₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » مقابله با تنوع طلبی و خیانت مردان
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » جشنها و موضوعات اختصاصی کاربران » مقابله با تنوع طلبی و خیانت مردان

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

مقابله با تنوع طلبی و خیانت مردان

71 بازدید، 22 پست، نویسنده: mojde

• shaparak64

به قول گیلاس نظرم نمیاد 5
    ولی اینا همش نسبی هست. هم مردا هم زنا تنوع طلبن. بعضی وقتا هرکاری هم بکنی باز حس تنوع طلبیشون باقی میمونه 32

• محسن صائب

نقل قول: مستانه
    من با تمام علاقه و احترامی که برای جنس خودم قائلم ولی معتقدم این روزا خانما خیلی تنوع طلب تر شدن متأسفانه مشکلات مادی و روزمره آقایونو ..... ...... کرده. اکثراً مردا وقتی از این کارا میکنن مال اینه که از زور فشار زندگی مخشون تاب

تنوع طلب نیستند
    به قول معروف سوارخ دعا رو پیدا کردند
    میخواستم یک خاطره تعریف کنم 3
    نقل قول: ماهی
    پزشکی رو می شناسم که خودش روزی گرفتار مواد مخدر شده بود به قول خودش به بدترین حالت افتاده بود تا اینکه به جایی رسید که از خودش و وضعیتی که داشت منزجر و متنفر شده بود.با یه اقدام اساسی ترک کرد و ادامه تحصیل داد.حالا یه جراح موفقه و هر کی می خواد پسرشو ترک بده می آره پیش این.می گه ازشون می پرسم چرا مواد مصرف می کنی اگه جواب بده حال می کنم بهش می گم برو چند وقت دیگه بیا تو نمی تونی ترک کنی.روزی یکی از مادرا زنگ میزنه بهش میگه چرا کمکش نم یکنی
    میگه تا وقتی حال می کنه نمیتونه ترک کنه.وقتی خودش حالش از خودش بهم خورد اونوقت بیاریدش کمکش کنم.

اینو کاملا قبول دارم
    نقل قول: ماهی
    به خاطر همینه که می گم قبل از ازدواج باید به تنوع طلبیشون بپردازن وقتی دیدن که چیزی توش نیست خودشون ازدواج ، متعلق بودن و تعلق داشتن رو انتخاب می کنن و قدرشو می دونن.
    اگه دختر داشتم اجازه نمی دادم با مردی که تجربه بودن با زنی رو نداشته ازدواج کنه

اینو مخالفم
    من پسری رو میشناسم که الان30سالش هست ساکن خیابان امام رضا مشهد ، خیلی هم خوشتیب ، به قول خودش امکان نداره دست روی دختر و یا زنی بگذاره و نتونه به مقصودش برسه
    چون از نزدیک میشناسمش ادعا هاشو قبول میکنم
    ادعا میکنه دوست از فنچ داشته تا0 5سال
    صحبت که میکردیم میگفت باور کن حالم از هر چی زن و دختره بهم میخوره ، گفتم کنار گذاشتی
    گفت نه
    یک جورای مثل معتادها شدم میرم زیست خاور یا پروما مثل دویونه ها پرسه میزنم ، بعد مخ یکی رو میزنم
    بعدش.... 19
    ولی اصلا لذتی نمیبرم همه چیز یکنواخت شده،
    من پیرمردهای رو میشناسم که الان بالای 70سال دارند
    هنوز پارتی میرن
    وقتی ازشون پرسیدم، چرا
    میگفتند که باور کن کاری نمیتونم بکنم ولی یک جورایی مغزم خرابه
    دوتا خانم 19
    برام تعریف میکردند حاج اقای 68ساله بهشون 100 هزار تومن داده شب تا صبح
    صبح میخندیدند میگفتند
    این بابا هیچ کار نتونست بکنه فقط....... 83
    .
    این کار فول بشو نیست
    با اعتیاد هم زمین تا اسمون فرق میکنه ، خدانکنه بیفتی تو مسیرش دیگه ، پیر و جوون و ازدواج کرده و ازدواج نکرده نداره

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: