₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خداحافظی به سبک ایرانی!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

خداحافظی به سبک ایرانی!!

1109 بازدید، 27 پست، نویسنده: حورا

• shaparak64

نقل قول: محسن صائب
    تورخدا بیاید این سنت های حسنه رو حفظ کنیم ، اضافاتش قبول باید کم شود ولی اصل کار، انهم با قدرت زیاد باید حفظ شود 1 8

ببخشیدا آقا محسن 4 کسی نمیگه که این کار بده 1 مشکل دقیقا همون زیاده رویاشه
    ببین مثلا توی یه آپارتمان ، آخر شب توی واحد خداحافظی میکنن و پا میشن ، بعد دوباره تو پارکینگ ، بعد دوباره تو کوچه!!! خوب زشته دیگه ، اصلا هم وجهه ی قشنگ و مهمان دوستانه ای نداره

• Mahboob

دقیقا درسته بی بی گلی . یکی از دوستای خانوادگیه ما خانمش انگلیسیه وقتی موقع خداحافظی میشه میشینه میگه شروع شد ... 23 باورتون نمیشه بار اول گفتم چی شروع شد گفت هووو حالا تازه دم در خیلی از حرفای نگفته یادشون میاد 23
    وای فکر کنید چقدر من خندیدم طرف انگلیسی این قدر آشنا به فرهنگ حسنه خداحافظی ایرانی 23

نقل قول: مستانه
    به فرضم که جرأت کنی و بیای بیرون کلی قاقالی لی میذارن توی کیفت درمواقعی پولم بهت میدن

میگم عجب بابا مامان باحالی داری منم میخوام بیام خونتون 4 قاقالی لی خیلی دوست دارم 9

• gilas

نقل قول: bibigoli_1
    حالا دیگه ماشین رسیده ته کوچه و این بار دیگه فریاد می زنن:

“خداحافـــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــظ…”

بعد میری یه دور میزنی میفهمی موبایلتو جا گذاشتی بر میگردی دوباره از اول 23 23

نقل قول: carlos
    در شرایط خیلی خاص هم مجبوری ببری برسونی تا خونشون

نگفته بودی شرایط خاص داری 22 10

نقل قول: carlos
    همیشه فکرای بد تو سرته 4
    بابا ممکنه اون مهمونا پیر و از کار افتاده باشن .گناه دارن دیگه باید برسونیمشون دیگه 65حالا چه با دختر چه بی دختر 10
    پس انسانیت کجا رفته

کی میگه فَردین مُرده 4

من وقتی وارد مجلسی میشم از اول تا اخر ، با تمام مدعوین دست میدم و کلی خوش وبش و سلام و علیک
    و اگر هم بخواهم خداحافظی کنم باز با همه خیلی صمیمی خداحافظی میکنم
    مهمون هم که داشته باشیم
    حتی در مجالس بزرگ و .....

شما سعی کن استادیوم آزادی نری 56

نقل قول: مستانه
    ه فرضم که جرأت کنی و بیای بیرون کلی قاقالی لی میذارن توی کیفت

میشه من بیام خونه بابات 85
    من اینقدر علاقه مند بابات شدم 9

• محسن صائب

نقل قول: shaparak64
    ببخشیدا آقا محسن کسی نمیگه که این کار بده مشکل دقیقا همون زیاده رویاشه
    ببین مثلا توی یه آپارتمان ، آخر شب توی واحد خداحافظی میکنن و پا میشن ، بعد دوباره تو پارکینگ ، بعد دوباره تو کوچه!!! خوب زشته دیگه ، اصلا هم وجهه ی قشنگ و مهمان دوستانه ای نداره

اولا
    چرا بعد اقا محسن اینجوری خندیدی 4
    .
    ببین من در مورد زیاده روی ها اصلا حرفی ندارم و کاملا با شما موافق هستم
    ولی حتما قبول داری که اینروزها خیلی از مردم متاسفانه این موارد (سلام و خداحافظی گرم) رو خیلی کم رعایت میکنند
    توی یک مهمونی وارد میشوند یک سلام یواشکی و یک گوشه عبوس مینشینند
    دیگه جلوی پای دیگران بلند شدن ، با لبخند گرم سلام و احوال پرسی کردند موقع خداحافظی چه مهمان و چه میزبان رعایت موازین سفارش شده رو کردن داره متاسفانه قدیمی میشه
    این سلام و خدافظی چقدر اداب و رسوم قابل ارزش و توصیه شده داره
    البته شما و باقی دوستان این موارد رو رعایت میکنید و من فقط عقده دلم از همشهریام رو عرض کردم

• ژنرال

83
    خیلی جالب بود 23

من چرا این تایپیکو ندیده بودم 99

نقل قول: shaparak64
    همونجایی که مال تو رفته 423

منظورت چیه؟ من کارلوسو میشناسم از نزدیک 4 بچه خوبیه 92
    نمايش يا پنهان متن913 13

واقعا انسانهای وارسته ای هستند 46

فقط همین حاجی؟ 4

• مستانه

نقل قول: Mahboob
    میگم عجب بابا مامان باحالی داری منم میخوام بیام خونتون 4 قاقالی لی خیلی دوست دارم 9

قربونت برم، شمام باحالی 9 تشریف بیارین خیلی مهمون دوست دارن 105

نقل قول: gilas
    میشه من بیام خونه بابات 85
    من اینقدر علاقه مند بابات شدم 9

فدای توووووووووو 6 بابای من انقذه مهربونه اونم بهت علاقه مند میشه 93

• zrnznn

“صغرا جون ممنون بخاطر پذیرایی دیشب؛ والله زنگ زدم بگم دیشب این بچه ها حواسم را پرت کردن یادم رفت ازت خداحافظی کنم!!!” :23: :23: :23: :23:
    بدترین مرحله مهمونی رفتن برا من لحظه خداحافظیه.....تا من میگم خداحافظ و بلند میشم..تاز مامانم یه چیز یادش میاد....تا اون حرفش تموم میشه میریم دم در تازه میفهمیم بابام هنو داخل خونه اس.....!!!! :18: خلاصه ما هم ماجرا ها داریم واسه خودمون

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: