₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » دلمان خیلی تنگ شد ... برگشتیم و گور پدر درس+عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » دلمان خیلی تنگ شد ... برگشتیم و گور پدر درس+عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دلمان خیلی تنگ شد ... برگشتیم و گور پدر درس+عکس

869 بازدید، 36 پست، نویسنده: Mahboob

• Mahboob

سلام دوستان ... 84
    به اندازه ی خیلی زیاد دلم تنگ شده بود و خب مشخص شد اینجانب معتاد گرد بوفی بوفی شده ام و هیچ راه ترکی نیست 4
    این مدت مثلا برای درس خوندن گفتم سایت نیام بشینم درس بخونم دیدم نه خیر تازه نیومدن به سایت باعث میشه اصلا درس نخونم ... اینو جون خودم جدی میگم می دونید چرا ؟
    چون قبلا نیم ساعت درس می خوندم دو ساعت سایت بوف بوفی رو به خودم جایزه میدادم و حداقل نیم ساعتی درس می خوندم اما نیومدن به سایت مصادف شد با پریدن اون نیم ساعت 10
    البته چند هفته قبل به دلیل عفونت دو تا از دندون عقل هام خیلی عقب افتاده بودم و متاسفانه حجم درس ها خیلی زیاد شده و این تلمبار شدن دروس هنوزم ادامه داره 1
    خلاصه این شد که دیدم امتحانات هم نزدیکه و اگر نیام سایت درس و مرس بی خیال میشه ....
    خلاصه برگشتیم 4
    حالا بگم از اوضاع دندون درد 17
    والله من از بچگی از دندون پزشکی میترسیدم و واسه همینه مثل بچه آدم هر شب مسواک می زنم که گذارم به این اتاق وحشت نیفته ولی امان از خوش شانسی من ...
    من 7یا 8 سال پیش دندون پزشکی رفتم اونم واسه پر کردن تا حالا ( که اونم مامانم به زور منو برد و دکترم نا مردی نکرد بالاخره به بهانه پر کردن سوزن چپوند تو دهنم 43 )
    و الآنم دندون عقلم ( 2 تاش که البته با شماره3 هم مشکل دارم ) عفونت کرد و دکتر گفت در اولین حرکت دو تاش رو باید بکشه ... بله خسته نباشه ...مهم نیست که ... زندگی خیلی قشنگه 20
    باورتون نمیشه وقتی بعد از این مدت وارد اتاق دندون پزشکی شدم فکم مثل غار باز شد و زانوهام رفت رو ویبره و در همون حال موندم ... دکتر گفت بیا بشین و وقتی نشستم رو صندلی این پیچش رو هی داد پایین هی داد پایین اشهدم رو خوندم frustrated
    حالا این همه درد و ترس توی اوج درس خوندن و امتحان ... گفتم که زندگی خیلی قشنگه ... 43
    بله دوستان خوبم ... و من درس بزرگی گرفتم اینکه اصلا نباید زندگی رو سخت گرفت هیچی تو زندگی اون قدر مهم نیست که آدم بخواد خودش رو اذیت کنه ... هی ... باید بذاری اتفاقات زندگی با زمان حل بشه و بره ما هم باید حالشو ببریم همین 1

(متوجه شدید که در این اوضاع مجبورم به خودم دلداری بدم 66 )

راستی از محبت و لطفتون ممنونم که توی پست قبلی نوشته بودید ... اون جا هم جواب دادم دوستان اما هم اکنون پذیرای تشکرات عمیق من باشید 6

این هم چند تا عکس هویجوری 10

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

محبوبه جان خیلی خوش اومدی

• Mahboob

نقل قول: دلشاد
    محبوبه جان خیلی خوش اومدی

ممنونم 46 دلمان خیلی تنگ شد خیلی خیلی خیلی به توان خیلی 29

• gilas

نقل قول: Mahboob
    سلام دوستان ...

سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت 11

به اندازه ی خیلی زیاد دلم تنگ شده بود

منم 79

هیچ راه ترکی نیست

به تخت بستن رو هم امتحان کردی جواب میده ها 4

چون قبلا نیم ساعت درس می خوندم دو ساعت سایت بوف بوفی رو به خودم جایزه میدادم و حداقل نیم ساعتی درس می خوندم اما نیومدن به سایت مصادف شد با پریدن اون نیم ساعت

خسته نباشی 23

البته چند هفته قبل به دلیل عفونت دو تا از دندون عقل هام خیلی عقب افتاده بودم

بکن بنداز دور 4
    بی عقل بهتره 56
    منم ندارم نگاه چه خوبم 34

دکتر گفت در اولین حرکت دو تاش رو باید بکشه .

فقط یادت باشه نگهشون داری
    کاره دیگه دو روز دیگه مادر شوهر سرکوفت میزنه میگه عروس عقل نداره دندونا رو بکوب جلوش بگو ایناش خوبم دارم 74

این هم چند تا عکس هویجوری

واقعی دیگه 713

خلاصه که کلی و هوارتااااااااااااااا خوش برگشتی 11 1024

• carlos

مگه شما دندون عقلتون هم در اومده ؟ 89
    من فکر میکردم هنوز 17-18 ساله باشی 9

• ژنرال

خوش اومدی محبوب جان 46

• Mahboob

نقل قول: gilas
    به تخت بستن رو هم امتحان کردی جواب میده ها

این مدل اصلا درمون نداره 713

فقط یادت باشه نگهشون داری
    کاره دیگه دو روز دیگه مادر شوهر سرکوفت میزنه میگه عروس عقل نداره دندونا رو بکوب جلوش بگو ایناش خوبم دارم

آی‌ گفتی‌ آره حتما نگهشون میدارم 83

واقعی دیگه

286 264

نقل قول: carlos
    مگه شما دندون عقلتون هم در اومده ؟
    من فکر میکردم هنوز 17-18 ساله باشی

ای بابا نه ۲۲ سالمه ... در ضمن هیچ ابأیی هم نداریم بگیم چند سالمونه کلی‌ شجأعیم 75

نقل قول: میرزا
    خوش اومدی محبوب جان

84

• Holtek

مشخص شد اینجانب معتاد گرد بوفی بوفی شده ام و هیچ راه ترکی نیست

آره والا ، این خوب گفتی
    نقل قول: carlos
    من فکر میکردم هنوز 17-18 ساله باشی

نمايش يا پنهان متن801

• sib

از دندون پزشکی متنفررررررم 20 چند ماه پیش یکی از دندونای عقلمو جراحی کردم.یکی دیگش هم باید برم بکنم 20

• mojde

Mahboob,
    ما هم دلمون واست تنگیده بود 4

• محسن صائب

خیلی خوش امدی 46

• Mahboob

نقل قول: sib
    از دندون پزشکی متنفررررررم چند ماه پیش یکی از دندونای عقلمو جراحی کردم.یکی دیگش هم باید برم بکنم

بیا بغلم 20

mojde,
    6

محسن صائب,
    84

• mz56mz

سلام عمو جااااااااااااااااان خوش آمدى 6
    مشقهاى كه رو هم تلمبار شده رو بده من بنويسم عموى 1127 بابت دندونات هم االهى هر چه زودتر خوب بشى ولى عمو من مطب دكترهاى دندون پزشكى اينقدر دوست دارم 100

• Life Dream

وايي گفتي منم اين قد از دندون پزشكي بدم مياد، كار بلد نيستن كه، به خاطر پول خودشون ميزنن هر چي دندون توو دهنته يا پر ميكنن يا ميكشن! 94
    يكي از دندونامو زوركي برام پر كردن هنوزم كه هنوزه داره اذيتم ميكنه! بهم گفتن دهنتو باز كن اين شكلات رو بخور، منم گول خوردم و چشمتون روز بد نبينه، يهويي با مته و بيل و كلنگ افتادن به جون دندون نازنينم 20

اوه راستي خيلي خوش اومدي آبجي تنبلم 6

• Mahboob

نقل قول: mz56mz
    مشقهاى كه رو هم تلمبار شده رو بده من بنويسم عموى بابت دندونات هم االهى هر چه زودتر خوب بشى ولى عمو من مطب دكترهاى دندون پزشكى اينقدر دوست دارم

وای مرسی عمو... عموی من مهربونترین و شجاع‌ترین عموی دنیاست 6 46 386

نقل قول: Life Dream
    وايي گفتي منم اين قد از دندون پزشكي بدم مياد، كار بلد نيستن كه، به خاطر پول خودشون ميزنن هر چي دندون توو دهنته يا پر ميكنن يا ميكشن!

موافقم کاکه مازیار پاشو بریم دعوا 94

كي از دندونامو زوركي برام پر كردن هنوزم كه هنوزه داره اذيتم ميكنه! بهم گفتم دهنتو باز كن اين شكلات رو بخور، منم گول خوردم و چشمتون روز بد نبينه، يهويي با مته و بيل و كلنگ افتادن به جون دندون نازنينم

23 23

اوه راستي خيلي خوش اومدي آبجي تنبلم

15 386

• ژنرال

من سال 82 برای اولین بار در عمرم رفتم دندونپزشکی 4 که دندونامو جرم گیری کنم. 51
    دکتر بهم گفت دوتا دندونهای عقل ردیف بالایی دندونهات درومده. بیا بکش چون ممکنه به دندونهای دیگه ت آسیب بزنه حیفه دندونای سالمی داری.
    منم قبول کردم که بکشم.

دکتر دوبار آمپول زد ولی اصصصصصلا سِر نشد. 21
    دکتره هم که دید سِر بشو نیس، با دستیارش افتاد به جون دندونای منو چشمتون روز بد نبینه... 40 40 40
    دردی کشیدم که الانم یادم میفته دردم میاد... 28

دیگه از اون تاریخ به بعد نرفتم دندونپزشکی 15 4

• Yalda Anwari

اول سلام و ولکام بک 11

منم هر شب مسواک میزنم .. ولی بازم یادم نمیره اولین باری که رفته بودم دندون پزشکی .. وایییییییییی انگار داشت مغزم رو در میاورد 2

• نخبه

وای دندون پزشکی 20 وای دکتر 20
    من هر وقت یاد دندون پزشکی می افتم یاد اون امپول وحشتناک میافتم اخه دندونای من با 9 بار امپول زدن سر میشه یه بار عصب کشی کردم 9 بار امپول زد تازه کامل هم سر نشد 20 متنفر بودم ولی این سری اخر که رفتم یه دکی دیگه اونقده دکتره دوست داشتنی بید که دوست دارم همش برم دندون پزشکی 4

راستی خوش برگشتی 11 8

• Kishe Mehr

اتفاقا من از دندون پزشکی خوشم میاد 65 چون تا حالا خدا رو شکر اذیت نشدم 4

من درس بزرگی گرفتم اینکه اصلا نباید زندگی رو سخت گرفت

78 اره درسته. به قول معروف اگه سخت بگیری سخت میگذره

در ضمن ولکوم بک 4

• levrone

Mahboob,
    درس چیه بابا؟! کی از درس به جایی رسیده که تو دومیش باشی 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: