₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :; هکر سیستم مالی شرکت ایرانسل دستگیر شد::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :; هکر سیستم مالی شرکت ایرانسل دستگیر شد::
1 2

بدون عکس

:; هکر سیستم مالی شرکت ایرانسل دستگیر شد::

406 بازدید، 25 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    ولی شرکتهای بزرگ رو بروید بهم بریزد و دزدی کنید
    .

شرکتهای دولتیییییییییییییی و وابسته به دولت پولش خوردن داره از شیر مادر هم حلاتره هر کی از دولت بدزده بارک الله داره 72

• gilas

الان من ایرانسل ندارم چکار کنم 79

من ایرانسل می خوام : 391
    لطفا با شارژ میلیونی باشه 5

• Kishe Mehr

یه پسری بود با یک الگوریتمی که بلد بود شارژ کارتهای ایرانول ببخشید ایرانسل رو میدزدید. یعنی یک کدی رو میزد و شارژ میکرد موبایلش رو. البته این خیلی نامردی بود. چون همین شارژهایی که همه از سوپری ها میخرن رو با شگرد خودش می دزدید... شاید شنیده باشید که بعضی ها شارژ که میخرن شارژشون خرابه یا قبلا استفاده شده.. این همون کار بود. به منم گفت بیا بهت یاد بدم من نرفتم 45

نقل قول: shaparak64
    کلا کار هکرها خیلی باحاله 93 اینکه کلی سیستم ایمنی رو بتونی رد کنی خوب خیلی هنره دیگه 93

این یکی نوع تیزهوشی و باهوشیه که دولت باید از این باهوش ها ( از جمله خودم 9 ) استفاده بکنه وگرنه میرویم درگیر شبکه های اینطوری میشیم و از این طریق باهوشیمون رو به منصه ی ظهور میذاریم 74

• ژنرال

من از هکرهای کلاه سفید خوشم میاد 4

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    این یکی نوع تیزهوشی و باهوشیه که دولت باید از این باهوش ها ( از جمله خودم ) استفاده بکنه وگرنه میرویم درگیر شبکه های اینطوری میشیم و از این طریق باهوشیمون رو به منصه ی ظهور میذاریم

شما برو درگیر شو ببینیم چیزی بلدی 56 بعد سه سوت لو میدیمت که خبرش اینجوری پخش بشه مشهور بشی و خوشحال بشی و به ارزوت برسی 4

نقل قول: Kishe Mehr
    به منم گفت بیا بهت یاد بدم من نرفتم

............... ادم دروغگو 94

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: