ای بابا یه مدت نبودیم دنیا تنبیهاتشم یه شکل دیگه شده ها ... میگم ببینید معترضاش چه کله خرایی بودند واسه تنبیه شون گفتن دیگه اینو بگیم شاید کوتاه بیان ... ولی گمونم رو خانوما تاثیر داشته بشه بترسند نیان بیرون اما آقایون چون از بچگی تهدید میشدند اگه کار بد کردند مورد مذکور بریده می شود ترسی نداشته باشند ....
مهر: منابع خبری، از موافقت رئیس جمهور یمن با طرح شورای همکاری خلیج فارس در زمینه کناره گیری از قدرت و انتقال اختیارات به معاونش خبر می دهند.
به گزارش رویترز، «علی عبدالله صالح» پس از برگزاری نشست وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس، آمادگی خود را برای کناره گیری از قدرت اعلام کرد.
بر این اساس، وی با این مسأله که اختیارات ریاست جمهوری را به معاونش واگذار کند، موافقت کرده و از قدرت کناره گیری خواهد کرد.
این در حالی است که مخالفان دیکتاتور سه دهه اخیر یمن، با طرح شورای همکاری خلیج فارس به علت اینکه عدم محاکمه صالح را تضمین کرده است، کاملا مخالفند و خواستار محاکمه دیکتاتور هستند.
Galexy
نه بابا جان دارم حمایتت میکنم
نمايش يا پنهان متن
Mahboob
میگم ببینید معترضاش چه کله خرایی بودند واسه تنبیه شون گفتن دیگه اینو بگیم شاید کوتاه بیان ...
ولی گمونم رو خانوما تاثیر داشته بشه بترسند نیان بیرون اما آقایون چون از بچگی تهدید میشدند اگه کار بد کردند مورد مذکور بریده می شود ترسی نداشته باشند ....
arash52
مهر: منابع خبری، از موافقت رئیس جمهور یمن با طرح شورای همکاری خلیج فارس در زمینه کناره گیری از قدرت و انتقال اختیارات به معاونش خبر می دهند.
به گزارش رویترز، «علی عبدالله صالح» پس از برگزاری نشست وزیران خارجه شورای همکاری خلیج فارس، آمادگی خود را برای کناره گیری از قدرت اعلام کرد.
بر این اساس، وی با این مسأله که اختیارات ریاست جمهوری را به معاونش واگذار کند، موافقت کرده و از قدرت کناره گیری خواهد کرد.
این در حالی است که مخالفان دیکتاتور سه دهه اخیر یمن، با طرح شورای همکاری خلیج فارس به علت اینکه عدم محاکمه صالح را تضمین کرده است، کاملا مخالفند و خواستار محاکمه دیکتاتور هستند.
blustar
Kishe Mehr
میگم واسه توی ایران که فعلا چیزی نمی بُرن نمیشه فکری کرد؟
shaparak64
نمیتونم بگم زشته
باششششششه
به فرضم که باشم ، من که چیز قابل بریدنی ندارم 74
اههه قرار شده بریده شده ها رو رو خانومای معترض کار بذاریم
خوب عزیزم تو دوست داری مشکلی نیست با بچه ها اقدام میکنیم برات
ehsan.b1362
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
یعنی نمیشه نبُریده کاری کرد؟SaMaN TaJ
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→