ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مقابله با تنوع طلبی و خیانت مردان
shaparak64
ولی اینا همش نسبی هست. هم مردا هم زنا تنوع طلبن. بعضی وقتا هرکاری هم بکنی باز حس تنوع طلبیشون باقی میمونه
محسن صائب
تنوع طلب نیستند
به قول معروف سوارخ دعا رو پیدا کردند
میخواستم یک خاطره تعریف کنم
میگه تا وقتی حال می کنه نمیتونه ترک کنه.وقتی خودش حالش از خودش بهم خورد اونوقت بیاریدش کمکش کنم.
اینو کاملا قبول دارم
اگه دختر داشتم اجازه نمی دادم با مردی که تجربه بودن با زنی رو نداشته ازدواج کنه
اینو مخالفم
من پسری رو میشناسم که الان30سالش هست ساکن خیابان امام رضا مشهد ، خیلی هم خوشتیب ، به قول خودش امکان نداره دست روی دختر و یا زنی بگذاره و نتونه به مقصودش برسه
چون از نزدیک میشناسمش ادعا هاشو قبول میکنم
ادعا میکنه دوست از فنچ داشته تا0 5سال
صحبت که میکردیم میگفت باور کن حالم از هر چی زن و دختره بهم میخوره ، گفتم کنار گذاشتی
گفت نه
یک جورای مثل معتادها شدم میرم زیست خاور یا پروما مثل دویونه ها پرسه میزنم ، بعد مخ یکی رو میزنم
بعدش....
ولی اصلا لذتی نمیبرم همه چیز یکنواخت شده،
من پیرمردهای رو میشناسم که الان بالای 70سال دارند
هنوز پارتی میرن
وقتی ازشون پرسیدم، چرا
میگفتند که باور کن کاری نمیتونم بکنم ولی یک جورایی مغزم خرابه
دوتا خانم
برام تعریف میکردند حاج اقای 68ساله بهشون 100 هزار تومن داده شب تا صبح
صبح میخندیدند میگفتند
این بابا هیچ کار نتونست بکنه فقط.......
.
این کار فول بشو نیست
با اعتیاد هم زمین تا اسمون فرق میکنه ، خدانکنه بیفتی تو مسیرش دیگه ، پیر و جوون و ازدواج کرده و ازدواج نکرده نداره