درپی استقبال شدید و بی سابقه امت غیور ایرانی و حومه فروش ماشین مژده به بعد از تعطیلات نوروز موکول شد
تصویری از این استقبال بی سابقه در یکی از شهرهای مرزی کشور [/
b]
▧ تصویر در دسترس نیست
[b]یک موقعیت استثنائی برای شما که آرزوی داشتن یک اتومبیل فوق العاده لوکس را دارید برای شما که قدر موقعیت های منحصر به فرد را میدانید و برای شما که اعتقاد دارید شانس فقط یک بار در خانه هرکسی را میزند و فرار میکند
اینبار بنابه درخواست دوستان مزایده رو با عکس برگزار میکنیم که خدایی نکرده حلالو حرومیم نشه کسی بعداً دبه نکنه بگه درحق من اجحاف شده
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
لازم به ذکره به دلائل امنیتی از نشون دادن شماره ماشین معذوریم و همونطور که در تصویر بالا هم مشاهده میکنین این اتومبیل به محض توقف مورد استقبال شدید مردم قرار میگیره
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورژن ایر بگ به شکل گل که جلوی کمک راننده تعبیه شده و درزمان بروز تصادف به طور خودکار درصد هوشیاری و انسان دوستی کمک راننده را تشخیص و نشان می دهد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
دست من ( دست زیبای من فقط بعنوان معیاری برای مقایسه حجم این گل رویایی و خیلی جلف در اونجا قرار گرفته و فروشی نیست لطفاً اصرار نفرمائید )
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ضبط با کلیه امکانات قرطی بازی در حد سی دی و یو اس بی، با دو عدد بلندگوی دوبس دوبس کن بوگیر فوق حرفه ای با قدرت مکش انواع بوهای مردانه و زنانه به همراه کتابخانه شخصی مژده و کلیه مدارک از بدو تولد تا کنون کلکسیونی بینظیر از پوست آدامس و شکلاتهای خارجی یک جفت پای مصنوعی دارای بوت با مارک برند نیوآ ویژه افرادی که از کمر به پایین دچار ناهنجاری های اخلاقی هستن
▧ تصویر در دسترس نیست
دستمال کاغذی جادویی که بدون دخالت راننده توسط من تعویض میشود
▧ تصویر در دسترس نیست
جاموبایلی از جنس ترمه زری دوز اصل اصفهان ( کسایی که دیده یا شنیده بودن که مژده قبلاً مبایلشو حین رانندگی کجا میذاشت خیالتون راحت که دیگه اونجا نمیذاره )
▧ تصویر در دسترس نیست
کلیه تزئینات داخلی این خودرو از جنس برنز و عیاری از طلا میباشد( هاپو و کفش دوزک )
صندلی عقب این خودرو قابلیت استفاده به عنوان اتاق پُرو را دارد ( کاپشنی که در عکس ملاحظه میفرمائین الآن نمیدونیم مال مژدست یا من چون هردوتامون از اینا داریم ولی جهنم و ضرر اینم بعنوان اشانتیون به همراه یک دست باد لاستیک به برنده خوش شانس این مزایده میدیم بره حالشو ببره )
▧ تصویر در دسترس نیست
البته روی بقیه خرت و پرتای توی عکس اصلاً حساب نکینن که عمراً بدرد آقایون بخوره و خانمام اصولاً خانم تر از این حرفان که بخوان بدونن چیه
این خودرو همراه با ویویی فوق العاده جذاب و متنوع می باشد
نمای پشت راننده همراه با پالتوی مژده
▧ تصویر در دسترس نیست
داشبرد همراه با سر زانوی من ( عزیزان عنایت داشته باشین من بعنوان سرجهاز اتومبیل کلاً همیشه جام همینجاست )
اوه اوه اوهههههههههههههههههههههههههه به مرگ خودم تاحالا اینقدر نخندیده بودم البته چرا خندیده بودم . یادمه یه بار از این بیشتر خندیدم تعریف کنم ؟ ولش . تاپیک به قهقرا نره . گنا داری
آخرین ورژن ایر بگ به شکل گل که جلوی کمک راننده تعبیه شده و درزمان بروز تصادف به طور خودکار درصد هوشیاری و انسان دوستی کمک راننده را تشخیص و نشان می دهد
ایربک چند لایه هست پیشرفته ترین ایربک جهان ساحت شرکت معروف مژده مستون که بابرند های معروف رقابت می کنه
نقل قول: مستانه
دست من
میگم ناخن های اون دست هم فروشی نیست
نقل قول: مستانه
ضبط با کلیه امکانات قرطی بازی در حد سی دی و یو اس بی، با دو عدد بلندگوی دوبس دوبس کن
میگم هنوز اون آهنگه موجوده
نقل قول: gilas
البته بشرطی که یکیش آرش باشه
یکیش هم من باشم
استادن یه نما هم از پشت می گذاشتید میگم از ایمنی عقب خورد هم بگید تا بیشتر بدونیم
مستانه
تصویری از این استقبال بی سابقه در یکی از شهرهای مرزی کشور
بوگیر فوق حرفه ای
به همراه کتابخانه شخصی مژده و کلیه مدارک از بدو تولد
کلکسیونی بینظیر از پوست آدامس و شکلاتهای خارجی
یک جفت پای مصنوعی دارای بوت با مارک برند نیوآ ویژه افرادی که از کمر به پایین دچار ناهنجاری های اخلاقی هستن
جاموبایلی از جنس ترمه زری دوز اصل اصفهان
کلیه تزئینات داخلی این خودرو از جنس برنز و عیاری از طلا میباشد( هاپو و کفش دوزک )
نمای پشت راننده همراه با پالتوی مژده
دلشاد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
دوم اینکه این یه اتومبیل معمولی معمولی نیست و از بس خانومای زیبا توش نشستن به شدت زیبا پسنده
سوم اینکه خیلی با جنمو مرده
چهارم اینکه از جلف بازی و این کارا اصلا خوشش نمیاد اون گل قرمزه هم فقط ایر بگ هست و لاغیر
پنجم اینکه :بعدا میگم ببخشید اینجا ازدحام شده و مشتریا دارن همو میکشن
gilas
البته بشرطی که یکیش آرش باشه
چکاوک
مستانه
معلومه که به روح اعتقاد داریا !!!!
مژده من الآن کنترلشون میکنم
آرش که بابا محبوب العیونه
arash52
با راننده اش چند ؟
mojde
بله ؟ خانوما آقایون ساکت