ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بچه دار شدن ستاره مشهوری که هنوز ازدواج نکرده
EVANESCENCE
کریستیانو رونالدو را حتی کسانی که خیلی فوتبالی نیستند نیز میشناسند، بازیکنی که سال گذشته با رقمی سرسامآور به رئال مادرید پیوست. رونالدو همیشه درگیر مسائل و حاشیههای غیراخلاقی بوده و با زنان زیادی در ارتباط بوده است.
چند روز پیش خبر منتشر شد که باعث شگفتی تمامی طرفداران وی شد. براساس بیانیه سایت رسمی باشگاه رئال مادرید، هچنین در صفحات رونالدو در توییتر و فیس بوک، اعلام شد که وی پدر شده است!!
در این بیانیه که از سوی رونالدو ارسال شده، آمده است: واقعا احساس زیبایی است که من پدر شدم و حالا یک پسر دارم.
رونالدو از اعلام نام مادر این نوزاد خودداری کرده و گفته است که حضانت فرزندش را در اختیار خود خواهد گرفت.
رونالدو اخیرا با یک مدل روسی در ارتباط بوده است اما بعید به نظر میرسد که این مدل مادر این نوزاد باشد!
هنوز معلوم نیست که این خبر کار هکرهاست یا واقعا چنین اتفاقی افتاده است اما پس از گذشت 3روز هنوز هیچ تکذیبی از طرف رونالدو صورت نگرفته است!
Kishe Mehr
من اینو تایید میکنم
نمايش يا پنهان متن
علی الحساب کوفت بگیریKuRoSh
من ندیدمش چرا پس
من تائید می کنم گفته های کاکو رو
همین طور این گفته رو
نمايش يا پنهان متن
کوفت بگیریKishe Mehr
کاکو همین که من دیدمش کفایت میکنه...
نمايش يا پنهان متن
اگرم خواستی تا پیداش کنم برات بفرستماین گفته رو ندیده و نشنیده همیشه با شما موافقم
کوروش جلالی تا پرستوی مهاجر جهرمی کرج ابادی شیرازی نیومده فرار کن
نمايش يا پنهان متن
میگم تو که داری میری سربازی من تو سایت میمونم میاد به من میگه کوفت بگیری. حالا چی کار کنم؟
دلشاد
mojde
Holtek
نمايش يا پنهان متن
دختره رو میگمژنرال
چجوری اخه؟
بدون چیز که نمیشه
sib
Galexy
مستانه
چی میگی ؟! مگه میشه ؟!
gilas
یعنی کی میتونه باشه
کیــــــــه ؟ کیـــــــــــــه؟ کیـــــــــــــــــــه؟
carlos
محسن صائب
بعنی رفته از بیمارستان بچه خریده؟
MAJID ART
▧ تصویر در دسترس نیستخبر جالبی بود
ممنون پرستو جوجو
ipek-n
بیا نی نی دار بشیم
بعدا شاید به تفاهم رسیدیم
baron jon
مرسي پرستو جان خوبي ؟چند وقته نديدمت
hosseinhn82