ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عکسهای قبل و بعد عروس شدن !
محسن صائب
نخیرم هیچم اینطوری نیست البته قبول دارم بتونه یه سریا رو خیلی خیلی زیبا میکنه ولی نه اینکه طرف اصلا قیافه نداشته باشه و بشه به دادش رسید.. من بیشتر البوم عروسهای ایرانی رو توی عکاسیها و ارایشگاها نگاه کردم عکاس از قصد از زاویه ای عکس میگیره که قبل از ارایش طرف بد بیفته خب معلومه اگر یکی بیاد از بالای سرت زوم کنه رو دماقت زشت می افتی واسه اینکه هم عکاس و هم ارایشگر میخان بگن خیلی کارشون باحاله و اینقدر تغییر میکنید و یه جور بازاریابیه در حالیکه میدونم خیلیا خودشون قبل از ارایش زیبا ترن . اون بنده خداهایی که زیادی زشتن هم در حد متوسط میشه درستشون کرد که خب همه کف میکنن و الا ارایشگر معجزه بلد نیست
7-8ساله که بودم دخترهای پر مو و سبیل محله رو که عروس میکردند شب عروسی انقدر عوض میشدند که واقعا شناختن بعضی هاشون برام مشکل میشد
فکر میکردم اینا چون عروس شدن یک شبه معجزه شده و اینجوری شدن
یادش بخیر
یک دختری بود اسمش سکینه که بعدا عوض کرد و شد اکرم این دختر واقعا بیقواره بود من هم توی عالم بچکی دنبال این بودم که وقتی عروس میشه ، چه معجزه ای روی میده
خلاصه عروس شد و روز عروسی
من از ظهر رفتم جلوی خونش توی گرما نشستم که اولین ادمی باشم که این معجزه رو میدیدم
هر چی مادر گفت محسن بیا گوش نکردم
تا بلاخره عروس رو با سلام و صلوات اوردند
روی صورتش چادر بود و همراه خانمها رفتم توی وقتی روی صندلی نشست
فقط یادم هست مادر گوشم و کشید
که چکار میکنی چرا اینطوری خشکتت زده
واقعا معجزه شده بود
.
ژنرال
کسی هم هیچوقت بهمون کاری نداره
ها والا
نخبه
تازشم علوس خوشملی هم بودم
chenzo
منم از این سری خاطرات دارم
دلشاد
حاجی شما هم آره
نخبه
مگه حاجی دل نداره.. اتفاقا دل حاجیا گنده تره
محسن صائب
حاجی شما هم آره
مگه حاجی دل نداره.. اتفاقا دل حاجیا گنده تره
از یک بابایی میپرسند که زمان شاه سابق(فتحعلی شاه) وضع تو بهتر بود یا الان(ناصر الدین شاه
میگه هیچ کدوم
میگن چطور
میگه زمان شاه سابق ، با ریش میپسندیدند و ما هنوز ریش در نیاورده بودیم
و الان بی ریش میپسندند ، ما کلی ریش دارم
.
خلاصه اینهم شده حکایت ما
اون زمانی که کلی دختر دور بر ما بود ، ما هنوز بچه بودیم
حالا که برزگ شدم
دخترها عروس شدند
.
شانس رو میبینید
bijjan
Life Dream
SaMaN TaJ
حتما یکیش خودتی....آره؟
میرن بتونه کاری و میان اشوه گری..........بابا ما خودمون زغال فروشیم(به قول قرمه سبزی) ما رو سیا میکنین؟؟؟
راستی لیلا جون کجاست؟؟؟دلم واسش تنگ شد یهو.....
حورا
shaparak64
یعنی اکرم خیلی شیک تر از سکینه اس؟
hadi04
ببين چي رو رنگ ميكنن جاي زن ميندازن به آدم ؟
اسم چين بيچاره بد در رفته
ولي خدايي اين آرايشگرا معجزه ميكننا من وقتي رفتم دنبال خانومم روز عروسيم وقتي كسي رو كه وايساده بود جلوي آرايشگاه ديدم اصلا قبول نكردم كه خانوممه بعد رفتم جلو سلام كردم با توجه به گرد شدن چشمهاي عروس خانوم متوجه شدم كه درسته اصلا نميشناختمش كه هيچ عروس خانوم هم منو نميشناخت چون خانومم نبود
EVANESCENCE
نخبه
اوهوم تو چقدر باهوشی
Mahboob
tabassom
تبلیغ کرم چی بود؟
rose12
نه دوست عزیز.این بدشکلی این خانمها قبل از آرایش(یا به قول دوستان که گفتن شکل منگولان!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→