₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » .. کبوتر جان مرد جوان را گرفت..
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » .. کبوتر جان مرد جوان را گرفت..
1 2

بدون عکس

.. کبوتر جان مرد جوان را گرفت..

656 بازدید، 33 پست، نویسنده: نخبه

• Life Dream

الان اگه يه خانم ميرفت اون بالا و ميوفتاد پايين، همه دختراي سايت اينجا عزاي عمومي اعلام ميكردن! الان يه پدر دلسوز به خاطر دل بچش با وجود همه خطرها رفته بالا و جونشو از دست داده، شده مضحكه!! واقعاً كه 87
    خدا رحمتش كنه چقدر غم انگيز، طفلك بچه بيچارش كه تا اخر عمر اين صحنه رو يادش ميمونه 2

• tabassom

اینم نتیجه فرزند سالاری تو ایران 79

• ساحل ناقلا

باید بابای اصقر مماق بره برام اون کبوترهای تاپیک دایی قشم رو برام بیاره 56
    نمايش يا پنهان متنفاتحه 79

• gilas

نقل قول: Life Dream
    الان اگه يه خانم ميرفت اون بالا و ميوفتاد پايين، همه دختراي سايت اينجا عزاي عمومي اعلام ميكردن! الان يه پدر دلسوز به خاطر دل بچش با وجود همه خطرها رفته بالا و جونشو از دست داده، شده مضحكه!! واقعاً كه

باور کن اینطوری نیست ما فقط می خواسیم یه کم شیطنت کرده باشین منظورمون مضحکه کسی نبود 2

• Kishe Mehr

نقل قول: ساحل ناقلا 
    باید بابای اصقر مماق بره برام اون کبوترهای تاپیک دایی قشم رو برام بیاره 56

23 اره دیدی دایی جون اون کبوترام چقدر ناز و جیگمل بودن؟ زورشون به مورچه نمیرسید 4

• Life Dream

نقل قول: gilas
    باور کن اینطوری نیست ما فقط می خواسیم یه کم شیطنت کرده باشین منظورمون مضحکه کسی نبود

به هر حال حرمت شخصي كه فوت شده بايد گرفته بشه، اونم به اين شكل زيبا و عاشقانه 2

• mz56mz

ممنون از خبر عمو جان 46
    خدا رحمتش كنه 2

• نخبه

الان اگه يه خانم ميرفت اون بالا و ميوفتاد پايين، همه دختراي سايت اينجا عزاي عمومي اعلام ميكردن! الان يه پدر دلسوز به خاطر دل بچش با وجود همه خطرها رفته بالا و جونشو از دست داده، شده مضحكه!! واقعاً كه
    خدا رحمتش كنه چقدر غم انگيز، طفلك بچه بيچارش كه تا اخر عمر اين صحنه رو يادش ميمونه

والا من موضوع مرگ اون بنده خدا رو فراموش کردم و دارم فکر میکنم چقدر اون بچه پرو و بی تربیت بوده که با نق و نوق این کارو از باباش خاسته.. و باباش هم جای اینکه یه چیزی بگه بچه فراموش کنه به حرف کودکانه اون گوش داده.. وای که چقدر بدم میاد از این بچه های زر زرو که اونقدر نق میزنن تا به خاسته هاشون برسن

چقدر دلم میخاست دو تا بخابونم زیر گوش اون بچش حالا میخاد خاطره بمونه تو ذهنش یا نمونه 30

اخه از این بچه های زر زرو دیدم که پدرو مادر بد بخت رو مجبور به چه کارهایی میکنن 94

به هر حال حرمت شخصي كه فوت شده بايد گرفته بشه، اونم به اين شكل زيبا و عاشقانه

خدا رحمتش کنه طفلی زنش که با اون بچه پرو تنها موند

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    خدا رحمتش کنه طفلی زنش که با اون بچه پرو تنها موند

من كه ميدونم بچه بودي چه اتيشي ميسوزوندي!! همه فكو فاميل و محله از دستت ذله شده بودن، الان به اون بچه طفل معصوم گير دادي! 43

• نخبه

من كه ميدونم بچه بودي چه اتيشي ميسوزوندي!! همه فكو فاميل و محله از دستت ذله شده بودن، الان به اون بچه طفل معصوم گير دادي!

نخیرم من خیلی هم بچه خوبی بودم.. اگر شیطونی هم کرده باشم عین این بچه زر زرو نبودم هر چیزی که نبود رو به زور بخام.. چقدر الان از این بچه بدم میاد 94

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    نخیرم من خیلی هم بچه خوبی بودم.. اگر شیطونی هم کرده باشم عین این بچه زر زرو نبودم هر چیزی که نبود رو به زور بخام.. چقدر الان از این بچه بدم میاد

خدا اخر عاقبت اون بچه بيچاره رو ختم به خير كنه پستش بهت نخوره 23 23

• نخبه

خدا اخر عاقبت اون بچه بيچاره رو ختم به خير كنه پستش بهت نخوره

اگه گیر من بیفته همچین اخم میکنم بهش که تو شلوارش بارون بیاد 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: