دختر جوانی پس از شنیدن خبر خودکشی پسر مورد علاقهاش در پل قائم(عج) او نیز در همان مکان خودکشی کرد. ساعت ۵ بامداد روز بیست و نهم اسفندماه سال گذشته پسر جوانی که دچار تالمات روحی شده بود، به بالای پل قائم (عج) مشهد رفت و ناگهان خود را به پایین پل انداخت و در دم جان سپرد. با اعلام ماجرای خودکشی این جوان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، ماموران انتظامی در محل حضور یافتند و تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند. به دستور مقام قضایی جسد این جوان که حدود ۲۴ سال داشت، به پزشکی قانونی حمل شد و بررسیها درباره علت و انگیزه این اقدام ادامه یافت. هنوز ساعاتی از وقوع این حادثه دلخراش نگذشته بود که ماموران انتظامی در جریان خودکشی دختری در همان مکان قرار گرفتند و برای بررسی ماجرا به محل حادثه عزیمت کردند. تحقیقات آنان بیانگر آن بود که این دختر پس از شنیدن خبر خودکشی پسر جوانی که چند ساعت قبل خود را از بالای پل پایین انداخته بود، اقدام به خودکشی کرده است. بررسیهای بیشتر نشان داد آنان از چندی قبل با یکدیگر آشنا شده بودند و قصد ازدواج داشتند اما به دلایل نامعلومی ابتدا پسر جوان دست به خودکشی زد و پس از آن نیز دختر ۲۲ ساله به محل حادثه رفت و او نیز در اقدامی مشابه خودکشی کرد. بررسیهای پلیسی و قضایی درباره این ماجرا ادامه دارد. یعنی علت چی میتونه باشه کاراگاهان عزیز نظر شما چیه؟
درسته مژده جان گفتی خودکشی شیرین منم اینو بگم که اتفاق افتاده نزدیک ما
چند روز پیش پسر همسایه ما که سنش هم فکر نکنم به 25 رسیده باشه با دوست دختر ش کل می اندازن و میگه می خوای خودکش کنم بعد بهت بگن که من خودکشی کردم دختره هم میگه جرئتش رو نداری بعد پسر این کار و می کنه و خودکشی میکنه ولی قبلش به دوستش میگه که من می خوام خودکشی کنم با امبولانس بیا در خونمون که منو نجات بدید پسره 3تا قرص برنج بود فکر کنم می خوره ومی افته وقتی که آمبولانس میرسه دیر شده ولی باز بر می گردونند پسره رو و بدنش رو شست شو میدن ولی فایده نداره و بعد از ظهر پسره می میره و خانواده خودش رو عزا دار می کنه بخاطر یک کل کل بازی بچه گانه و تنها فرزند هم بوده حال با رفتنش خانواده خود رو دچار عذاب کرد و رفت برای یک اشتباه
دوست من هم 2 سال پیش خودکشی کرد هنوز هم باورم نمیشه با اون همه ادعا همچین کاری کرده باشه وقتی صبح خبرشو شنیدم تا شبش اصلا باور نکردم گفتم سرکاریه اما فهمیدم واقعیت داره
مرسى عموى از افرادى كه خودكشى را براى حل مشكلاتشان انتخاب ميكنند خوش نمياد اينها افراد سست و بى عقل هستند با تمام سختيها و مشكلات بايد مبارزه كرد . اما دليل خودكشى هر دو آنها باهم اينكه جشن عروسى رو در آن دنيا برگذار كنند از مهمانان عزيز درخواست ميشود براى حضور در جشن به بالای پل قائم (عج) مشهد بروند
اما دليل خودكشى هر دو آنها باهم اينكه جشن عروسى رو در آن دنيا برگذار كنند از مهمانان عزيز درخواست ميشود براى حضور در جشن به بالای پل قائم (عج) مشهد بروند
عمو میخای برای مهمونی ما هم بریم از رو پل بپریم پایین اون دنیا بریم علوسی اون دو نفر
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
دختر جوانی پس از شنیدن خبر خودکشی پسر مورد علاقهاش در پل قائم(عج) او نیز در همان مکان خودکشی کرد.
ساعت ۵ بامداد روز بیست و نهم اسفندماه سال گذشته پسر جوانی که دچار تالمات روحی شده بود، به بالای پل قائم (عج) مشهد رفت و ناگهان خود را به پایین پل انداخت و در دم جان سپرد.
با اعلام ماجرای خودکشی این جوان به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰، ماموران انتظامی در محل حضور یافتند و تحقیقات خود را در این باره آغاز کردند.
به دستور مقام قضایی جسد این جوان که حدود ۲۴ سال داشت، به پزشکی قانونی حمل شد و بررسیها درباره علت و انگیزه این اقدام ادامه یافت. هنوز ساعاتی از وقوع این حادثه دلخراش نگذشته بود که ماموران انتظامی در جریان خودکشی دختری در همان مکان قرار گرفتند و برای بررسی ماجرا به محل حادثه عزیمت کردند.
تحقیقات آنان بیانگر آن بود که این دختر پس از شنیدن خبر خودکشی پسر جوانی که چند ساعت قبل خود را از بالای پل پایین انداخته بود، اقدام به خودکشی کرده است.
بررسیهای بیشتر نشان داد آنان از چندی قبل با یکدیگر آشنا شده بودند و قصد ازدواج داشتند اما به دلایل نامعلومی ابتدا پسر جوان دست به خودکشی زد و پس از آن نیز دختر ۲۲ ساله به محل حادثه رفت و او نیز در اقدامی مشابه خودکشی کرد. بررسیهای پلیسی و قضایی درباره این ماجرا ادامه دارد.
یعنی علت چی میتونه باشه کاراگاهان عزیز نظر شما چیه؟
mojde
ماهی
احمقانه ترین کاری که میشه کرد.دلم براشون نمیسوزه....بدم از این آدما
sib
tabassom
والااااااااااااااا
اگه میموندن امیدی بود
حالا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلشاد
ای بابا عاشقی دیونه گیست
KuRoSh
درسته مژده جان
گفتی خودکشی شیرین منم اینو بگم که اتفاق افتاده نزدیک ما
چند روز پیش پسر همسایه ما که سنش هم فکر نکنم به 25 رسیده باشه با دوست دختر ش کل می اندازن و میگه می خوای خودکش کنم بعد بهت بگن که من خودکشی کردم دختره هم میگه جرئتش رو نداری بعد پسر این کار و می کنه و خودکشی میکنه
حورا
ساحل ناقلا
gilas
طبق تحقیات انجام گرفته
عقل که نباشه جون در عذابه
خوب این گفته میپرم اون گفته اگه مردی بپر اینم پرید اونم گفته وای خاک به سرم شد بی شوور موندم بزار منم بپرم که حداقل اونور با هم باشیم
همین دیگه
گل پسر عزا نه غذا
carlos
هنوز هم باورم نمیشه با اون همه ادعا همچین کاری کرده باشه
وقتی صبح خبرشو شنیدم تا شبش اصلا باور نکردم گفتم سرکاریه اما فهمیدم واقعیت داره
ژنرال
Holtek
چکاوک
mz56mz
از افرادى كه خودكشى را براى حل مشكلاتشان انتخاب ميكنند خوش نمياد اينها افراد سست و بى عقل هستند با تمام سختيها و مشكلات بايد مبارزه كرد .
اما دليل خودكشى هر دو آنها باهم اينكه جشن عروسى رو در آن دنيا برگذار كنند از مهمانان عزيز درخواست ميشود براى حضور در جشن به بالای پل قائم (عج) مشهد بروند
نخبه
عمو میخای برای مهمونی ما هم بریم از رو پل بپریم پایین اون دنیا بریم علوسی اون دو نفر
mz56mz
خدااااااااااااااااااااااااااانكنه اللهى ساليان دراز در كنار اقا آ.. شادو خندان باشيد
KuRoSh
مشکلات تاپیدی بوده شما به گٍل نگیر
Kishe Mehr
نخبه
حتما تو هم مثل من فکر میکنی که نی نی داشتن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→