راه های دوست پسر آزاری!!!!! اگه بهتون زنگ زد(در این مسئله فرض بر سینا نام بودن دوست پسر.!!)بگین سلام شایان جون وبعد یکدفعه انگار که تازه متوجه شدین بگین اوا خاک تو سرم علی تویی؟؟؟می تونین این سیر رو تا هفده بار تکرارکنید ولی بار هجدهم خطر مرگ داره من مسئولیتی در قبال این حادثه نداریم . بهش زنگ بزنید و بگین کسی خونه نیست و دعوتش کنین خونه تون بعد بادختر همسایه تون برید سینما فیلم ببینید . اگه یه شوخی کوچیک با شما کرد سریعا جبهه بگیرید وباهاش دعواکنید باکلماتی از قبیل : مگه تو خودت خواهر نداری ؟...یا همچین چیزایی.ولی دوتا سه دقیقه بعد خودتون یه جوک فجیح وافتضاح تعریف کنید وبعدش بشینید و قیافه ی بنده خدا رو تماشا کنید . آرایش شدید بکنید و از این شلوارای خیلی بر مودا واز این پیراهن هایاستین کوتاه بپوشید وبرید جلوی بنده خدا راه برید وقتی به شما نزدیک شدو به نیم متری شما رسید سرش داد بزنید و بشینید زجر کشیدن شوتماشا کنید . عکس های دونفره ای رو که با پسر نوه ی عمه یاخاله ی پدر بزرگ پسر خاله تون یا امثالهم گرفتید بهش نشون بدید ولی بهش اجازه ندید حتی یهعکس باهاتون بگیره . .موقع تولدش جلوی دوستاش فقط یه شاخه گل بهش هدیه بدید و حالشوحسابی بگیرید(احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی )بشینید و سکته شو تما شا کنید و لذت ببرید . همین که تو ماشین بغل دستش نشستید شروع کنید به عطسه کردن و ازبوی ادکلنش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خریده ایرادبگیرید و بهش بگین به این بو حساسیت دارید . وقتی داره باهاتون حرف می زنه همین که به جای حساس حرفاش رسیدبی مقدمه موبایلشو بردارید وبه یکی از دوستا تون زنگ بزنید و چهار ساعت وچهل و هشت دقیقه با دوستتون حرف بزنید واون بدبختو تو کف حرفزدن وتو فکر قبض موبایل بزارید
موقع تولدش جلوی دوستاش فقط یه شاخه گل بهش هدیه بدید و حالشوحسابی بگیرید(احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی )بشینید و سکته شو تما شا کنید و لذت ببرید .
يه نكته رو از قلم انداختي:آخرش وقتي موي سرتون مثل دندوناتون سفيد شد بياين بگيد غلط كردم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آفلین آفلین آخرشم با هم متحد شین بگین یه چیزی خوردیم یه کاری کردیم شما مارو ببخشین
نقل قول: boof divoone
ایول
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم
نقل قول: gilas
میگما دوست پسر از کجا بیارم
میشه این کارا رو با یه بچه پرو انجام بدم روش تست کنم
ماشالله فراوونه شما چون خیلی سر به زیر تشریف داری نمی بینی با عوامل پرو هم انجام بدی مشکلی ندارد
نقل قول: Kurosh
جدی یعنی میشه از غوره خرما سازیم
بهههههههههههلــــــــــــــه !!!!!!!! بهههههههههلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تازه کجاشو دیدی از غوره هندونه متخصص الجنگ هم می شه درست کرد
نقل قول: Kishe Mehr
ولی اونطور که از پستهای اقایون محترم سایت برمیاد باید عرض کنم که شما دخترا دلتون رو به همین چیزا خوش بکنید ما اقایون گل و محترم کار خودمون رو می کنیم
آره همین خوبه این جوری وقتی یه ماهیتابه خورد پس کله تون بازم کار خودتونو میکنین ما هم با دیدن ورم روی سر شما ها حال می کنیم
انی نانی
اگه بهتون زنگ زد(در این مسئله فرض بر سینا نام بودن دوست پسر.!!)بگین سلام شایان جون وبعد یکدفعه انگار که تازه متوجه شدین بگین اوا خاک تو سرم علی تویی؟؟؟می تونین این سیر رو تا هفده بار تکرارکنید ولی بار هجدهم خطر مرگ داره من مسئولیتی در قبال این حادثه نداریم .
بهش زنگ بزنید و بگین کسی خونه نیست و دعوتش کنین خونه تون بعد بادختر همسایه تون برید سینما فیلم ببینید .
اگه یه شوخی کوچیک با شما کرد سریعا جبهه بگیرید وباهاش دعواکنید باکلماتی از قبیل : مگه تو خودت خواهر نداری ؟...یا همچین چیزایی.ولی دوتا سه دقیقه بعد خودتون یه جوک فجیح وافتضاح تعریف کنید وبعدش بشینید و قیافه ی بنده خدا رو تماشا کنید .
آرایش شدید بکنید و از این شلوارای خیلی بر مودا واز این پیراهن هایاستین کوتاه بپوشید وبرید جلوی بنده خدا راه برید وقتی به شما نزدیک شدو به نیم متری شما رسید سرش داد بزنید و بشینید زجر کشیدن شوتماشا کنید .
عکس های دونفره ای رو که با پسر نوه ی عمه یاخاله ی پدر بزرگ پسر خاله تون یا امثالهم گرفتید بهش نشون بدید ولی بهش اجازه ندید حتی یهعکس باهاتون بگیره .
.موقع تولدش جلوی دوستاش فقط یه شاخه گل بهش هدیه بدید و حالشوحسابی بگیرید(احتمالا بسته به قدرت و توانایی قلبی و شرایط جوی )بشینید و سکته شو تما شا کنید و لذت ببرید .
همین که تو ماشین بغل دستش نشستید شروع کنید به عطسه کردن و ازبوی ادکلنش که با زجرکش کردن پدر و مادرش خریده ایرادبگیرید و بهش بگین به این بو حساسیت دارید .
وقتی داره باهاتون حرف می زنه همین که به جای حساس حرفاش رسیدبی مقدمه موبایلشو بردارید وبه یکی از دوستا تون زنگ بزنید و چهار ساعت وچهل و هشت دقیقه با دوستتون حرف بزنید واون بدبختو تو کف حرفزدن وتو فکر قبض موبایل بزارید
نخبه
mz56mz
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
mz56mz
امين خان به اونجا نميرسه........
KuRoSh
همین گفته های بزرگان رو تائید می کنم
carlos
انی نانی
مهم نفس کاره عمو
صد البته که غلط کردیم افتخار آشنایی دادیم
فرمایشتون درسته عمو بعد 2 ساعت به چه کنم چه کنم میوفتیم که چرا شماره رد و بدل کردیم
یه نکته ی ظریف ....
نمايش يا پنهان متن
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازمآفلین
دلشاد
soroosh
boof divoone
ایول
gilas
نخبه
اصولا ما انسانها تو کار به غلط انداختن هستیم
KuRoSh
جدی یعنی میشه از غوره خرما سازیم
Galexy
Kishe Mehr
ولی اونطور که از پستهای اقایون محترم سایت برمیاد باید عرض کنم که شما دخترا دلتون رو به همین چیزا خوش بکنید ما اقایون گل و محترم کار خودمون رو می کنیم
shaparak64
بدجنننننننننننننننس
انی نانی
آفلین آفلین آخرشم با هم متحد شین بگین یه چیزی خوردیم یه کاری کردیم شما مارو ببخشین
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازم
ماشالله فراوونه شما چون خیلی سر به زیر تشریف داری نمی بینی
با عوامل پرو هم انجام بدی مشکلی ندارد
بهههههههههههلــــــــــــــه !!!!!!!! بهههههههههلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
تازه کجاشو دیدی از غوره هندونه متخصص الجنگ هم می شه درست کرد
آره همین خوبه این جوری وقتی یه ماهیتابه خورد پس کله تون بازم کار خودتونو میکنین ما هم با دیدن ورم روی سر شما ها حال می کنیم
KuRoSh
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
پس غوره های خرکی می گیرید وقتی که شروع بشه
اون بچه پرو کی می تونه باشه گیلاسی
انی نانی
پس غوره های خرکی می گیرید وقتی که شروع بشه
بهههههلـــــــــــــــــــــــه
شما هم بهتره فعلا برین دنبال خربزه بگردین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→