₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » لطفا آقایون نخونن p;
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » لطفا آقایون نخونن p;
1 2

بدون عکس

لطفا آقایون نخونن p;

662 بازدید، 27 پست، نویسنده: انی نانی

• انی نانی

راه های دوست پسر آزاری!!!!!
    اگه بهتون زنگ زد(در این مسئله فرض بر سینا نام بودن دوست پسر.!!)بگین سلام شایان جون وبعد یکدفعه انگار که تازه متوجه شدین بگین اوا خاک تو سرم علی تویی؟؟؟می تونین این سیر رو تا هفده بار تکرارکنید ولی بار هجدهم خطر مرگ داره من مسئولیتی در قبال این حادثه نداریم .
    بهش زنگ بزنید و بگین کسی خونه نیست و دعوتش کنین خونه تون بعد بادختر همسایه تون برید سینما فیلم ببینید .
    اگه یه شوخی کوچیک با شما کرد سریعا جبهه بگیرید وباهاش دعواکنید باکلماتی از قبیل : مگه تو خودت خواهر نداری ؟...یا همچین چیزایی.ولی دوتا سه دقیقه بعد خودتون یه جوک فجیح وافتضاح تعریف کنید وبعدش بشینید و قیافه ی بنده خدا رو تماشا کنید .
    آرایش شدید بکنید و از این شلوارای خیلی بر مودا واز این پیراهن هایاستین کوتاه بپوشید وبرید جلوی بنده خدا راه برید وقتی به شما نزدیک شدو به نیم متری شما رسید سرش داد بزنید و بشینید زجر کشیدن شوتماشا کنید .
    عکس های دونفره ای رو که با پسر نوه ی عمه یاخاله ی پدر بزرگ پسر خاله تون یا امثالهم گرفتید بهش نشون بدید ولی بهش اجازه ندید حتی یهعکس باهاتون بگیره .
    .موقع تولدش جلوی دوستاش فقط یه شاخه گل بهش هدیه بدید و حالشوحسابی بگیرید(احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی )بشینید و سکته شو تما شا کنید و لذت ببرید .
    همین که تو ماشین بغل دستش نشستید شروع کنید به عطسه کردن و ازبوی ادکلنش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خریده ایرادبگیرید و بهش بگین به این بو حساسیت دارید .
    وقتی داره باهاتون حرف می زنه همین که به جای حساس حرفاش رسیدبی مقدمه موبایلشو بردارید وبه یکی از دوستا تون زنگ بزنید و چهار ساعت وچهل و هشت دقیقه با دوستتون حرف بزنید واون بدبختو تو کف حرفزدن وتو فکر قبض موبایل بزارید

4 4 4 4

• نخبه

نقل قول: انی نانی
    موقع تولدش جلوی دوستاش فقط یه شاخه گل بهش هدیه بدید و حالشوحسابی بگیرید(احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی )بشینید و سکته شو تما شا کنید و لذت ببرید .

56

• mz56mz

عمو جاااااااااااااااان راهاتون خيلى قديميه 74 دخملها همشون شوهر دارند ديگه از دوست پسر خبرى نيست 4

• بچه مثبت

يه نكته رو از قلم انداختي:‌آخرش وقتي موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد بياين بگيد غلط كردم 4

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• mz56mz

نقل قول: بچه مثبت
    موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد

امين خان به اونجا نميرسه........ 83 83

• KuRoSh

نقل قول: mz56mz
    عمو جاااااااااااااااان راهاتون خيلى قديميه دخملها همشون شوهر دارند ديگه از دوست پسر خبرى نيست

يه نكته رو از قلم انداختي:‌آخرش وقتي موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد بياين بگيد غلط كردم

39 74
    همین گفته های بزرگان رو تائید می کنم 74

• carlos

حیف که نخوندم والا حتما یه نظری میدادم 1

• انی نانی

عمو جاااااااااااااااان راهاتون خيلى قديميه دخملها همشون شوهر دارند ديگه از دوست پسر خبرى نيست

مهم نفس کاره عمو 15 بعدشم این همه دخمل جیگگگگگگگر مجرد

يه نكته رو از قلم انداختي:‌آخرش وقتي موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد بياين بگيد غلط كردم

صد البته که غلط کردیم افتخار آشنایی دادیم 10

امين خان به اونجا نميرسه........

فرمایشتون درسته عمو بعد 2 ساعت به چه کنم چه کنم میوفتیم که چرا شماره رد و بدل کردیم 9

نقل قول: Kurosh
    همین گفته های بزرگان رو تائید می کنم

یه نکته ی ظریف ....
    نمايش يا پنهان متنگر صبر کنی ز غوره حلوا سازم 713

نقل قول: carlos
    حیف که نخوندم والا حتما یه نظری میدادم

آفلین 43 آفلین 43

• soroosh

بیاین با هم متحد شیم بر علیه دشمن؟! 369

• boof divoone

يه نكته رو از قلم انداختي:‌آخرش وقتي موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد بياين بگيد غلط كردم 4

ایول 105

احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• gilas

میگما دوست پسر از کجا بیارم 100

میشه این کارا رو با یه بچه پرو انجام بدم روش تست کنم 74

• نخبه

اصولا ما انسانها تو کار به غلط انداختن هستیم 75

• KuRoSh

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم

جدی یعنی میشه از غوره خرما سازیم 37

• Galexy

من که دارم نمیخونم 68

• Kishe Mehr

چون گفته بودی اقایون نخونن منم نخوندم 5 74

ولی اونطور که از پستهای اقایون محترم سایت برمیاد باید عرض کنم که شما دخترا دلتون رو به همین چیزا خوش بکنید ما اقایون گل و محترم کار خودمون رو می کنیم 23

• shaparak64

74

بدجنننننننننننننننس 913913913
    23

• انی نانی

نقل قول: soroosh
    بیاین با هم متحد شیم بر علیه دشمن؟!

آفلین آفلین آخرشم با هم متحد شین بگین یه چیزی خوردیم یه کاری کردیم شما مارو ببخشین

نقل قول: boof divoone
    ایول

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم 713

نقل قول: gilas
    میگما دوست پسر از کجا بیارم

میشه این کارا رو با یه بچه پرو انجام بدم روش تست کنم

ماشالله فراوونه شما چون خیلی سر به زیر تشریف داری نمی بینی
    با عوامل پرو هم انجام بدی مشکلی ندارد

نقل قول: Kurosh
    جدی یعنی میشه از غوره خرما سازیم

بهههههههههههلــــــــــــــه !!!!!!!! بهههههههههلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
    تازه کجاشو دیدی از غوره هندونه متخصص الجنگ هم می شه درست کرد

نقل قول: Kishe Mehr
    ولی اونطور که از پستهای اقایون محترم سایت برمیاد باید عرض کنم که شما دخترا دلتون رو به همین چیزا خوش بکنید ما اقایون گل و محترم کار خودمون رو می کنیم

آره همین خوبه این جوری وقتی یه ماهیتابه خورد پس کله تون بازم کار خودتونو میکنین ما هم با دیدن ورم روی سر شما ها حال می کنیم

• KuRoSh

تازه کجاشو دیدی از غوره هندونه متخصص الجنگ هم می شه درست کرد

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 89
    پس غوره های خرکی می گیرید وقتی که شروع بشه 23 23
    نقل قول: نخبه
    اصولا ما انسانها تو کار به غلط انداختن هستیم

50
    نقل قول: gilas
    میشه این کارا رو با یه بچه پرو انجام بدم روش تست کنم

اون بچه پرو کی می تونه باشه گیلاسی 74

• انی نانی