مردی باهمسرش در خانه تماس گرفت و گفت:"عزیزم ازمن خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای پاره ای از مذاکرات چند روزی را، به محل انجام پروژه در بندر عباس برویم".
ما به مدت یک هفته آنجا خواهیم بود. این فرصت خوبی است تا ارتقای شغلی که منتظرش بودم بگیرم بنابراین لطفا لباس های کافی برای یک هفته برایم بردار و وسایل ماهیگیری مرا هم آماده کن.
ما از اداره حرکت خواهیم کرد و من سر راه وسایلم را از خانه برخواهم داشت، راستی اون کتابهای روی میز را هم بردار!
زن با خودش فکر کرد که این مساله یک کمی غیرطبیعی است اما بخاطر این که نشان دهد همسر خوبی است دقیقا کارهایی را که همسرش خواسته بود انجام داد.
هفته بعد مرد به خانه آمد ، همسرش به او خوش آمد گفت و از او پرسید که آیا او ماهی گرفته است یا نه ؟
مرد گفت :"بله تعداد زیادی ماهی قزل آلا، چند تایی ماهی سفید و چند تا هم ماهی ناشناس گرفتیم . اما چرا اون کتابهایی که گفته بودم برایم نگذاشتی ؟"
جواب زن خیلی جالب بود.
زن جواب داد : کتابهارو توی جعبه وسایل ماهیگیریت گذاشته بودم ؟!
بیشتر افراد حداقل هرچند وقت یکبار به همسر خود دروغ می گویند. در تحقیقی، وقتی از زن و شوهرها پرسیده شد آیا تا به حال به همسر خود دروغ گفته اند یا نه؟ تقریبا نیمی از آنها (که گاهی به 90 درصد هم می رسد) با ذکر نام مستعار برای خود، این گفته را تایید کرده اند. بعضی از مردها معتقدند كه نباید حقیقت را ابراز كنند و تصور میكنند با دروغگویی میتوانند همسر خود را قانع كرده وبه قول معروف گول بزنند. اما در اكثر موارد این مسئله به نتیجه نامطلوب منتهی می شود و سبب اختلافات شدید خانوادگی میشود؛ در تحقیق ذکر شده در بالا مشخص شد که، بیشتر از نیمی از کسانی که اعتراف دروغ گویی به همسرشان را داشته اند ، اظهار کرده اند که این دروغگویی تاثیری منفی در رابطه و زندگی مشترکشان داشته است.
زیرا مردان مانند زنان آن قدر با ظرافت دروغ نمیگویند كه دروغشان برای همیشه پنهان بماند. زنان نیز بهخاطر دروغ گفته شده از سوی همسرشان دلخور میشوند. ازطرفیزنان به دلیل احساسات لطیفشان زودرنجتر ازمردان هستند آنان با تلنگری كوچك روحیهشانبه هم ریخته و حالت افسردگی واضطراب در چهرهشان به خوبی مشاهده خواهد شد. لذا مردان برای گفتن بیاناتشان باید دقتبیشتری داشته باشند.
به علت، دروغهایی که مردان به همسرانشان میگویند توجه كنید:
- خودباوری: برخی از مردان، برای بالا بردن حس خود بزرگ بینی و بهقول معروف "كم نیاوردن" در برابر همسر دروغ می گویند. دراین موارد ممکن است درباره مسائلی چون دستاوردها و کمالات خود به طرف مقابل دروغ بگویند؛ در واقع، هدفشان خوب جلوه دادن خود در برابرهمسر و دیگران است. این حس بی کفایتی همیشگی، درنهایت باعث می شود تا به دروغگویی مزمن دچار شوند.
- ترحم: گاهی دروغ گفتن از روی نوعدوستی است. بسیاری از مردان از این كه احساسمیكنند زنان تحمل شنیدن حقیقت را ندارند، بهسادگی دروغ میگویند؛ مانند زمانی که نمی خواهید همسرتان آزرده خاطر شود. در این زمان، شما از همسرتان در برابر چیزی که برایش ناراحت کننده است محافظت نمی کنید، بلکه سعی می کنید بر روی موضوعی که به آن پی برده اید و برای همسرتان ناراحت کننده است، سرپوش بگذارید. اما این را بدانند كه هر چقدر هم كه همسرانتان ازبیان حقیقت نگران و مشوش میشود اما بهتر از گفتن دروغ میباشد. زیرا روزی حقیقت در نزد همسرتان فاش شده و آن زمان است كه دنیا در برابرچشمان زن و شوهر سیاه خواهد شد و كار بهجاهای باریك خواهد كشید. برخی از مردان، برای بالا بردن حس خود بزرگ بینی و بهقول معروف "كم نیاوردن" در برابر همسر دروغ می گویند. دراین موارد ممکن است درباره مسائلی چون دستاوردها و کمالات خود به طرف مقابل دروغ بگویند؛ در واقع، هدفشان خوب جلوه دادن خود در برابرهمسر و دیگران است
- اجتناب از چیزی: بعضی از مردان در برابر غر زدن همسرانشان مجبور به گفتن دروغهایی میشوند كه در انجام و برآورده ساختن آن ناتوان هستند. محرک این نوع از دروغگویی پرهیز از واکنشهایی مانند ناکامی یا عصبانیت طرف مقابل است.
- برای حفظ آبرو: وقتی به دروغگویی اجتنابی به شدت وابسته شدید، مجبور می شوید برای حفظ آبروی خود هم دروغ بگویید تا دروغ اصلیتان پنهان بماند. وقتی دروغهایتان برای همسر یا طرف مقابلتان آشکار می شود، برای اینکه خجالت نکشید و دفع پیامدهای این دروغ در این زمان است که شروع به گفتن دروغ های بیشتری می کنید و این یکی از دلایلی است که دروغها به سرعت تکثیر می شوند.
- کینه توزی: دراین مورد دروغ به عنوان اسلحه ای برای آزار دیگران استفاده می شود. معمولا بچه مدرسه ای ها این کار را انجام می دهند و برای کوچک کردن دیگران شایعه هایی می بافند تا فردی در ساختار اجتماعی مانند مدرسه ازگروه همسالان طرد شود و شخص دروغگو سعی می کند موقعیت خود را در آن گروه مستحکم کند. زمانی که چنین رویدادی در زندگی زناشویی بوجود آید، معمولا وقتی عصبانیت در بالاترین حد خود باشد، زندگی زناشویی ازهم پاشیده می شود.
- پنهانکاری: این نیروی محرک قسمتی از حقیقت وجودی شما را از جهان پیرامون مخفی می کند. تجربیات دردناک زندگی باعث شده است حس کنید لایق چنین عشقی نیستید و لازم است درباره خود و تجربیاتتان دروغ بـگویید. احساس می کنید اگر خود حقیقتتان آشکار شود، حس شرمندگی برشما غالب می شود و نیاز به انگیزه ای قوی برای پنهان کردن خود از دیگران از جمله همسرتان دارید.
- خودانکاری: افراد بیشتر اوقات به خودشان دروغ می گویند که این مسئله نوعی انکار برای عدم پذیرش واقعیتی بسیار دردناک است. خودانکاری مانع رشد آزادانه نیاز "صمیمیت" درارتباط می شود.
همان طور كه مشاهده میكنید بعضی از دروغها بار منفی و گاهی هم بارمثبت دارند. البته یك زن و شوهر باید حقیقت گرا باشند و در هر شرایطی راستگویی را سرلوحهزندگی خود بدانند و حتی اگر در گذشته رخداد ناگواری داشتهاند، همچون دوست واقعیت رابگویند. در زندگی زناشویی بیان حقیقت ولو اینكه منجر به دلخوری شود باارزش و مهم است.
اگر به تازگی به همسر خود دروغ گفته اید یا مجبور شدید به او دروغ بگویید، یا اگر عادت دروغ گفتن برایتان مشکل ساز شده است. این فرصتی است که درباره انگیزه دروغ گویی خود از خودتان سوال کنید. دلایل دروغگویی تان را با لیست بالا تطبیق دهید تا پاسخی روشن بدست بیاورید. بهتر است برای شروع زندگی مشترک، اساس رفتارتان بر صداقت بنا شود. چون صداقت پایه اعتماد است. زمانی که اطمینان به شک تبدیل شود، کنترل رابطه مانند یک فنر از دستتان در می رود.
با گیر دادن های افراطی همدیگه رو مجبور به دروغ گویی نکنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیم
خب گاهی لازم نیست سیر تا پیاز یه مسئله رو توضیح بدیم و به جای دروغ گفتن بهتره اصلا حرفی نزنیم که نه دروغ باشه و نه کسی ناراحت بشه دلیلی نداره ادم هر چی که میدونه رو بزاره کف دست دیگرون گاهی دونستن یه سری چیزا بیشتر ادم رو اذیت میکنه پس ندونی بهتره
از گیر دادن هم اصلا خوشم نمیاد.. نه خودم گیر میدم نه دوست دارم بهم گیر بدن
مردی باهمسرش در خانه تماس گرفت و گفت:\\\"عزیزم ازمن خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای پاره ای از مذاکرات چند روزی را، به محل انجام پروژه در بندر عباس برویم\\\".
ازطرفیزنان به دلیل احساسات لطیفشان زودرنجتر ازمردان هستند آنان با تلنگری كوچك روحیهشانبه هم ریخته و حالت افسردگی واضطراب در چهرهشان به خوبی مشاهده خواهد شد.
بله خانما برگ گلن ناز و لطیف نه مثل آقایون
نمايش يا پنهان متنالبته دور از جون همه آقایون
نقل قول: mojde
برخی از مردان، برای بالا بردن حس خود بزرگ بینی و بهقول معروف \\\"كم نیاوردن\\\" در برابر همسر دروغ می گویند.
آقایون که چه دروغ بگن چه نگن کم میارن دیگه چه کاریه
بسیاری از مردان از این كه احساسمیكنند زنان تحمل شنیدن حقیقت را ندارند
نخیرم خانما خیلی هم تحملشون بالا است
بعضی از مردان در برابر غر زدن همسرانشان مجبور به گفتن دروغهایی میشوند كه در انجام و برآورده ساختن آن ناتوان هستند.
خوب خانم محترم کمتر غر بزن دیگه مارو هم شرمنده کردی جلو آقایون آقا من شرمنده ببخشید
وقتی به دروغگویی اجتنابی به شدت وابسته شدید، مجبور می شوید برای حفظ آبروی خود هم دروغ بگویید تا دروغ اصلیتان پنهان بماند. وقتی دروغهایتان برای همسر یا طرف مقابلتان آشکار می شود، برای اینکه خجالت نکشید و دفع پیامدهای این دروغ در این زمان است که شروع به گفتن دروغ های بیشتری می کنید و این یکی از دلایلی است که دروغها به سرعت تکثیر می شوند.
مگه نشنیدی میگن یه دروغ بگی باید تا آخرش 100تا دروغ دیگه بگی ( چی گفتم ) حالا کدوم آبرو :27:
دراین مورد دروغ به عنوان اسلحه ای برای آزار دیگران استفاده می شود.
اسحله رو زن میکشی بدم پدر پدر پدرسوختو در بیارن از گوش آویزونت کنن
پنهانکاری
خودتون رو کنید تو جیبیت چی قایم کردی که به خاطرش داری دروغ میگی
خودانکاری: افراد بیشتر اوقات به خودشان دروغ می گویند که این مسئله نوعی انکار برای عدم پذیرش واقعیتی بسیار دردناک است. خودانکاری مانع رشد آزادانه نیاز \\\"صمیمیت\\\" درارتباط می شود.
آخی نازی این از اون توهمیاس
یه سفر بفرستش خارجه شاید افاقه کرد
با گیر دادن های افراطی همدیگه رو مجبور به دروغ گویی نکنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیم
چشم خاله جونم گیر نمیکنم بهش
نمايش يا پنهان متنتمام سعیمو کردم برم یه سر قهقرا و برگردم دیگه نمیدونم چقدر موفق شدم
همین یه جمله به کل تایپیکت میارزه! من به این گفته ی سعدی معتقدم:جز راست نباید گفت / هر راست نشاید گفت
نقل قول: carlos
دروغ مصلحتی که اشکالی نداره
به نظر من اصلا دروغ غیر مصلحتی وجود نداره! هر دروغی یه مصلحتی پشتش هست. باید دید اون مصلحت چجور مصلحتیه. هرکسی بسته به شرایط و موقعیتش یه مصلحتهایی داره و ملاک و معیارش برای تشخیص مصلحت متفاوت از دیگریه. مهم ملاک و معیار تشخیص نوع مصلحته. تو آموزه های دینی هم این دقیقا هست.
mojde
مردی باهمسرش در خانه تماس گرفت و گفت:"عزیزم ازمن خواسته شده که با رئیس و چند تا از دوستانش برای پاره ای از مذاکرات چند روزی را، به محل انجام پروژه در بندر عباس برویم".
ما به مدت یک هفته آنجا خواهیم بود. این فرصت خوبی است تا ارتقای شغلی که منتظرش بودم بگیرم بنابراین لطفا لباس های کافی برای یک هفته برایم بردار و وسایل ماهیگیری مرا هم آماده کن.
ما از اداره حرکت خواهیم کرد و من سر راه وسایلم را از خانه برخواهم داشت، راستی اون کتابهای روی میز را هم بردار!
زن با خودش فکر کرد که این مساله یک کمی غیرطبیعی است اما بخاطر این که نشان دهد همسر خوبی است دقیقا کارهایی را که همسرش خواسته بود انجام داد.
هفته بعد مرد به خانه آمد ، همسرش به او خوش آمد گفت و از او پرسید که آیا او ماهی گرفته است یا نه ؟
مرد گفت :"بله تعداد زیادی ماهی قزل آلا، چند تایی ماهی سفید و چند تا هم ماهی ناشناس گرفتیم . اما چرا اون کتابهایی که گفته بودم برایم نگذاشتی ؟"
جواب زن خیلی جالب بود.
زن جواب داد : کتابهارو توی جعبه وسایل ماهیگیریت گذاشته بودم ؟!
بیشتر افراد حداقل هرچند وقت یکبار به همسر خود دروغ می گویند. در تحقیقی، وقتی از زن و شوهرها پرسیده شد آیا تا به حال به همسر خود دروغ گفته اند یا نه؟ تقریبا نیمی از آنها (که گاهی به 90 درصد هم می رسد) با ذکر نام مستعار برای خود، این گفته را تایید کرده اند. بعضی از مردها معتقدند كه نباید حقیقت را ابراز كنند و تصور میكنند با دروغگویی میتوانند همسر خود را قانع كرده وبه قول معروف گول بزنند. اما در اكثر موارد این مسئله به نتیجه نامطلوب منتهی می شود و سبب اختلافات شدید خانوادگی میشود؛ در تحقیق ذکر شده در بالا مشخص شد که، بیشتر از نیمی از کسانی که اعتراف دروغ گویی به همسرشان را داشته اند ، اظهار کرده اند که این دروغگویی تاثیری منفی در رابطه و زندگی مشترکشان داشته است.
زیرا مردان مانند زنان آن قدر با ظرافت دروغ نمیگویند كه دروغشان برای همیشه پنهان بماند. زنان نیز بهخاطر دروغ گفته شده از سوی همسرشان دلخور میشوند. ازطرفیزنان به دلیل احساسات لطیفشان زودرنجتر ازمردان هستند آنان با تلنگری كوچك روحیهشانبه هم ریخته و حالت افسردگی واضطراب در چهرهشان به خوبی مشاهده خواهد شد. لذا مردان برای گفتن بیاناتشان باید دقتبیشتری داشته باشند.
به علت، دروغهایی که مردان به همسرانشان میگویند توجه كنید:
- خودباوری: برخی از مردان، برای بالا بردن حس خود بزرگ بینی و بهقول معروف "كم نیاوردن" در برابر همسر دروغ می گویند. دراین موارد ممکن است درباره مسائلی چون دستاوردها و کمالات خود به طرف مقابل دروغ بگویند؛ در واقع، هدفشان خوب جلوه دادن خود در برابرهمسر و دیگران است. این حس بی کفایتی همیشگی، درنهایت باعث می شود تا به دروغگویی مزمن دچار شوند.
- ترحم: گاهی دروغ گفتن از روی نوعدوستی است. بسیاری از مردان از این كه احساسمیكنند زنان تحمل شنیدن حقیقت را ندارند، بهسادگی دروغ میگویند؛ مانند زمانی که نمی خواهید همسرتان آزرده خاطر شود. در این زمان، شما از همسرتان در برابر چیزی که برایش ناراحت کننده است محافظت نمی کنید، بلکه سعی می کنید بر روی موضوعی که به آن پی برده اید و برای همسرتان ناراحت کننده است، سرپوش بگذارید. اما این را بدانند كه هر چقدر هم كه همسرانتان ازبیان حقیقت نگران و مشوش میشود اما بهتر از گفتن دروغ میباشد. زیرا روزی حقیقت در نزد همسرتان فاش شده و آن زمان است كه دنیا در برابرچشمان زن و شوهر سیاه خواهد شد و كار بهجاهای باریك خواهد كشید.
برخی از مردان، برای بالا بردن حس خود بزرگ بینی و بهقول معروف "كم نیاوردن" در برابر همسر دروغ می گویند. دراین موارد ممکن است درباره مسائلی چون دستاوردها و کمالات خود به طرف مقابل دروغ بگویند؛ در واقع، هدفشان خوب جلوه دادن خود در برابرهمسر و دیگران است
- اجتناب از چیزی: بعضی از مردان در برابر غر زدن همسرانشان مجبور به گفتن دروغهایی میشوند كه در انجام و برآورده ساختن آن ناتوان هستند. محرک این نوع از دروغگویی پرهیز از واکنشهایی مانند ناکامی یا عصبانیت طرف مقابل است.
- برای حفظ آبرو: وقتی به دروغگویی اجتنابی به شدت وابسته شدید، مجبور می شوید برای حفظ آبروی خود هم دروغ بگویید تا دروغ اصلیتان پنهان بماند. وقتی دروغهایتان برای همسر یا طرف مقابلتان آشکار می شود، برای اینکه خجالت نکشید و دفع پیامدهای این دروغ در این زمان است که شروع به گفتن دروغ های بیشتری می کنید و این یکی از دلایلی است که دروغها به سرعت تکثیر می شوند.
- کینه توزی: دراین مورد دروغ به عنوان اسلحه ای برای آزار دیگران استفاده می شود. معمولا بچه مدرسه ای ها این کار را انجام می دهند و برای کوچک کردن دیگران شایعه هایی می بافند تا فردی در ساختار اجتماعی مانند مدرسه ازگروه همسالان طرد شود و شخص دروغگو سعی می کند موقعیت خود را در آن گروه مستحکم کند. زمانی که چنین رویدادی در زندگی زناشویی بوجود آید، معمولا وقتی عصبانیت در بالاترین حد خود باشد، زندگی زناشویی ازهم پاشیده می شود.
- پنهانکاری: این نیروی محرک قسمتی از حقیقت وجودی شما را از جهان پیرامون مخفی می کند. تجربیات دردناک زندگی باعث شده است حس کنید لایق چنین عشقی نیستید و لازم است درباره خود و تجربیاتتان دروغ بـگویید. احساس می کنید اگر خود حقیقتتان آشکار شود، حس شرمندگی برشما غالب می شود و نیاز به انگیزه ای قوی برای پنهان کردن خود از دیگران از جمله همسرتان دارید.
- خودانکاری: افراد بیشتر اوقات به خودشان دروغ می گویند که این مسئله نوعی انکار برای عدم پذیرش واقعیتی بسیار دردناک است. خودانکاری مانع رشد آزادانه نیاز "صمیمیت" درارتباط می شود.
همان طور كه مشاهده میكنید بعضی از دروغها بار منفی و گاهی هم بارمثبت دارند. البته یك زن و شوهر باید حقیقت گرا باشند و در هر شرایطی راستگویی را سرلوحهزندگی خود بدانند و حتی اگر در گذشته رخداد ناگواری داشتهاند، همچون دوست واقعیت رابگویند. در زندگی زناشویی بیان حقیقت ولو اینكه منجر به دلخوری شود باارزش و مهم است.
اگر به تازگی به همسر خود دروغ گفته اید یا مجبور شدید به او دروغ بگویید، یا اگر عادت دروغ گفتن برایتان مشکل ساز شده است. این فرصتی است که درباره انگیزه دروغ گویی خود از خودتان سوال کنید. دلایل دروغگویی تان را با لیست بالا تطبیق دهید تا پاسخی روشن بدست بیاورید. بهتر است برای شروع زندگی مشترک، اساس رفتارتان بر صداقت بنا شود. چون صداقت پایه اعتماد است. زمانی که اطمینان به شک تبدیل شود، کنترل رابطه مانند یک فنر از دستتان در می رود.
Holtek
آی مرد خنگ
آفرین، آین درسته
نخبه
خب گاهی لازم نیست سیر تا پیاز یه مسئله رو توضیح بدیم و به جای دروغ گفتن بهتره اصلا حرفی نزنیم که نه دروغ باشه و نه کسی ناراحت بشه دلیلی نداره ادم هر چی که میدونه رو بزاره کف دست دیگرون
از گیر دادن هم اصلا خوشم نمیاد.. نه خودم گیر میدم نه دوست دارم بهم گیر بدن
دلشاد
عجب زن زبلی بوده
من از دروغ متنفرم
EVANESCENCE
gilas
با پشت دست بزن تو دهنش
قبلا ورژن خارجیشو داشتیم این ایرانیشه
آخی این مرد ایرانیه چقدر بچه مثبته
اون خارجیه جلافت دنبال پیراهن راحتی آبیش میگشت
بله خانما برگ گلن ناز و لطیف
نمايش يا پنهان متن
البته دور از جون همه آقایونآقایون که چه دروغ بگن چه نگن کم میارن دیگه چه کاریه
نخیرم خانما خیلی هم تحملشون بالا است
خوب خانم محترم کمتر غر بزن دیگه مارو هم شرمنده کردی جلو آقایون
آقا من شرمنده ببخشید
مگه نشنیدی میگن یه دروغ بگی باید تا آخرش 100تا دروغ دیگه بگی
حالا کدوم آبرو :27:
اسحله رو زن میکشی بدم پدر پدر پدرسوختو در بیارن از گوش آویزونت کنن
خودتون رو کنید تو جیبیت چی قایم کردی که به خاطرش داری دروغ میگی
آخی نازی این از اون توهمیاس
یه سفر بفرستش خارجه شاید افاقه کرد
چشم خاله جونم گیر نمیکنم بهش
نمايش يا پنهان متن
تمام سعیمو کردم برم یه سر قهقرا و برگردم دیگه نمیدونم چقدر موفق شدمcarlos
ماهی
ولی من از پشت تلفنم دروغو تشخیص میدم نمی دونم چیکار کنم.خیلی بده.
mojde
تا اندازه زیادی موفق شدی تو یه قهقریست واقعی هستی من بهت افتخار میکنم
mz56mz
ولى اصلا براى فهميدن دروغ اين شوهر احتياج به كتابها نبود ميدونى چرا؟
اول اينكه
دوم اينكه
قزل آلا توى درياى جنوب چكار ميكنه عجب شوهر نادانى بوده بلد نيست دروغ بگه
نخبه
ای عموی حرفه ای
mojde
دقیقا نشون میده که این آقا مشکوک بوده دیگه اینا همه نکته های جریانه عمو جون
gilas
عمو بلدیا
محسن صائب
ولی مشتری دارم
.
نخبه
ولی مشتری دارم
.
اخیششششششششششش راحت شدیم
ولی اگر خاطره ای در این زمینه یادتون اومد بگین تازه فیش حقوقی هم بزارید
ژنرال
همین یه جمله به کل تایپیکت میارزه!
من به این گفته ی سعدی معتقدم: جز راست نباید گفت / هر راست نشاید گفت
به نظر من اصلا دروغ غیر مصلحتی وجود نداره!
هر دروغی یه مصلحتی پشتش هست.
باید دید اون مصلحت چجور مصلحتیه.
هرکسی بسته به شرایط و موقعیتش یه مصلحتهایی داره و ملاک و معیارش برای تشخیص مصلحت متفاوت از دیگریه.
مهم ملاک و معیار تشخیص نوع مصلحته.
تو آموزه های دینی هم این دقیقا هست.
gilas
SaMaN TaJ
آره تو که راست میگی........اصن به هیچی و هیچکی گیر نمیدی
حورا
Galexy
کلام حکیمانه ای بود پدر جان
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→