₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » // ماجرای خود کشی دختر و پسر عاشق پیشه//
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » // ماجرای خود کشی دختر و پسر عاشق پیشه//
1 2

بدون عکس

// ماجرای خود کشی دختر و پسر عاشق پیشه//

409 بازدید، 23 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

تصویر در دسترس نیست

دختر جوانی پس از شنیدن خبر خودکشی پسر مورد علاقه‌اش در پل قائم(عج) او نیز در‌‌ همان مکان خودکشی کرد.
    ساعت ۵ بامداد روز بیست و نهم اسفندماه سال گذشته پسر جوانی که دچار تالمات روحی شده بود، به بالای پل قائم (عج) مشهد رفت و ناگهان خود را به پایین پل انداخت و در دم جان سپرد.
    با اعلام ماجرای خودکشی این جوان به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰، ماموران انتظامی در محل حضور یافتند و تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند.
    به دستور مقام قضایی جسد این جوان که حدود ۲۴ سال داشت، به پزشکی قانونی حمل شد و بررسی‌ها درباره علت و انگیزه این اقدام ادامه یافت. هنوز ساعاتی از وقوع این حادثه دلخراش نگذشته بود که ماموران انتظامی در جریان خودکشی دختری در‌‌ همان مکان قرار گرفتند و برای بررسی ماجرا به محل حادثه عزیمت کردند.
    تحقیقات آنان بیانگر آن بود که این دختر پس از شنیدن خبر خودکشی پسر جوانی که چند ساعت قبل خود را از بالای پل پایین انداخته بود، اقدام به خودکشی کرده است.
    بررسی‌های بیشتر نشان داد آنان از چندی قبل با یکدیگر آشنا شده بودند و قصد ازدواج داشتند اما به دلایل نامعلومی ابتدا پسر جوان دست به خودکشی زد و پس از آن نیز دختر ۲۲ ساله به محل حادثه رفت و او نیز در اقدامی مشابه خودکشی کرد. بررسی‌های پلیسی و قضایی درباره این ماجرا ادامه دارد.

یعنی علت چی میتونه باشه کاراگاهان عزیز نظر شما چیه؟

• mojde

خدا یه عقلی به این جوونا بده یه پولی به ما 48 واقعا جای تاسف داره بیچاره اون خونواده ها 87

• ماهی

نقل قول: نخبه
    ماجرای خود کشی دختر و پسر عاشق پیشه

احمقانه ترین کاری که میشه کرد.دلم براشون نمیسوزه....بدم از این آدما 87

• tabassom

خب دیوونه بودن

والااااااااااااااا

اگه میموندن امیدی بود

حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 99 17

• دلشاد

ای بابا عاشقی دیونه گیست 1142

• KuRoSh

نقل قول: mojde
    خدا یه عقلی به این جوونا بده

درسته مژده جان
    گفتی خودکشی شیرین منم اینو بگم که اتفاق افتاده نزدیک ما

چند روز پیش پسر همسایه ما که سنش هم فکر نکنم به 25 رسیده باشه با دوست دختر ش کل می اندازن و میگه می خوای خودکش کنم بعد بهت بگن که من خودکشی کردم دختره هم میگه جرئتش رو نداری بعد پسر این کار و می کنه و خودکشی میکنه 2 ولی قبلش به دوستش میگه که من می خوام خودکشی کنم با امبولانس بیا در خونمون که منو نجات بدید 101 پسره 3تا قرص برنج بود فکر کنم می خوره ومی افته وقتی که آمبولانس میرسه دیر شده ولی باز بر می گردونند پسره رو و بدنش رو شست شو میدن ولی فایده نداره و بعد از ظهر پسره می میره و خانواده خودش رو عزا دار می کنه بخاطر یک کل کل بازی بچه گانه و تنها فرزند هم بوده 101 حال با رفتنش خانواده خود رو دچار عذاب کرد و رفت برای یک اشتباه

• ساحل ناقلا

منم حاضرم این کار رو بکنم اگه یه روزی به عقشم نرسم 98

• gilas

طبق تحقیات انجام گرفته 1127
    عقل که نباشه جون در عذابه 4

خوب این گفته میپرم اون گفته اگه مردی بپر اینم پرید اونم گفته وای خاک به سرم شد بی شوور موندم بزار منم بپرم که حداقل اونور با هم باشیم

همین دیگه 245

نقل قول: Kurosh
    خانواده خودش رو غذا دار می کنه

گل پسر عزا نه غذا 4

• carlos

دوست من هم 2 سال پیش خودکشی کرد
    هنوز هم باورم نمیشه با اون همه ادعا همچین کاری کرده باشه
    وقتی صبح خبرشو شنیدم تا شبش اصلا باور نکردم گفتم سرکاریه اما فهمیدم واقعیت داره

• ژنرال

آدمی که انقدر بی وجوده به عاشقی چه ربطی داره...

• Holtek

بنظر من خودکشی واقعی ( نه از این قرطی بازیا ) یه جنون آنی هست که اگه طرف موفق نشه بعدا از کار خودش خندش میگیره 53

• mz56mz

مرسى عموى 46
    از افرادى كه خودكشى را براى حل مشكلاتشان انتخاب ميكنند خوش نمياد اينها افراد سست و بى عقل هستند با تمام سختيها و مشكلات بايد مبارزه كرد .
    اما دليل خودكشى هر دو آنها باهم اينكه جشن عروسى رو در آن دنيا برگذار كنند از مهمانان عزيز درخواست ميشود براى حضور در جشن به بالای پل قائم (عج) مشهد بروند

• نخبه

نقل قول: mz56mz
    اما دليل خودكشى هر دو آنها باهم اينكه جشن عروسى رو در آن دنيا برگذار كنند از مهمانان عزيز درخواست ميشود براى حضور در جشن به بالای پل قائم (عج) مشهد بروند

عمو میخای برای مهمونی ما هم بریم از رو پل بپریم پایین اون دنیا بریم علوسی اون دو نفر 4

• mz56mz

عمو میخای برای مهمونی ما هم بریم از رو پل بپریم

خدااااااااااااااااااااااااااانكنه اللهى ساليان دراز در كنار اقا آ.. شادو خندان باشيد 48

• KuRoSh

نقل قول: gilas
    گل پسر عزا نه غذا

مشکلات تاپیدی بوده شما به گٍل نگیر 86

• Kishe Mehr

طی کلی تفکرات و مکاشفاتی که بعمل اومد بنده به این نتیجه رسیدم که به نظر من یک دلیلی داشته حتما 713 به جون خودم راست میگم 74

مقام قضایی

56 میگم چقدر مقام داریم تو کشور 23

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    طی کلی تفکرات و مکاشفاتی که بعمل اومد بنده به این نتیجه رسیدم که به نظر من یک دلیلی داشته حتما به جون خودم راست میگم

حتما تو هم مثل من فکر میکنی که نی نی داشتن 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: