متخصصان امنیتی یک بار دیگر به کاربران سایت فیسبوک در مورد ترفند جدیدی که به منظور فریب آنها طراحی شده هشدار داده اند. به گزارش زد دی نت، هکرها و کلاهبرداران اینترنتی این بار تلاش می کنند کاربران فیس بوک را به بارگذاری برنامه و نرم افزار ثالثی تشویق کنند. آنها برای موفقیت در این زمینه سعی می کنند به کاربران بقبولانند که اگر این برنامه را بارگذاری و نصب نکنند فیس بوک تمامی حساب های کاربریشان را مسدود می کند. صاحب نظران می گویند استفاده درست و حساب شده از تکنیک های مهندسی اجتماعی باعث شده تا برخی کاربران این تهدید را جدی بگیرند و از ترس بسته شدن حسابشان در فیس بوک این برنامه مخرب را دانلود و نصب کنند. در پیامی که همراه با این برنامه ارسال می شود هشدار داده شده که فیس بوک در حال تعطیل کردن حساب های غیرفعال است چون قادر به رسیدگی به این تعداد زیاد حساب کاربری نیست. در ادامه توضیح داده شده که برنامه یاد شده فعالیت کاربران در فیس بوک را تایید کرده و از بسته شدن حساب کاربری جلوگیری می کند. بررسی های شرکت امنیتی سوفوس نشان می دهد این برنامه بعد از دسترسی به حساب هر کاربر فیس بوک پیام هشداردهنده و لینک این برنامه را برای دیگر دوستان وی نیز ارسال می کند. در سه سال اخیر فیس بوک به یکی از مهم ترین پایگاه های فعالیت هکرها و ویروس نویسان مبدل شده است.
فیس بوک عامل طلاق زوج تهرانی!
مرد جوان با حضور در دادگاه خانواده اظهار کرد: تصور میکردم فیسبوک شیوه بیضرری برای برقراری ارتباط همسرم با دوستان و اقوام است، اما سخت در اشتباه بودم. زوج جوانی با حضور در دادگاه خانواده یک، عامل طلاق خود را فیس بوک معرفی و دادخواست طلاقشان را به رییس دادگاه ارائه کردند. مرد جوان در دادگاه گفت: همسرم کارمند است و نیمی از وقت روزانه خود را در اداره میگذارند و از زمانی که به منزل باز میگردد تا آخر شب در فیس بوک است و کار منزل را به طور کامل کنار گذاشته است و زمانی که من به این مساله اعتراض میکنم، میگوید چون وقت کافی برای دیدن دوستان و و اقوام ندارد از این طریق از احوال آنها باخبر میشود اما او شئونات اخلاقی زندگی مشترکمان را زیر پا گذاشته و با افراد مختلفی غیر از دوستان و اقوام ارتباط دارد. زن جوان که در دادگاه حضور داشت، گفت: من از انجام کارهای روزانه برای زندگیمان شانه خالی نکردهام، نمیدانم چرا شوهرم بهانهگیری میکند. او مانند مردهای دوران قاجار است و نمیتواند فکر باز و آزادی داشته باشد و با کوچکترین مساله بهانه تراشی میکند. مرد در ادامه گفت: من هرگز قصد ندارم با بهانهتراشی زندگی مشترکمان را خراب کنم اما همسر من به واسطه فیس بوک زندگیاش را خراب کرده و خودش متوجه این مساله نیست. این زن جوان گفت: من با کسی رابطه ندارم و شوهرم این حرف را طبق افکار قدیمی که دارد میزند. براساس این گزارش، مرد جوان با ارائه مدارکی برای قاضی دادگاه از جمله یک شاهد و عکسهایی از همسرش با مردان دیگر، حرف خود را ثابت کرد و قاضی بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان، حکم طلاق را صادر کرد.
فیس بوک ؛شبکهای برای کشف خیانت زناشویی
نتایج بررسی ها نشان می دهد که شبکه اجتماعی اینترنتی “فیس بوک” نه تنها عاملی برای تنش در روابط خانوادگی در آمریکا است، بلکه یک پنجم طلاقها در این کشور به نوعی با این شبکه مرتبط است. “آلن مانتل” وکیل متخصص در امور طلاق در نیویورک با اشاره به نتایج بررسی های اخیر اظهار داشت: گوگل، فیس بوک، مای اسپیس و توییتر اثبات خیانت شریک زندگی را آسان کرده است. مانتل که در دانشگاههای آمریکا نیز تدریس می کند، در ادامه اظهار داشت: البته این پایگاههای الکترونیکی را نمی توان مسبب تغییر میانگین طلاقها دانست. وی افزود: خیانت همواره وجود داشته، اما این شبکه ها و پایگاههای الکترونیک کشف خیانت را آسان کرده اند. خاطر نشان می شود از ظهور شبکه های اجتماعی در دنیای اینترنت همچون فیس بوک یک دهه نگذشته است، اما همچنان درباره سودمندی و یا آسیب های آن بحث و جدلهای فراوانی وجود دارد. چندی پیش یک زن آمریکایی در ایالت فلوریدا اعتراف کرد در زمانی که در حال بازی در فیس بوک بوده از گریه های پسرش کلافه شده و وی را بشدت تکان می دهد که این مسئله باعث مرگ وی شد.
در پیامی که همراه با این برنامه ارسال می شود هشدار داده شده که فیس بوک در حال تعطیل کردن حساب های غیرفعال است چون قادر به رسیدگی به این تعداد زیاد حساب کاربری نیست.
همین روزا است برای منم پیغام بیاد
نقل قول: نخبه
این زن جوان گفت: من با کسی رابطه ندارم و شوهرم این حرف را طبق افکار قدیمی که دارد میزند. براساس این گزارش، مرد جوان با ارائه مدارکی برای قاضی دادگاه از جمله یک شاهد و عکسهایی از همسرش با مردان دیگر، حرف خود را ثابت کرد و قاضی بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان، حکم طلاق را صادر کرد.
بی جنبه دروغگو
نقل قول: نخبه
چندی پیش یک زن آمریکایی در ایالت فلوریدا اعتراف کرد در زمانی که در حال بازی در فیس بوک بوده از گریه های پسرش کلافه شده و وی را بشدت تکان می دهد که این مسئله باعث مرگ وی شد.
چه اتفاقات بدی طلاق به خاطر فیس بوک مردن بچه به خاطر فیس بوک من که تو فیس بوک عضو نیستم به نظرم آدمو درگیر خودش میکنه ، رابطه هامم الکی الکی زیاد میکنه
نخبه
متخصصان امنیتی یک بار دیگر به کاربران سایت فیسبوک در مورد ترفند جدیدی که به منظور فریب آنها طراحی شده هشدار داده اند.
به گزارش زد دی نت، هکرها و کلاهبرداران اینترنتی این بار تلاش می کنند کاربران فیس بوک را به بارگذاری برنامه و نرم افزار ثالثی تشویق کنند. آنها برای موفقیت در این زمینه سعی می کنند به کاربران بقبولانند که اگر این برنامه را بارگذاری و نصب نکنند فیس بوک تمامی حساب های کاربریشان را مسدود می کند.
صاحب نظران می گویند استفاده درست و حساب شده از تکنیک های مهندسی اجتماعی باعث شده تا برخی کاربران این تهدید را جدی بگیرند و از ترس بسته شدن حسابشان در فیس بوک این برنامه مخرب را دانلود و نصب کنند.
در پیامی که همراه با این برنامه ارسال می شود هشدار داده شده که فیس بوک در حال تعطیل کردن حساب های غیرفعال است چون قادر به رسیدگی به این تعداد زیاد حساب کاربری نیست. در ادامه توضیح داده شده که برنامه یاد شده فعالیت کاربران در فیس بوک را تایید کرده و از بسته شدن حساب کاربری جلوگیری می کند.
بررسی های شرکت امنیتی سوفوس نشان می دهد این برنامه بعد از دسترسی به حساب هر کاربر فیس بوک پیام هشداردهنده و لینک این برنامه را برای دیگر دوستان وی نیز ارسال می کند.
در سه سال اخیر فیس بوک به یکی از مهم ترین پایگاه های فعالیت هکرها و ویروس نویسان مبدل شده است.
فیس بوک عامل طلاق زوج تهرانی!
مرد جوان با حضور در دادگاه خانواده اظهار کرد: تصور میکردم فیسبوک شیوه بیضرری برای برقراری ارتباط همسرم با دوستان و اقوام است، اما سخت در اشتباه بودم.
زوج جوانی با حضور در دادگاه خانواده یک، عامل طلاق خود را فیس بوک معرفی و دادخواست طلاقشان را به رییس دادگاه ارائه کردند.
مرد جوان در دادگاه گفت: همسرم کارمند است و نیمی از وقت روزانه خود را در اداره میگذارند و از زمانی که به منزل باز میگردد تا آخر شب در فیس بوک است و کار منزل را به طور کامل کنار گذاشته است و زمانی که من به این مساله اعتراض میکنم، میگوید چون وقت کافی برای دیدن دوستان و و اقوام ندارد از این طریق از احوال آنها باخبر میشود اما او شئونات اخلاقی زندگی مشترکمان را زیر پا گذاشته و با افراد مختلفی غیر از دوستان و اقوام ارتباط دارد.
زن جوان که در دادگاه حضور داشت، گفت: من از انجام کارهای روزانه برای زندگیمان شانه خالی نکردهام، نمیدانم چرا شوهرم بهانهگیری میکند. او مانند مردهای دوران قاجار است و نمیتواند فکر باز و آزادی داشته باشد و با کوچکترین مساله بهانه تراشی میکند.
مرد در ادامه گفت: من هرگز قصد ندارم با بهانهتراشی زندگی مشترکمان را خراب کنم اما همسر من به واسطه فیس بوک زندگیاش را خراب کرده و خودش متوجه این مساله نیست.
این زن جوان گفت: من با کسی رابطه ندارم و شوهرم این حرف را طبق افکار قدیمی که دارد میزند.
براساس این گزارش، مرد جوان با ارائه مدارکی برای قاضی دادگاه از جمله یک شاهد و عکسهایی از همسرش با مردان دیگر، حرف خود را ثابت کرد و قاضی بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان، حکم طلاق را صادر کرد.
فیس بوک ؛شبکهای برای کشف خیانت زناشویی
نتایج بررسی ها نشان می دهد که شبکه اجتماعی اینترنتی “فیس بوک” نه تنها عاملی برای تنش در روابط خانوادگی در آمریکا است، بلکه یک پنجم طلاقها در این کشور به نوعی با این شبکه مرتبط است.
“آلن مانتل” وکیل متخصص در امور طلاق در نیویورک با اشاره به نتایج بررسی های اخیر اظهار داشت: گوگل، فیس بوک، مای اسپیس و توییتر اثبات خیانت شریک زندگی را آسان کرده است.
مانتل که در دانشگاههای آمریکا نیز تدریس می کند، در ادامه اظهار داشت: البته این پایگاههای الکترونیکی را نمی توان مسبب تغییر میانگین طلاقها دانست.
وی افزود: خیانت همواره وجود داشته، اما این شبکه ها و پایگاههای الکترونیک کشف خیانت را آسان کرده اند.
خاطر نشان می شود از ظهور شبکه های اجتماعی در دنیای اینترنت همچون فیس بوک یک دهه نگذشته است، اما همچنان درباره سودمندی و یا آسیب های آن بحث و جدلهای فراوانی وجود دارد.
چندی پیش یک زن آمریکایی در ایالت فلوریدا اعتراف کرد در زمانی که در حال بازی در فیس بوک بوده از گریه های پسرش کلافه شده و وی را بشدت تکان می دهد که این مسئله باعث مرگ وی شد.
دلشاد
levrone
یره شیرین! ایشالله خوشوقت بری!
Holtek
شیرین امروز زدی تو کار ازدواجهای مجازی ها!!!!!!!!!1
در هر صورت بازم میگم فقط یاهو
Kishe Mehr
آدرس فیس بوک پسر رو بدین تا بریم تحقیق کنیم!!!
تکنولوژی اومد تا کمک حال مردم بشه بدتر زندگی مردم رو خراب کرد
m3hrdad
bijjan
نخبه
gilas
همین روزا است برای منم پیغام بیاد
براساس این گزارش، مرد جوان با ارائه مدارکی برای قاضی دادگاه از جمله یک شاهد و عکسهایی از همسرش با مردان دیگر، حرف خود را ثابت کرد و قاضی بعد از شنیدن اظهارات زوج جوان، حکم طلاق را صادر کرد.
بی جنبه دروغگو
مادر بی مسئولیت
carlos
هیچ کلکی هم تو کارش نیست
SaMaN TaJ
من که نفهمیدم این چه سایتیه..........نشنیدم اسمشو
sib
Galexy
shaparak64
من که تو فیس بوک عضو نیستم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→