عربستان هم با شروع ساخت «برج پادشاهی» به کلوب کشورهای دارنده بلندترین آسمانخراش ها وارد شد. این برج که قرار است در شهر ساحلی جده ساخته شود، برای دولت عربستان بیش از ۳۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. قرار است بخش های مختلف این برج به عنوان دفاتر تجاری، منازل مسکونی و هتل مورد استفاده قرار گیرد.
برج پادشاهی قرار است بلندترین ساختمان دنیا باشد. آنچنان بزرگ است که برج خلیفه دبی با ۸۲۸ متر ارتفاع در کنار آن یک کوتوله خواهد بود.
لطفا هنگام تماشای این آسمانخراش ۱۶۰۰ متری مواظب کلاه تان باشید.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
به بههههههههه سلام ني ني مملي، كجايي تو پسر، ميدوني چند ماهه ازت خبري نيست!! خيلي خوشحال شدم بازم اينجا ديدمت، راستي سال نو هم مبارك باشه، هر چي عيد هم كه بود و نبودي اونا هم مبارك باشن
نی نی
عربستان هم با شروع ساخت «برج پادشاهی» به کلوب کشورهای دارنده بلندترین آسمانخراش ها وارد شد. این برج که قرار است در شهر ساحلی جده ساخته شود، برای دولت عربستان بیش از ۳۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت. قرار است بخش های مختلف این برج به عنوان دفاتر تجاری، منازل مسکونی و هتل مورد استفاده قرار گیرد.
برج پادشاهی قرار است بلندترین ساختمان دنیا باشد. آنچنان بزرگ است که برج خلیفه دبی با ۸۲۸ متر ارتفاع در کنار آن یک کوتوله خواهد بود.
لطفا هنگام تماشای این آسمانخراش ۱۶۰۰ متری مواظب کلاه تان باشید.
منبع نارنجی
منبع اصلی
بچه مثبت
خوش برگشتي. سال نو مبارك
يعني از برج ميلاد ما هم بلند تره ؟!!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
بیشتر بیا سایت
این اعراب خلیج فارس با پول هر کاری میکنن
carlos
mojde