₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » عکسهای قبل و بعد عروس شدن !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » عکسهای قبل و بعد عروس شدن !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

عکسهای قبل و بعد عروس شدن !

975 بازدید، 38 پست، نویسنده: EVANESCENCE

• محسن صائب

نقل قول: نخبه

نخیرم هیچم اینطوری نیست البته قبول دارم بتونه یه سریا رو خیلی خیلی زیبا میکنه ولی نه اینکه طرف اصلا قیافه نداشته باشه و بشه به دادش رسید.. من بیشتر البوم عروسهای ایرانی رو توی عکاسیها و ارایشگاها نگاه کردم عکاس از قصد از زاویه ای عکس میگیره که قبل از ارایش طرف بد بیفته خب معلومه اگر یکی بیاد از بالای سرت زوم کنه رو دماقت زشت می افتی واسه اینکه هم عکاس و هم ارایشگر میخان بگن خیلی کارشون باحاله و اینقدر تغییر میکنید و یه جور بازاریابیه در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن . اون بنده خداهایی که زیادی زشتن هم در حد متوسط میشه درستشون کرد که خب همه کف میکنن و الا ارایشگر معجزه بلد نیست

83 83
    7-8ساله که بودم دخترهای پر مو و سبیل محله رو که عروس میکردند شب عروسی انقدر عوض میشدند که واقعا شناختن بعضی هاشون برام مشکل میشد
    فکر میکردم اینا چون عروس شدن یک شبه معجزه شده و اینجوری شدن 83
    یادش بخیر
    یک دختری بود اسمش سکینه که بعدا عوض کرد و شد اکرم این دختر واقعا بیقواره بود من هم توی عالم بچکی دنبال این بودم که وقتی عروس میشه ، چه معجزه ای روی میده
    خلاصه عروس شد و روز عروسی
    من از ظهر رفتم جلوی خونش توی گرما نشستم که اولین ادمی باشم که این معجزه رو میدیدم
    هر چی مادر گفت محسن بیا گوش نکردم 83
    تا بلاخره عروس رو با سلام و صلوات اوردند
    روی صورتش چادر بود و همراه خانمها رفتم توی وقتی روی صندلی نشست
    فقط یادم هست مادر گوشم و کشید
    که چکار میکنی چرا اینطوری خشکتت زده
    واقعا معجزه شده بود 4 83
    .

• ژنرال

نخیرم هیچم اینطوری نیست البته قبول دارم بتونه یه سریا رو خیلی خیلی زیبا میکنه ولی نه اینکه طرف اصلا قیافه نداشته باشه و بشه به دادش رسید.. من بیشتر البوم عروسهای ایرانی رو توی عکاسیها و ارایشگاها نگاه کردم عکاس از قصد از زاویه ای عکس میگیره که قبل از ارایش طرف بد بیفته خب معلومه اگر یکی بیاد از بالای سرت زوم کنه رو دماقت زشت می افتی واسه اینکه هم عکاس و هم ارایشگر میخان بگن خیلی کارشون باحاله و اینقدر تغییر میکنید و یه جور بازاریابیه در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن . اون بنده خداهایی که زیادی زشتن هم در حد متوسط میشه درستشون کرد که خب همه کف میکنن و الا ارایشگر معجزه بلد نیست
    شیرین جان همون اول بگو من خوشگلم دیگه این همه صغری کبری نچین 83

نقل قول: carlos
    خدایا شکرت که مجبور نیستیم بتونه کاری کنیم 82
    کسی هم هیچوقت بهمون کاری نداره 82

ها والا 93

• نخبه

نقل قول: میرزا
    شیرین جان همون اول بگو من خوشگلم دیگه این همه صغری کبری نچین

9 وای فهمیدی 9

تازشم علوس خوشملی هم بودم 80 عکسمو به گیلاسی نشون میدم بیاد براتون تعریف کنه 74

• chenzo

واقعا ها

منم از این سری خاطرات دارم 65

• دلشاد

نقل قول: محسن صائب
    یک دختری بود اسمش سکینه که بعدا عوض کرد و شد اکرم این دختر واقعا بیقواره بود من هم توی عالم بچکی دنبال این بودم

حاجی شما هم آره 86

• نخبه

نقل قول: دلشاد
    حاجی شما هم آره

مگه حاجی دل نداره.. اتفاقا دل حاجیا گنده تره 4

• محسن صائب

نقل قول: دلشاد
    حاجی شما هم آره
    مگه حاجی دل نداره.. اتفاقا دل حاجیا گنده تره

از یک بابایی میپرسند که زمان شاه سابق(فتحعلی شاه) وضع تو بهتر بود یا الان(ناصر الدین شاه
    میگه هیچ کدوم
    میگن چطور
    میگه زمان شاه سابق ، با ریش میپسندیدند و ما هنوز ریش در نیاورده بودیم
    و الان بی ریش میپسندند ، ما کلی ریش دارم
    .
    خلاصه اینهم شده حکایت ما
    اون زمانی که کلی دختر دور بر ما بود ، ما هنوز بچه بودیم
    حالا که برزگ شدم
    دخترها عروس شدند 83
    .
    شانس رو میبینید 83

• bijjan

نقل قول: mojde
    جالب بود ممنون پرستو جان ولی اینا قبل ازدواج چرا شکل منگلان؟

83

• Life Dream

پس خانمها قبل آرايش اينطورين!! 37 حواسمون باشه سرمون رو گول نمالن 22

• SaMaN TaJ

در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن

حتما یکیش خودتی....آره؟ 23

میرن بتونه کاری و میان اشوه گری..........بابا ما خودمون زغال فروشیم(به قول قرمه سبزی) ما رو سیا میکنین؟؟؟ 4

راستی لیلا جون کجاست؟؟؟دلم واسش تنگ شد یهو..... 2 2

• حورا

نقل قول: محسن صائب
    واقعا معجزه شده بود

56

• shaparak64

حرف شیرینو قبول دارم چون خودمم همینو میخواستم بگم. اگه دقت کنید میفهمید که زاویه ی عکس و ... چفدر فرق داره 37
    نقل قول: محسن صائب
    یک دختری بود اسمش سکینه که بعدا عوض کرد و شد اکرم

یعنی اکرم خیلی شیک تر از سکینه اس؟ 4

• hadi04

مملكته داريم؟
    ببين چي رو رنگ ميكنن جاي زن ميندازن به آدم ؟ 4
    اسم چين بيچاره بد در رفته
    ولي خدايي اين آرايشگرا معجزه ميكننا من وقتي رفتم دنبال خانومم روز عروسيم وقتي كسي رو كه وايساده بود جلوي آرايشگاه ديدم اصلا قبول نكردم كه خانوممه بعد رفتم جلو سلام كردم با توجه به گرد شدن چشمهاي عروس خانوم متوجه شدم كه درسته اصلا نميشناختمش كه هيچ عروس خانوم هم منو نميشناخت چون خانومم نبود 23

• EVANESCENCE

نقل قول: hadi04
    ولي خدايي اين آرايشگرا معجزه ميكننا من وقتي رفتم دنبال خانومم روز عروسيم وقتي كسي رو كه وايساده بود جلوي آرايشگاه ديدم اصلا قبول نكردم كه خانوممه بعد رفتم جلو سلام كردم با توجه به گرد شدن چشمهاي عروس خانوم متوجه شدم كه درسته اصلا نميشناختمش كه هيچ عروس خانوم هم منو نميشناخت چون خانومم نبود

23 23 23 23

• نخبه

نقل قول: hadi04
    ولي خدايي اين آرايشگرا معجزه ميكننا من وقتي رفتم دنبال خانومم روز عروسيم وقتي كسي رو كه وايساده بود جلوي آرايشگاه ديدم اصلا قبول نكردم كه خانوممه بعد رفتم جلو سلام كردم با توجه به گرد شدن چشمهاي عروس خانوم متوجه شدم كه درسته اصلا نميشناختمش كه هيچ عروس خانوم هم منو نميشناخت چون خانومم نبود

23

نقل قول: SaMaN TaJ
    حتما یکیش خودتی....آره؟

اوهوم تو چقدر باهوشی 9

• tabassom

میگما
    تبلیغ کرم چی بود؟ 23 23 10

• rose12

نقل قول: Life Dream
    پس خانمها قبل آرايش اينطورين!!

نه دوست عزیز.این بدشکلی این خانمها قبل از آرایش(یا به قول دوستان که گفتن شکل منگولان! 4 ) بخاطر فاصله ی دوربین باهاشونه.اگه یه کوچولو دقت کنید ترفند عکاسی رو برای مبالغه حس می کنید.قبلش سعی کردن کمتر زیبا باشن.بعدش بیشتر زیبا باشن.... 3

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: