خانواده زنی که به تازگی درگذشته است، متوجه شدند که جنازه در قبر نیست. در این باره «بی بی سی» که این خبر را منتشر کرده، افزوده است: دو برادر پاکستانی که متهم هستند، جسد زنی را دزدیده و در حال پختن غذا بودند، دستگیر شده و به زودی محاکمه خواهند شد. عارف علی و فرمان علی، اوایل این هفته به دام پلیس افتادند. مقام های پاکستانی می گویند، آنها در حین پختن جنازه زنی که به تازگی از قبر دزدیده بودند، گرفتار شدند. خانواده این زن متوجه دزدیده شدن جسد او در قبرستان شهر سارگودها شده و به پلیس اطلاع دادند. آنها زمین داران کوچکی در شهر دریاخان در مرز ایالت های پنجاب و پختونخوا هستند. خانواده این زن گفتند، چند روز پس از مراسم تدفین، دوباره به مقبره او سری زده اما مظنون شدند که مورد حفاری قرار گرفته است. آنها با نبش قبر، دریافتند، جنازه در آن نیست. پلیس می گوید: آنها (متهمین) قسمتی از جنازه را بریده و مشغول پختن آن بودند که ما وارد صحنه شدیم. بقایای جسد این زن ۲۴ ساله که از بیماری سرطان درگذشته است، در خانه این دو برادر کشف شد. پلیس هنوز توضیحاتی درباره علت آدمخواری این دو متهم که گفته می شود، در شرایط جسمی و روحی خوبی هستند، نداده است. این دو برادر گفته اند که پیش از آدمخواری، سگ های محلی را می خوردند.
چقدر بد سلیقه و بی شعور بودن اخه مرده سرطانی خوردن داشته یادمه یه جایی خوندم گوشت انسان جز لذیذ ترین گوشتهات هر کی بخوره معتاد میشه واسه همین هر حیونی که ادم میخوره باید کشته بشه گاهی با خوندن این خبرها منم یه هوسهایی میکنم
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
ای خدا من چه کنم با این ددی و مامی ..اون از مامی که هی شیرش رو حلالم نمیکنه اینم از ددی که از ارث محرومم میکنه یهو منو بزارین سر راه خیالتون راحت بشه .. بعد یکی از این ادم خوارها بیاد منو بخوره
ای خدا من چه کنم با این ددی و مامی ..اون از مامی که هی شیرش رو حلالم نمیکنه اینم از ددی که از ارث محرومم میکنه یهو منو بزارین سر راه خیالتون راحت بشه .. بعد یکی از این ادم خوارها بیاد منو بخوره
من و مامی که گذاشتیمت سر راه دیدیم آدمخواره داره از دستت فرار میکنه ، اومدن تحویلت دادن
من و مامی که گذاشتیمت سر راه دیدیم آدمخواره داره از دستت فرار میکنه 314 ، اومدن تحویلت دادن
ههههههه یاد وقتایی می افتم که تو خونه تنهام به مامی که میزنگم بیا خونه الان جنها منو میخورن میگه تو خودت یه پا جنی تو کسی رو نخوری کسی نمیتونه تو رو بخوره
ههههههه یاد وقتایی می افتم که تو خونه تنهام به مامی که میزنگم بیا خونه الان جنها منو میخورن میگه تو خودت یه پا جنی تو کسی رو نخوری کسی نمیتونه تو رو بخوره
نخبه
خانواده زنی که به تازگی درگذشته است، متوجه شدند که جنازه در قبر نیست.
در این باره «بی بی سی» که این خبر را منتشر کرده، افزوده است: دو برادر پاکستانی که متهم هستند، جسد زنی را دزدیده و در حال پختن غذا بودند، دستگیر شده و به زودی محاکمه خواهند شد.
عارف علی و فرمان علی، اوایل این هفته به دام پلیس افتادند. مقام های پاکستانی می گویند، آنها در حین پختن جنازه زنی که به تازگی از قبر دزدیده بودند، گرفتار شدند.
خانواده این زن متوجه دزدیده شدن جسد او در قبرستان شهر سارگودها شده و به پلیس اطلاع دادند.
آنها زمین داران کوچکی در شهر دریاخان در مرز ایالت های پنجاب و پختونخوا هستند.
خانواده این زن گفتند، چند روز پس از مراسم تدفین، دوباره به مقبره او سری زده اما مظنون شدند که مورد حفاری قرار گرفته است. آنها با نبش قبر، دریافتند، جنازه در آن نیست.
پلیس می گوید: آنها (متهمین) قسمتی از جنازه را بریده و مشغول پختن آن بودند که ما وارد صحنه شدیم.
بقایای جسد این زن ۲۴ ساله که از بیماری سرطان درگذشته است، در خانه این دو برادر کشف شد.
پلیس هنوز توضیحاتی درباره علت آدمخواری این دو متهم که گفته می شود، در شرایط جسمی و روحی خوبی هستند، نداده است.
این دو برادر گفته اند که پیش از آدمخواری، سگ های محلی را می خوردند.
KuRoSh
فکرش هم حال آدم رو بهم میزنه چه برسه به خوردنش
این طور هم که گفته شده سالم بودن
حورا
sib
دلشاد
boof divoone
یادمه یه جایی خوندم گوشت انسان جز لذیذ ترین گوشتهات هر کی بخوره معتاد میشه واسه همین هر حیونی که ادم میخوره باید کشته بشه
گاهی با خوندن این خبرها منم یه هوسهایی میکنم
soroosh
کارگر ساده؟!!!!
maryamlondon1
چه اسمی دارن
نخبه
کارگر ساده؟!!!!
اونا که افغانی هستن پاکستانیها تو ایران به شغل شریف دزدی یا فروش مواد مشغول هستن
gilas
خوب من خیالم راهته چون گیلاسم
نخبه
اتفاقا بی بی سی که نشون میداد این دو برادر تو یه محله فقیر نشین زندگی میکردن و بیچاره همسایه هاشون بعد از شنیدن این داستان خیلی میترسیدن
Galexy
ددی............................................
نخبه
حقته ددی تا شما باشی نگی دیگه تاپیک عشقولانه نزارم
Galexy
نخبه
Galexy
من و مامی که گذاشتیمت سر راه دیدیم آدمخواره داره از دستت فرار میکنه
نخبه
ههههههه یاد وقتایی می افتم که تو خونه تنهام به مامی که میزنگم بیا خونه الان جنها منو میخورن میگه تو خودت یه پا جنی
Galexy
اونا رو هم قاز جلفتی؟
Life Dream
نخبه
نه ددی مگه من . که غاز بگیرم
اره دیگه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→