سلام دوستان چند وقت پیش که بیشتر توی سایت فعال بودم میخواستم این تاپیک رو بزارم اما فرصت نشد موضع زیاد مهم نیست البته میگم مهم نیست چون این داستان تاثیر خودش رو در دراز مدت گذاشته و دیگه داره کم کم کمرنگتر میشه قصه خاله سوسکه رو که یادتونه خدائیش نگید نشنیدم و نخوندم و یادم نیست در کل کلاس نذارید بلاخره همه ما یه روزی بچه بودیم و یا شاید الان هم باشیم و خبر نداشته باشیم قصه خاله سوسکه که تشکیل شده بود از یک قسمت تصمیم جهت ازدواج و تشکیل خانواده و قسمت دوم تعین شرایط ازدواج از طرف خانمها نه اقایان اما پیام اصلی داستان که خیلی نامحسوس بوده و در کشور ما حسابی هم تاثیر خودش رو گذاشته از این قراره دخت یا زن ایرانی باید بدونه که خشونت و کتک زخوردن توسط شوهر یک امر عادی و جزئی از واجبات زندگی اش بعد از ازودواج خواهد بود و همینطور پسر و مرد ایرانی باید بدونه که برای تنبیه و کتک زدن زنش باید روش خاصی داشته باشه چون کتک زدن یکی از شرایط زندگیه مشترکه خاله سوسکه ما هم وقتی که تصمیم به ازدواج میگیره سراغ اقایون زیادی میره و با شعری طنز و زیبا (که متنش یادم نیست هر کی دم دست داره واسمون بزاره)از اقایون مورد نظر میپرسه اگر تو شوهرم بشی منو با چی میزنی؟ و دست اخر خاله سوسکه اقا موشه رو بعنوان شوهر انتخاب میکنه چون اقا موشه فقط با دمش و خیلی اروم زنش رو میزنه
چی بگم والله شما بگید من زده به سرم یا این داستان یکی از هزاران ابزار ایجاد فرهنگ مرد سالاری بوده؟؟؟
احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد
جالبه حرفات من درست و حسابی یادم نمیاد ولی گفتی میره پیش بقیه و میگه اگه شوهرم بشی منو با چی میزنی، یه چیزایی یادم اومد. آخه یه سوالی این داستان منشاش از کجاس؟ چه سالی؟ نویسنده یا شاعر، خلاصه گردآورنده ش کی بوده؟ ولی مردا به شیکم باباشون خندیدن اگه بخوان دست بزن داشته باشن. شاید قدیما قابل گذشت بوده ، اما الان میبینی که خانوما خوب از پس مردا برمیان خشت... یارو رو پرچم میکنن رو سرش
boof divoone
چند وقت پیش که بیشتر توی سایت فعال بودم میخواستم این تاپیک رو بزارم اما فرصت نشد
موضع زیاد مهم نیست البته میگم مهم نیست چون این داستان تاثیر خودش رو در دراز مدت گذاشته و دیگه داره کم کم کمرنگتر میشه
قصه خاله سوسکه رو که یادتونه
خدائیش نگید نشنیدم و نخوندم و یادم نیست در کل کلاس نذارید بلاخره همه ما یه روزی بچه بودیم و یا شاید الان هم باشیم و خبر نداشته باشیم
قصه خاله سوسکه که تشکیل شده بود از یک قسمت تصمیم جهت ازدواج و تشکیل خانواده و قسمت دوم تعین شرایط ازدواج از طرف خانمها نه اقایان
اما پیام اصلی داستان که خیلی نامحسوس بوده و در کشور ما حسابی هم تاثیر خودش رو گذاشته از این قراره
دخت یا زن ایرانی باید بدونه که خشونت و کتک زخوردن توسط شوهر یک امر عادی و جزئی از واجبات زندگی اش بعد از ازودواج خواهد بود و همینطور پسر و مرد ایرانی باید بدونه که برای تنبیه و کتک زدن زنش باید روش خاصی داشته باشه چون کتک زدن یکی از شرایط زندگیه مشترکه
خاله سوسکه ما هم وقتی که تصمیم به ازدواج میگیره سراغ اقایون زیادی میره و با شعری طنز و زیبا (که متنش یادم نیست هر کی دم دست داره واسمون بزاره)از اقایون مورد نظر میپرسه اگر تو شوهرم بشی منو با چی میزنی؟
و دست اخر خاله سوسکه اقا موشه رو بعنوان شوهر انتخاب میکنه چون اقا موشه فقط با دمش و خیلی اروم زنش رو میزنه
چی بگم والله شما بگید من زده به سرم یا این داستان یکی از هزاران ابزار ایجاد فرهنگ مرد سالاری بوده؟؟؟
نخبه
چه عرض کنم.. یه چی میخاستم بگم که اگر بگم بحث مذهبی صورت میگیره بهتر هیچی نگم
دلشاد
SaMaN TaJ
اکککککک
یعنی تا الان سر کار بودیم.......فکر میکردیم داستان بچه هاس
carlos
shaparak64
من درست و حسابی یادم نمیاد ولی گفتی میره پیش بقیه و میگه اگه شوهرم بشی منو با چی میزنی، یه چیزایی یادم اومد.
آخه یه سوالی
ولی مردا به شیکم باباشون خندیدن اگه بخوان دست بزن داشته باشن. شاید قدیما قابل گذشت بوده ، اما الان میبینی که خانوما خوب از پس مردا برمیان
KuRoSh
نزد ما ایرانیان زن مثل مرد بود و با هم برابر ولی از آن روز دنیا دگر تیره گشت زمین و آسمان ایران سیاه و ابری گشت
mojde
gilas
میگفت اگه من زنت بشم یارو همدمت بشم گاهی هم دعوا میشه میون هر مرد و زنی وقتی بین منو تو دعوا بشه آتیشی برپا بشه منو با چی میزنی
برات میزارمش
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→