₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شباهت زنان به مردان روزبه‌روز بیشتر می‌شود
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » شباهت زنان به مردان روزبه‌روز بیشتر می‌شود

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

شباهت زنان به مردان روزبه‌روز بیشتر می‌شود

440 بازدید، 18 پست، نویسنده: mojde

• mojde

خبرآنلاین: تحقیق گسترده‌ای که توسط محققان دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی صورت گرفته، نشان می‌دهد چهره مردان و زنان طی 4 قرن گذشته، تغییرات متعددی را تجربه کرده و به چهره جنس مخالف نزدیک‌تر شده است. این تحقیق که روی 250 جمجمه به‌جامانده از مردان و زنان اسپانیولی و پرتغالی انجام شده، نشان می‌دهد طی 4 قرن گذشته روند این شباهت جمجمه‌ای- صورتی، مخصوصا در زنان تسریع شده و تشخیص چهره آنان را از مردان به مراتب مشکل‌تر کرده است.

دکتر آن راس، دانشیار رشته مردم‌شناسی و یکی از اعضای این گروه تحقیقاتی، می‌گوید: «شناخت ویژگی‌های اسکلتی مردم ساکن هر منطقه به تفکیک بقایای کشف‌شده کمک می‌کند و از سوی دیگر شناخت اسکلت چهره‌ها و جمجمه برای تشخیص‌های جنایی و باستان‌شناسی حائز اهمیت است».

به گزارش ساینس‌دیلی، دکتر راس و همکارانش بیش از 200 جمجمه در اسپانیا را که متعلق به قرون 16 تا 20 میلادی بوده و حدود 50 جمجمه را در پرتغال که همگی متعلق به قرن 20ام بوده‌اند، مورد بررسی قرار داده‌اند.

نتایج این تحقیق بسیارجالب‌توجه است، یافته‌ها نشان می‌دهند تفاوت‌های میان چهره مردان و زنان قرن حاضر به مراتب کمتر از همجنسان‌ آنها در قرن شانزدهم میلادی است و از سوی دیگر، مادامی‌که چهره هر دو جنس به سمت شباهت بیشتر حرکت کرده، این چهره زنان است که به شکل واضحی خصوصیات مردانه پیدا کرده است. به عنوان مثال ساختار استخوانی جمجمه و چهره زنان قرن بیستم با درصد قابل‌توجهی بزرگ‌تر از چهره اجداد آنها در قرن‌های پیشین شده که به گفته پژوهشگران می‌تواند اثر بهبود تغذیه یا دیگر فاکتورهای محیطی باشد.

خانم راس می‌گوید: «زمانی که اسکلت‌های جمجمه را شکسته یا فاقد بعضی قسمت‌ها کشف می‌کنیم این ساختار اسکلتی است که در تحقیقات جنایی یا آکادمیک حائز اهمیت است و می‌تواند جنس قربانی یا اجساد کشف‌شده در باستان‌شناسی را مشخص کند. به نظر می‌رسد روز‌ به‌روز تشخیص مردان و زنان به کمک این ساختار جمجمه‌ای- صورتی سخت‌تر خواهد شد. نکته دیگر شباهت زیاد میان این تغییرات در چهره‌های ساکنان پرتغال و اسپانیا است، شاید با مطالعات گسترده‌تر بتوانیم به روند مشخصی برای تغییر چهره در ملیت‌ها و اقوام گوناگون دست پیدا کنیم».

ببخشید شما که دارین این مطلبو میخونین بله شما آرش 52 هستین یا مستانه ؟ عجب شباهتی 89

4

• ژنرال

نقل قول: mojde
    این تحقیق که روی 250 جمجمه به‌جامانده از مردان و زنان اسپانیولی و پرتغالی انجام شده، نشان می‌دهد طی 4 قرن گذشته روند این شباهت جمجمه‌ای- صورتی، مخصوصا در زنان تسریع شده و تشخیص چهره آنان را از مردان به مراتب مشکل‌تر کرده است.
    ول نمیکنین ما مردارو که... 62
    جمجمه تونم شبیه ما کردین 51

• مستانه

بخشید شما که دارین این مطلبو میخونین بله شما آرش 52 هستین یا مستانه ؟ عجب شباهتی

میبینی آرشم، عشق چقدر ما دوتارو شبیه هم کرده ؟! 9

نمايش يا پنهان متنآرش دوست دارم427

• arash52

ببخشید شما که دارین این مطلبو میخونین بله شما آرش 52 هستین یا مستانه ؟

یه لحظه تشریف بیارین تا خدمتتون عرض کنم 4

• mojde

نقل قول: arash52
    یه لحظه تشریف بیارین تا خدمتتون عرض کنم

بعله؟ 824

• KuRoSh

این که معلومه گفتن نداره خانوما همش تقلید می کنند از آقایون
    نمايش يا پنهان متنای تقلید کنند گان پرووووووووووو 103

• دلشاد

آرش 52 هستین یا مستانه ؟ عجب شباهت

247 247 247

• shaparak64

اولش فکر کردم مردا دارن شبیه زنا میشن 37 اما برعکس بود 37
    ببخشید شما که دارین این مطلبو میخونین بله شما آرش 52 هستین یا مستانه ؟ عجب شباهتی 89

من شاپرکم بابا 451 اههههه ولم کن 950 زشته بوسم نکن بابا 850
    4
    351

• gilas

اما هیچکی شبیه من نمیشه اینو مطمئنم 5

• Life Dream

هي روزگار، هر چي از دست اين خانمهاي مقلد فرار ميكنيم، چه فايده، روز به روز بيشتر دارن خوشگلي ما رو زير سوال ميبرن! 44
    نمايش يا پنهان متن74 74

• mojde

نقل قول: Life Dream
    هي روزگار، هر چي از دست اين خانمهاي مقلد فرار ميكنيم، چه فايده، روز به روز بيشتر دارن خوشگلي ما رو زير سوال ميبرن!

29 یه لحظه با شما کار دارم:

نمايش يا پنهان متن94

• Holtek

یه پی ام اومده بود برام تقریبا اینجوری بود :
    قوروبن پسرای قدیم که با زغال بالای لبشون سبیل میکشیدن تا شبیه باباهشون بشن ، ولی پسرای امروزی ابروهاشونو تاتو می کنن تا شبیه مادراشون بشن

• چکاوک

ببخشید شما که دارین این مطلبو میخونین بله شما آرش 52 هستین یا مستانه ؟ عجب شباهتی

83

• ماهی

من هنوزم به همون مرد نخستین که ماموت شکار می کرد435
    و زن نخستین که توی غار منتظر می نشست و بچه ها رو نگه می داشت 266
    فکر می کنم 83
    اینروزا نه مردا مردن نه زنا زن 2

• Galexy

301 انجمن معتقدین به روح و این حرفـــــــــــــــــــــــا
    4

• Mahboob

خوب مگه نمیدونید قضیه چیه 86
    .
    .
    .
    .
    713
    .
    .
    .