₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » @گلایه ای از مهران مدیری و پخش کنندگان قهوه تلخ@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » @گلایه ای از مهران مدیری و پخش کنندگان قهوه تلخ@
1 2

بدون عکس

@گلایه ای از مهران مدیری و پخش کنندگان قهوه تلخ@

980 بازدید، 31 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

موضوعی را که الان مطرح می کنم قرار بود در اواخر سال 89 تاپیک شود که شلوغی کار و .. مانع شد و موکول گردید به این هفته . البته فکر نکنم خیلی هم بیات شده باشد .

مهران مدیری ، بازیگر و کارگردان طنزپرداز مورد علاقه بنده است . قطعا خیلی از شماها هم ایشون رو دوست دارین و به شدت پیگیر کارهاش هستید .

زمانی که اولین قسمت قهوه تلخ عرضه شد خیلی از ماها به دلیل قوت کارهای قبلی مدیری و علاقه شخصی به او ، با شوق و ذوق سی دی مربوطه رو خریدیم و تا الان هم ادامه دادیم .
    در این مطلب من قصد نقد قهوه تلخ را ندارم ولی نقد من به نحوه توزیع و کم لطفی مهران مدیری و موزعین فیلم نسبت به مردم است .

از بدقولیهای فراوان تولیدکنندگان این اثر در ارائه سی دی ها یا دی وی دی ها در تاریخ های وعده داده شده که بگذریم ، همچنین از بدقولی ایشان در توزیع جوایز مربوطه نیز اگر فاکتور بگیریم ؛ میخواهم به مورد دیگری اشاره کنم : اگر یادتون باشه در ابتدای پخش قهوه تلخ ، نسخه دی وی دی این سریال بسیار شکیل و با جلد سخت در اختیار علاقه مندان قرار گرفت .

بعد از گذشت چند هفته ناگهان و بدون دلیل خاصی و بدون تغییر قیمت ، جلد دی وی دی ها از قاب دار به مقوایی تنزل پیدا کرد . به نظر من ، درصورتیکه به هر دلیلی امکان ارائه دی وی دی ها با همان شکل و شمایل قبل وجود نمی داشت بایستی تولیدکنندگان نسبت به کاهش قیمت اقدام وعلت را نیز برای مردم توضیح می دادند .

این در حالی است که اکثریت قریب به اتفاق مردم بنا به درخواست مهران مدیری و به دلیل علاقه ای که به او داشتند و دارند از کپی کردن فیلم خودداری کردند و ترجیح دادند که نسخه اصلی آنرا خریداری کنند و طبق گزارشهای منتشره فروش قهوه تلخ بسیار فراتر از انتظار تهیه کنندگانش بود . به طوریکه در یکی از قسمتهای ابتدایی ، مهران مدیری باز بر صفحه ظاهر شد و از این بابت از مردم تشکر ویژه کرد .

ازطرفی آخرین قسمت ارائه شده در سال 89 حاوی 2 سی دی پشت صحنه بود که البته هنوز من موفق به دیدن آنها نشده ام . اما نکته عجیب در این زمینه این بود که این دو سی دی (که قاعدتا باید روی یک دی وی دی ارائه می شد) برای خریداران 2 هزار تومان آب خورد . دوهزار تومانی که به اجبار باید پرداخت می کردی ؛ چه تمایل داشتی چه نداشتی .

شایسته بود که تولیدکنندگان قهوه تلخ به پاس همراهی مردم و استقبال گسترده اشان و رعایت کپی رایت این سی دی ها را به عنوان عیدی یا حداقل باقیمتی مناسبتر در اختیار علاقه مندان قرار می دادند . شمارا نمی دانم ولی این نوع فروش اجباری پشت صحنه به من یکی که خیلی برخورد .

و نکته آخر در مورد تبلیغات داخل فیلم است که جدیدا دست اندرکاران این سریال با ترفندی خاص ، مخاطب را مجبور به دیدن تبلیغ می کنند و امکان رد کردن تبلیغ هم مثل قبل وجود ندارد و باید اجبارا نظاره گر تبلیغ قبل از پخش هرقسمت سریال باشی !

امیدوارم مهران مدیری درخصوص موارد فوق پاسخهای قانع کننده ای داشته باشد و البته نقد اثر هم درجای خود محفوظ !

نمايش يا پنهان متنشایان ذکر است متن این انتقاد را در سایت رسمی قهوه تلخ هم قرار دادم .

• دلشاد

نقل قول: arash52
    گلایه ای از مهران مدیری و پخش کنندگان قهوه تلخ

مرسی آرش جان

• gilas

و نکته آخر در مورد تبلیغات داخل فیلم است که جدیدا دست اندرکاران این سریال با ترفندی خاص ، مخاطب را مجبور به دیدن تبلیغ می کنند و امکان رد کردن تبلیغ هم مثل قبل وجود ندارد و باید اجبارا نظاره گر تبلیغ قبل از پخش هرقسمت سریال باشی !

در موارد قبیلی می تونم باهات موافق باشم اما ایم یه مورد درسته آزار دهنده میشه اما این وظیفه حرفه ای دست اندر کارانه که به هر نحوی شده بیبینده رو به دیدین چیزی که باببت پول گرفتن بنشونن 1

• sib

شایسته بود که تولیدکنندگان قهوه تلخ به پاس همراهی مردم و استقبال گسترده اشان و رعایت کپی رایت این سی دی ها را به عنوان عیدی یا حداقل باقیمتی مناسبتر در اختیار علاقه مندان قرار می دادند . شمارا نمی دانم ولی این نوع فروش اجباری پشت صحنه به من یکی که خیلی برخورد .

آره منم فکر کرده بودن به اینا 66

• ژنرال

ازطرفی آخرین قسمت ارائه شده در سال 89 حاوی 2 سی دی پشت صحنه بود که البته هنوز من موفق به دیدن آنها نشده ام . اما نکته عجیب در این زمینه این بود که این دو سی دی (که قاعدتا باید روی یک دی وی دی ارائه می شد) برای خریداران 2 هزار تومان آب خورد . دوهزار تومانی که به اجبار باید پرداخت می کردی ؛ چه تمایل داشتی چه نداشتی .
    این یه مورد رو من شخصا خودم که خیلی ها معترض بودن و بدشون اومد.

• chenzo

منم از دست مهران مدیری ناراحتم . من نوعی اگه روز اول می گفتن که جایزه ای نیست با کمال میل ونه از سر علاقه که از سر وظیفه می رفتم وسی دی می خریدم چون حسم میگفت مدیری هنرمند متعهدیه و من در قبال لحظات خوشی که با کاراش داشتم باید بهش احترام بذارم وسی دی کاراشو بخرم . همین کارو هم کردم اما شش ماه پیش با ی اس ام اس به من اعلام شد که برنده جایزه شدید و ال وبل . بعد اونم اگه شما پشت گوشتو دیدی ما هم جایزمونو دیدیم . چیزی که برای من برخورنده تر اینه که آدمو تو موقعیتی قرار بدن که تو مجبوری اگهی بازرگانی ببینی این به نظر من حتی از قضیه جایزه هم زننده تره.

• دلشاد

اینم آهنگش نمیدونم بخش میشه یا نه

• بچه مثبت

مديري رو بيخيال 51
    آرش 52 خيلي دلم برات تنگ شده 65

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• KuRoSh

تمام حرف هایی که زدی درسته آرش جان
    کاش از اعتماد مردم این طور سوء استفاده نمی شد تا مردم به استقبال از محصولات دیگه تشویق می شدن
    با این کار اعتماد مردم رو نسبت به خودشون کم کردن امیدورام هر چه زودتر فکر کنند تا اعتماد از دست رفته رو باز گردانند
    این رو هم بگم بعد از اون طنز مسخره که اومد بیرون از مهران مدیری دیگه مثل قبل خوشم نمی یاد 53
    ویک چیز دیگه قرار بود 6 آپارتمان بدن در هر 10 قسمت دو آپارتمان ولی یک آپارتمان دادن یا ندادن 7

• مستانه

arash52,
    کلاً از آدمای پدسوخته خوشم میاد 86
    مهران مدیری ان شاء ا... 10 سال آینده همین آرش خودمونه 1197

• hosseinhn82

شایان ذکر است متن این انتقاد را در سایت رسمی قهوه تلخ هم قرار دادم .

آفرین 39

• bijjan

این یعنی دزدی و....
    وب نوشتهایی مانند زیر
    گواهی است بر این مودئا

مهران مدیری و بزرگترین کلاه برداری سال 89
    من مانده ام چرا اینقدر ما ایرانی ها به حقوق خود قانع نیستیم؟
    مهران مدیری نابغه طنز ایرانی در تجارت نیز نبوغ به خرج داد ولی به خاطر خامی زیاد این نبوغ ایشان در تجارت با حرص و طمع قاطعی شد و به نظر من کسب حلال مهران را به کسب نادرست تبدیل کرد!

اما چرا ؟
    در مجموعه 18 مهران مدیری اطلاع رسانی کرد که مجموعه بعدی حاوی یک دی وی دی هست که پیشت صحنه مجموعه قهوه تلخ را شامل می شود و برای خرید این مجموعه رفتم دیدم که 2000 تومان به قیمت مجموعه اضافه کرده است؟!!! این یعنی اینکه هر شخص به زور باید این مجموعه را چه بخواهد و چه نخواهد باید خریداری کند؟ این مثال این است که راننده ای شما را سوار تاکسی خود کند و با شما 2000 تومان طی کرده و در مسیر مجبور کند که شما ساندیس 1000 تومانی ایشان را نیز باید بخری وگرنه از تاکسی در وسط بیابان باید پیاده شود.

در ضمن در مجموعه که شما هزینه اش را پرداخت نموده ای شما را مجبور می کند که تبلیغات را به زور ببینی و امکان بردن تصویر به جلو را از بیننده می گیرد؟

جناب آقای مهران مدیری، بد نیست همچنان که مردم به سخن شما احترام گذاشتند و سی دی های مجموعه قهوه تلخ را کپی نکردن شما نیز به حقوق خود قانع شده و به حقوق مردم احترام بگذارید.

• محسن صائب

من اصلا ندیدمش 4
    ولی اقا اراش ما حتما درست میگه 3

• boof divoone

البته فکر نکنم خیلی هم بیات شده باشد

14
    شایسته بود که تولیدکنندگان قهوه تلخ به پاس همراهی مردم و استقبال گسترده اشان و رعایت کپی رایت این سی دی ها را به عنوان عیدی یا حداقل باقیمتی مناسبتر در اختیار علاقه مندان قرار می دادند . شمارا نمی دانم ولی این نوع فروش اجباری پشت صحنه به من یکی که خیلی برخورد

خب کسایی که میخواستند توی قرعه کشی دو تا آپارتمان شرکت کنن مجبور بودن بخرن منم بهم بر خورد 43
    یه نقدی هم دارم که اگر جوابش از سیات قهوه تلخ برام فرستاده نشه میخوام تو بوق کرنا کنم 4

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• levrone

من که یک قسمتشم نگاه نکردم.

• هاچو هاچو

واقعا ممنونم,حرفه دله منم بود.شیطونه میگه ازین به بعد مجموعه هاشو از اینترنت بگیرم 37

• Kishe Mehr

دستت مرسی ارش خان
    من هم واقعا از این کارش بدم اومد. اینقده ما بهش احترام گذاشتیم و کپی نکردیم و به هیچ کسی ندادیم. سی دی رو میگم. بعد این اینطوری از اعتماد و محبوبیتی که در بین مردم داشت اینطوری سوء استفاده کرد

همین کارش باعث شد که خیلی ها بخاطر این کارش کپی بدهند. توی خیلی از سایتها این مطلب رو دیدم که بر علیهش این کار رو کردند

• Galexy

نقل قول: مستانه
    1197

دالی1197

• SaMaN TaJ

arash52,
    دمت گرم آرش خان 52

واقعا به حق گفتی............... 72

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    من هم واقعا از این کارش بدم اومد. اینقده ما بهش احترام گذاشتیم و کپی نکردیم و به هیچ کسی ندادیم. سی دی رو میگم. بعد این اینطوری از اعتماد و محبوبیتی که در بین مردم داشت اینطوری سوء استفاده کرد

توی خونه ما داداش کوچیکه میخرید یکی دو بار هم من و داداش بزرگه خریدیم بعد پنج شنبه شبها که همه خانواده جمع میشدن اینجا همگی با هم میدیدم حالا مدیری یا هر کسه دیگه ای هر چی دلش میخاد بگه..در مورد مهران مدیری چیزای خاصی میدونم که خیلی حس نکردم لایق باشه که هممون سی دی هاشو بخریم 4 خوده .... اخر هر چی خسیس و پیچ زنه.. پس ناراحت نباشید و شما هم بپیچونین 74

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: