یه پسری بود با یک الگوریتمی که بلد بود شارژ کارتهای ایرانول ببخشید ایرانسل رو میدزدید. یعنی یک کدی رو میزد و شارژ میکرد موبایلش رو. البته این خیلی نامردی بود. چون همین شارژهایی که همه از سوپری ها میخرن رو با شگرد خودش می دزدید... شاید شنیده باشید که بعضی ها شارژ که میخرن شارژشون خرابه یا قبلا استفاده شده.. این همون کار بود. به منم گفت بیا بهت یاد بدم من نرفتم
نقل قول: shaparak64
کلا کار هکرها خیلی باحاله 93 اینکه کلی سیستم ایمنی رو بتونی رد کنی خوب خیلی هنره دیگه 93
این یکی نوع تیزهوشی و باهوشیه که دولت باید از این باهوش ها ( از جمله خودم ) استفاده بکنه وگرنه میرویم درگیر شبکه های اینطوری میشیم و از این طریق باهوشیمون رو به منصه ی ظهور میذاریم
این یکی نوع تیزهوشی و باهوشیه که دولت باید از این باهوش ها ( از جمله خودم ) استفاده بکنه وگرنه میرویم درگیر شبکه های اینطوری میشیم و از این طریق باهوشیمون رو به منصه ی ظهور میذاریم
شما برو درگیر شو ببینیم چیزی بلدی بعد سه سوت لو میدیمت که خبرش اینجوری پخش بشه مشهور بشی و خوشحال بشی و به ارزوت برسی
نخبه
.
شرکتهای دولتیییییییییییییی و وابسته به دولت پولش خوردن داره از شیر مادر هم حلاتره هر کی از دولت بدزده بارک الله داره
gilas
من ایرانسل می خوام :
لطفا با شارژ میلیونی باشه
Kishe Mehr
این یکی نوع تیزهوشی و باهوشیه که دولت باید از این باهوش ها ( از جمله خودم
ژنرال
نخبه
شما برو درگیر شو ببینیم چیزی بلدی
............... ادم دروغگو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→