₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ""اولین ازدواج توییتری در ایران"" نظر شما چیه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » ""اولین ازدواج توییتری در ایران"" نظر شما چیه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

""اولین ازدواج توییتری در ایران"" نظر شما چیه؟

648 بازدید، 37 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: EVANESCENCE
    ایول پس تونسته بهت اس بده
    از قبل عید همش میخواست باهات حرف بزنه که گوشیت اونجوری میگفته

اره اس داد بهم گفت نی نی بیارم که به علی بگه دائی کشمشی 264

• محسن صائب

به هر صورت چه بخواهیم و چه نخواهیم تکنولژی جدید وقتی وارد زندگی شد
    با خودش دنیایی دیگه رو هم میاره
    در اینجا میشه فقط با دید منفی باهاش برخورد کرد
    میشه هم از این تکنولژی برای بهتر شدن زندگیها استفاده کرد
    اشنایی و ازدواج اینترنتی هم چه بخواهیم و چه نخواهیم داره روی میدهد و هر ساعت بیشتر میشه

• Kishe Mehr

من موافق این امر هستم 4 البته اشنایی از هر کجا که باشه خوبه حالا چه نت چه تویتر چه فیس و یاهو و خیابون و مجلس عروسی و... . مهم جور بودن طرفین هست. از توی نت هم میشه به حال و احوال و چیزهایی که خوشش میاد و خوشش نمیاد و علاقه مندی ها و الی ماشالله پی برد. قدیمی ها میگفتن هر کسی تلفنی ازدواج کنه تلفنی هم طلاق میگیره ولی این حرف قدیمی شده به نظر من. به نظر من اشنایی از هر کجا که باشه خوبه و ما باید برویم زن بسونیم 286 این بود انشای من 9

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    من موافق این امر هستم

پس مبارکه میگم چرا 24 ساعته تو نتی نگو دنبال زن میگردی 23

• ژنرال

نظری که ماهی داد نظر منم هست 245

• Kishe Mehr

نقل قول: نخبه
    پس مبارکه میگم چرا 24 ساعته تو نتی نگو دنبال زن میگردی

9 اره جون خودت 74 من قراره با سامان باجناق بشم. با همون دختری که توی حرم بود بهم وب کم دادیم میخواهیم ازدواج کنیم 74

هر موقع ازدواج کردیم خبرشو میدم خودت با نام خودت بعنوان اخبار اختصاصی بوفی عنوانش کنی
    23

• نخبه

اره جون خودت من قراره با سامان باجناق بشم. با همون دختری که توی حرم بود بهم وب کم دادیم میخواهیم ازدواج کنیم

هر موقع ازدواج کردیم خبرشو میدم خودت با نام خودت بعنوان اخبار اختصاصی بوفی عنوانش کنی

خب پس مبارکه با سامان با جناق بشی چه شود این میرزا رو هم باجناق کنید با خودتون تنها نمونه بچه مردم
    783

زودتر بجنب علوس شو من میخام اخبارش رو منتشر کنم 80

• Kishe Mehr

خب پس مبارکه با سامان با جناق بشی چه شود این میرزا رو هم باجناق کنید با خودتون تنها نمونه بچه مردم

ساناز یک کار خیری کرد و باعث شد تا ما با اون دخمله اشنا بشیم و به زودی علوسی بکنیم 74
    43 ولی این سامان نامرده. عید رفت مشهد پیش اون دختره اصلا هیچ خبری هم به ما نداد
    45

اون دختره دیگه خواهر نداره دلم واسه میرزا میسوزه 12 دخملی واسه میرزا محسن الدین سراغ ندارید؟ 79

زودتر بجنب علوس شو من میخام اخبارش رو منتشر کنم 80

آی کیو پسرا دوماد میشن نه علوس 62
    فقط شیلین بخونهراستی شما در ترکی به دوماد چی میگین؟ 4

• نخبه

آی کیو پسرا دوماد میشن نه علوس

ولی تو به علوسا بیشتر شباهت داری 4

ولی این سامان نامرده. عید رفت مشهد پیش اون دختره اصلا هیچ خبری هم به ما نداد

چرا به من خبر داد مهم هم من بودم دیگه 74

راستی شما در ترکی به دوماد چی میگین؟

همونی که شما هم میگین 86

یکی که اولش ب .... داره و یکی دیگه هم اولش کو..... داره

• Kishe Mehr

ولی تو به علوسا بیشتر شباهت داری 4

عزیزم درسته که من خشگل و عزیز و جیگر هستم ولی این دلیل نمیشه که منو دخمل ببینی 9 هر گردی گردو نیست 74

چرا به من خبر داد مهم هم من بودم دیگه

اره گفتی ولی دیر بهم خبر دادی وگرنه از سامان عقب نمی موندم . شایدم الان با علوس نشسته بودیم اینجا داشتیم ولگردی ببخشید وبگردی میکردیم 12

یکی که اولش ب .... داره و یکی دیگه هم اولش کو..... داره

452 مگه چندتا دارین شما؟ ما فقط اون کو....... رو داریم 4

• نخبه

مگه چندتا دارین شما؟ ما فقط اون کو....... رو داریم

چرا دیگه مگه نمیگین بَی یعنی داماد یا همون کور اکن البته اگر درست تلفظ کرده باشم 9

• Life Dream

نميتونم بگم موافقم يا مخالف!! اگه آشنايشون در حد قابل قبول باشه و همو واقعاً شناخته باشن، البته بايد حظوري هم همديگرو ببينن با مشورت والدين، شايد بد نباشه

• Galexy

جالب است، اینست فرمایش ما... 286

• shaparak64

خوب همه مون وقتی اولشو میشنویم جا میخوریم و میگیم ننننننه
    ولی خودشون گفتن که باب آشناییشون توییتر بوده ، و بعدش آشناییشونو از رههای دیگه ادامه دادن
    البته کلا خوشبختی رو با هیچی نمیشه تضمین کرد 87 ولی کلا مشکل چیزایی مثل نت ، نامه ، تلفن و ... اینه که نمیتونی حس واقعی طرفتو بفهمی. تاااازه اگه خودت صادق باشی
    میسی 11

• Mahboob

ازدواج 99 توییتر 99 ....
    25

• Kishe Mehr

چرا دیگه مگه نمیگین بَی یعنی داماد یا همون کور اکن البته اگر درست تلفظ کرده باشم 9

ما همون کوره کن میگیم 4 بی گلین یا گلین هم واسه علوس میگیم 5

• نخبه

گلین هم واسه علوس میگیم

ما فقط همینو واسه علوس میگیم 80

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: