفع این حس خجالت درونی به شما کمک خواهند کرد.

۸- خیلی هم ایده آل گرا نباشید! قرار نیست با هر جوکی که شما تعریف می کنید، همه غش و ریسه بروند. قرار نیست با هر حرفی که می زنید، همه به به و چه چه کنند. برای هیچ کس دیگری هم قرار نیست چنین اتفاقی بیفتد. مطمئن باشید که دیگران هم استانداردهای شان را این قدر دست بالا تعریف نمی کنند. وقتی در یک جمع حضور دارید، کسی از شما انتظار ندارد که فوق العاده باشید. برای جمع، این مهم است که شما با آن ها همراه باشید، فقط همین!

نمايش يا پنهان متناین را هم یادتان باشد که خیلی از خانم ها و آقایان اصلا با آدم های پُرحرف و شوخ و مجلس آرا میانه ی خوبی ندارند و یک خبر خوب دیگر برای خجالتی های عزیز: سکوت و کم حرفی شما را معمولا به پای فروتنی، حجب و حیا و بزرگ منشی تان می گذارند و چه صفتی بهتر از این چند صفت؟

راستی یادتان باشد که، در ملاقات اول تان با هیچ کس زیاد حرف نزنید و اطلاعات شخصی تان را رو نکنید. چه ل***ی دارد؟ این کار را متاسفانه بعضی ها برای پنهان کردن آن حس خجالت درونی شان انجام می دهند، غافل از این که دیگران، این کار را غالبا این طور تفسیر و تعبیر می کنند که فاعلان این فعل، آدم های کم ظرفیت و سرخورده یا آدم های گوشه گیر و تنهایی هستند.

۹- ارتباط چشمی در برقراری یک ارتباط موثر، خیلی مهم است. حتما به چشم طرف مقابل تان نگاه کنید. چه وقتی دارید صحبت می کنید، چه وقتی که دارند با شما صحبت می کنند. این ارتباط چشمی را ترجیحا با یک لبخند ملایم و حالت دوستانه همراه کنید. اگر به هر دلیلی از برقراری یک ارتباط چشمی مناسب ناتوان هستید، سعی کنید به پیشانی طرف مقابل تان نگاه کنید. از معجزه ی نفس های عمیق هم غافل نشوید؛ چون به هنگام حملات استرس واقعا سودمند است. عادت کنید که با نفس های عمیق، آرامش را به وجودتان برگردانید. این تمرین را می توانید خیلی راحت در حضور جمع، بارها و بارها انجام بدهید. مطمئن باشید که هیچ کس نمی فهمد این کار شما چه معنایی دارد. باور کنید که اصلا کسی حواس اش به شما نیست. راحت باشید.

۱۰- اگر خجالتی باشید، احتمالا تنهایی را به فعالیت های جمعی ترجیح می دهید. خب، می توانید، از این فرصت مغتنم استفاده کنید و چیزی یاد بگیرید. آدم هایی که تنهایی را دوست دارند، معمولا روحیه شان با هنرآموزی جور است. روی یک هنر متمرکز شوید و آن را خوب یاد بگیرید. موسیقی، نقاشی، خطاطی و هنرهای دیگر، اعتماد به نفس تان را به وضوح افزایش خواهد داد. تا می توانید کتاب بخوانید و اطلاعات کسب کنید. روزنامه، مجله، برنامه های آموزشی، اینترنت و… به زودی، روزی می آید که باید حرفی برای گفتن داشته باشید. خودتان را برای آن روز آماده کنید.

۱۱- شکست های تان را تدبیر کنید. وقتی دارید برای کسب مهارت های ضد خجالت تلاش می کنید، یادتان باشد که مثل هر تلاش دیگری، ممکن است شکست هایی هم در سر راه تان باشد. ولی قرار نیست شما از میدان فرار کنید. تا رسیدن به پیروزی نباید دست از تلاش بردارید.

فراموش نکنید که نوابغ هم بارها و بارها در مسیر تلاش های شان شکست خورده اند؛ اما دست از کار نکشیده اند. این را هم یادتان باشد که شکست شما ممکن است ناشی از شرایط باشد، نه ناشی از اشتباه شما. مثلا ممکن است شما نتوانید در میان بحث دو نفر دیگر وارد شوید و آن ها را همراهی کنید تنها به این علت که بحث آن ها خصوصی بوده و یا ممکن است سر صحبت را با کسی باز کرده باشید که او در آن لحظه به گرفتاری ها و مشکلات دیگر زندگی اش فکر می کرده و اصلا دل و دماغ صحبت کردن نداشته است و… به هر حال، سعی کنید از هر شکست تان، مثل نابغه ها، درس تازه ای بگیرید و آن درس تازه را در تمرین های بعدی به کار ببندید.

۱۲- همیشه آماده و به روز باشید. مطلع و گوش به زنگ. کتاب بخوانید، روزنامه، مجله، اینترنت و… اخبار روز دنیا را پیگیری کنید. اخبار هنری، فرهنگی، علمی، سیاسی و… داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند که همیشه حرف های شنیدنی در آستین داشته باشید. سوال های حاضر و آماده هم غنیمت هستند. از این قبیل سوال ها همیشه همراه داشته باشید.
    طرح یک سوال صمیمانه و مودبانه معمولا نقطه ی شروع مناسبی برای ورود به بحث دیگران است و هر قدمی هم که برای چنین هم کلامی هایی بردارید، مطمئنا قدم بعدی آسان تر و آسان تر می شود.
    از سلیقه ها و علاقه های دوروبری های تان هم باید باخبر باشید. این طوری راحت تر می توانید هم صحبت شان شوید.
    وقتی می خواهید سر صحبت را با یک جماعتی باز کنید یا وقتی که می خواهید در یک بحث گروهی شرکت کنید، باید این را ارزیابی کنید که آیا آن ها هم مایل هستند حرف های شما را بشنوند و اصلا آیا شما خوب به حرف های آن ها گوش داده اید یا نه. بی محابا حرف شان را قطع نکنید. بهتر است مودبانه و آرام آرام به هر بحثی وارد شوید.

۱۳- خودتان را درست کنید. با دیگران(لا اقل فعلا) کاری نداشته باشید. نمی توانید همه را مجبور کنید همان طوری که شما دل تان می خواهد رفتار کنند. نمی توانید همه را وادار کنید نسبت به حرف ها و رفتارهای شما همان طوری واکنش بدهند که شما دوست دارید. چرا که اولا همه ی آدم ها مثل هم نیستند و مثل هم فکر نمی کنند و ثانیا آن چه مهم است، تلاش و تمرین شما است و توجه به این نکته که آیا شما دارید کارتان را درست انجام می دهید یا نه.
    انتظار نداشته باشید وقتی که در یک مهمانی، کنجی نشسته اید و با هیچ کس حرف نمی زنید، دیگران بیایند و شما را از پوسته ی تنهایی بیرون بیاورند. خودتان هم باید کمک کنید. انجام دادن تمرین هایی که از آن ها حرف می زنیم، به عهده ی خودتان است، نه دیگران. ضمنا حواس تان به این نکته هم باشد که سطح توقع تان را از دیگران تصحیح کنید. در هر مهمانی، ممکن است که بغل دستی شما هم خودش خجالتی باشد؛ نزدیک به ۵۰ درصد آدم ها، کم و بیش، با درجات مختلفی، خجالتی هستند. پنجاه درصد یعنی نصف آدم های هر جمع. کم نیست! شما هیچ وقت در اقلیت نیستید.

قرار نیست که یک شبه متحول شوید و ناگهان تبدیل بشوید به آدم بذله گو و پُرحرفی که مجلس آرایی می کند و… این حتی با تلاش شما هم به سرعت به دست نمی آید. آدم ها ذات شان با همدیگر فرق دارد. اما معاشرتی شدن، یک مهارت است که با تمرین به دست می آید. به مهارت های ضد خجالت هم باید یکی یکی تسلط پیدا کنید. وقتی انرژی تان را در هر مقطع زمانی روی یک یا دو مهارت به خصوص می گذارید خیلی زودتر به نتیجه می رسید. مثلا پیش دستی در سلام گفتن را باید تمرین کرد. وقتی به آن تسلط پیدا کردید، شروع به صحبت با لبخند را تمرین کنید. ارتباط چشمی، دویدن به دنبال کمک به دیگران، کمک به سایر خجالتی های جمع، تعریف های به جا و … هم همین طور.

به دست آوردن یک مهارت ممکن است یک سال طول بکشد، در حالی که به دست آوردن یک مهارت دیگر، ممکن است فقط دو روز وقت تان را بگیرد. هر چه سخت تر به دست بیاورید، سخت تر از دست می دهید. این یادتان باشد!

نمايش يا پنهان متنامیدوارم همه ی مطالب رو خونده باشید و مستفیذ شده باشید و دیگران را هم از شنیدن آن بی نصیب نفرمایید 11 311

• دلشاد

من بازم خجالت میکشم 9

• bijjan

Kishe Mehr,
    تو این دوروزمونه هر کی خجالتی باشه کلاش پسه معرکست

• carlos

باریکلا عالی بود 39

• انی نانی

Kishe Mehr,
    72
    ممنون کیش کیشی
    مطلبت عالی بود 52
    نمايش يا پنهان متنراستی تو چرا این قد مغرور شدی؟؟؟ 43 دیگه دوسِت ندالم 87

• محسن صائب

ممنون جالب بود
    ولی دیگه از ما گذشته 3

• mz56mz

ممنون كاكو گلوووووووووووو 39
    واقعا به اين نكات و مطالب نياز داشتم 105 9

• Kishe Mehr

خواهش میکنم دوستان گل قابل شما رو نداشت.. خوشحالم که استفاده کردید 311

نقل قول: انی نانی
    راستی تو چرا این قد مغرور شدی؟؟؟ 43 دیگه دوسِت ندالم 87

79 ها؟
    چرا این فکر رو کردی؟ 41

• انی نانی

نقل قول: Kishe Mehr
    ها؟

خودتو به اون راه نزن دیگه قبولت ندارم 501

• Kishe Mehr

نقل قول: محسن صائب
    ولی دیگه از ما گذشته 3

خواهش میشه حاج محسن 46 این مطلب واسه شما برای استفاده نبود بلکه برای انتقال به دیگران بود... شما ماشالله که استاد هستید 1

نقل قول: mz56mz
    واقعا به اين نكات و مطالب نياز داشتم 105 9

4 خواهش میشه کاکو گلو.. نه بابا شما هم که استاد هستید... شما هم واسه انتقال مطلب باید می خوندید... البته عرض کردم خیلیها می تونند نهایت استفاده رو ببرند

نقل قول: انی نانی
    خودتو به اون راه نزن دیگه قبولت ندارم 501

منظورت اون حالتی هست که نوشتم مغرور؟ 17 اونو همینجوری نوشتم

نمايش يا پنهان متنحالا جدی میگی؟ واسه چی؟ 66

• انی نانی

منظورت اون حالتی هست که نوشتم مغرور؟ اونو همینجوری نوشتم

نمايش يا پنهان متنمن که تو تاپیک قبلیم کلی خوش امد گویی کردم ازت
    نمايش يا پنهان متنحالا جدی میگی؟ واسه چی؟

83
    نه بابا شوخی کردم چرا جدی گرفتی تو کیش کیشی خودمی 6 ظاهرا خیلی ناراحتت کردم معذرت می خوام عزیزم ببخشید به خدا فقط می خواستم باهات شوخی کنم 2 فک کنم یه مسئله روحی جدی برات پیش اومده که این همه زود رنج شدی شایدم مشکل از منه که این روزا همه رو ناراحت می کنم کوروش هم تا منو می بینه میزنه زیر گریه 2

• Kishe Mehr

نه بابا شوخی کردم چرا جدی گرفتی تو کیش کیشی خودمی 6 ظاهرا خیلی ناراحتت کردم معذرت می خوام عزیزم ببخشید به خدا فقط می خواستم باهات شوخی کنم 2 فک کنم یه مسئله روحی جدی برات پیش اومده که این همه زود رنج شدی شایدم مشکل از منه که این روزا همه رو ناراحت می کنم کوروش هم تا منو می بینه میزنه زیر گریه 2

83 به قول پرستو کوفت نگیری.
    عزیزم نه ناراحت شدم و نه اصلا ازت رنجیدم ... فقط خواستم بدونم بخاطر چی گفتی مغرور شدی؟ گفتم شاید حرفی زدم یا کاری کردم که میخواستم خودمو اصلاح کنم 10 خدا رو شکر هیچ مشکلی هم ندارم که بخوام زود رنج بشم... 6
    اصلا این فکرا رو نکن که کسی رو ناراحت میکنی... کوروش بخاطر اینکه داره میره سربازی اینطوری شده 4 حالا خودش میاد جریان رو میگه. اصلا خودشو ناراحت نکن 74

• Galexy

39 آفلین آفلین
    بهت مثبت فرمودیم وگرنه بخاطر این تاپیکت بهت مثبت میفرمودیم
    فعلا این گل رو داشته باش 46

• حورا

نقل قول: Galexy

83

مطلب جالبی بود مرسی 46

• KuRoSh

کوروش هم تا منو می بینه میزنه زیر گریه

آخه می خوام خودم رو لوس کنم 9
    کوروش بخاطر اینکه داره میره سربازی اینطوری شده

101 نگو سعید نگو سربازی بده اخه بو میده 88
    حالا خودش میاد جریان رو میگه. اصلا خودشو ناراحت نکن

کدوم جریان رو گلوم باید بگم 50

مرسی برای مطلب زیبات عالی بود 533

• shaparak64

سلااااااااااااااااااام 93
    مردهاي خجالتي ديرتر از ساير افراد ازدواج مي کنند

پس برای همینه منم هنوز زن نگرفتم 44 79 62
    میخوام برم چند تا کرکره بکشم پایین تا بهم زن بدن 4
    یعنی میشه؟
    65 66 5
    4

• Kishe Mehr

مرسی بچه ها 311 6

نقل قول: Galexy
    39 آفلین آفلین

9 الان من خجالت کشیدم 9 4
    شما خیلی لطف فرمودین بی مثبت هم قبولت داریم کاکو 11

نقل قول: bibigoli_1
    مطلب جالبی بود مرسی 46

83
    نمايش يا پنهان متنیعنی از کل تاپیک من جالبتر بود؟ 83 46

نقل قول: Kurosh
    آخه می خوام خودم رو لوس کنم 9

804 به قول شیرین ایشششششش 32 لوس
    نمايش يا پنهان متن6 11

نقل قول: Kurosh
    101 نگو سعید نگو سربازی بده اخه بو میده 88

اخی نازی اخرین روزی هست که اینجایی؟ 79

نقل قول: shaparak64
    سلااااااااااااااااااام

37 این کیه سلام کرده؟ 43 خیلی برام اشناست 66

نمايش يا پنهان متن93 82 شاپری تونــــــــــــــــــــــــــــــی؟ کجا بیدی؟ نبیده بیدی؟ 11

پس برای همینه منم هنوز زن نگرفتم 44 79 62

452 ها؟ چی میگه؟ 99 اینو بذار تا من بگم 9 میگما اگه زن گیرت اومد یکی هم واسه من بگیر. بذار باجناق بشیم 74

میخوام برم چند تا کرکره بکشم پایین تا بهم زن بدن 4
    یعنی میشه؟ 65 66 5

86 مواظب باش به جاش یه چی دیگه نکشی پایین 23
    در ضمن واسه تو کار نشد نداره 74

• نخبه

امیدوارم همه ی مطالب رو خونده باشید و مستفیذ شده باشید و دیگران را هم از شنیدن آن بی نصیب نفرمایید

همه اش را نخواندیم چون همه اش را می دانستیم و اصلا هم خجالتی نیستیم فقط گاهی ترجیحا با یه عده خیلی گرم نمیگیریم و حال نمیکنیم 80

میگما اگه زن گیرت اومد یکی هم واسه من بگیر. بذار باجناق بشیم

برای منم بگیرید که با هم فامیل بشیم بریم صفا سیتی دور همی خوش میگذره.. زنهامون رو میزاریم خونه خودمون میریم ماه عسل 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: