ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
shaparak64
ببخشیدا آقا محسن
ببین مثلا توی یه آپارتمان ، آخر شب توی واحد خداحافظی میکنن و پا میشن ، بعد دوباره تو پارکینگ ، بعد دوباره تو کوچه!!! خوب زشته دیگه ، اصلا هم وجهه ی قشنگ و مهمان دوستانه ای نداره
Mahboob
وای فکر کنید چقدر من خندیدم طرف انگلیسی این قدر آشنا به فرهنگ حسنه خداحافظی ایرانی
میگم عجب بابا مامان باحالی داری منم میخوام بیام خونتون
gilas
“خداحافـــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــــظ ، خداحافـــــــــــــظ…”
بعد میری یه دور میزنی میفهمی موبایلتو جا گذاشتی بر میگردی دوباره از اول
نگفته بودی شرایط خاص داری
بابا ممکنه اون مهمونا پیر و از کار افتاده باشن .گناه دارن دیگه باید برسونیمشون دیگه 65حالا چه با دختر چه بی دختر 10
پس انسانیت کجا رفته
کی میگه فَردین مُرده
و اگر هم بخواهم خداحافظی کنم باز با همه خیلی صمیمی خداحافظی میکنم
مهمون هم که داشته باشیم
حتی در مجالس بزرگ و .....
شما سعی کن استادیوم آزادی نری
میشه من بیام خونه بابات
من اینقدر علاقه مند بابات شدم
محسن صائب
ببین مثلا توی یه آپارتمان ، آخر شب توی واحد خداحافظی میکنن و پا میشن ، بعد دوباره تو پارکینگ ، بعد دوباره تو کوچه!!! خوب زشته دیگه ، اصلا هم وجهه ی قشنگ و مهمان دوستانه ای نداره
اولا
چرا بعد اقا محسن اینجوری خندیدی
.
ببین من در مورد زیاده روی ها اصلا حرفی ندارم و کاملا با شما موافق هستم
ولی حتما قبول داری که اینروزها خیلی از مردم متاسفانه این موارد (سلام و خداحافظی گرم) رو خیلی کم رعایت میکنند
توی یک مهمونی وارد میشوند یک سلام یواشکی و یک گوشه عبوس مینشینند
دیگه جلوی پای دیگران بلند شدن ، با لبخند گرم سلام و احوال پرسی کردند موقع خداحافظی چه مهمان و چه میزبان رعایت موازین سفارش شده رو کردن داره متاسفانه قدیمی میشه
این سلام و خدافظی چقدر اداب و رسوم قابل ارزش و توصیه شده داره
البته شما و باقی دوستان این موارد رو رعایت میکنید و من فقط عقده دلم از همشهریام رو عرض کردم
ژنرال
خیلی جالب بود
من چرا این تایپیکو ندیده بودم
منظورت چیه؟ من کارلوسو میشناسم از نزدیک
نمايش يا پنهان متن
فقط همین حاجی؟
مستانه
قربونت برم، شمام باحالی
من اینقدر علاقه مند بابات شدم 9
فدای توووووووووو
zrnznn
بدترین مرحله مهمونی رفتن برا من لحظه خداحافظیه.....تا من میگم خداحافظ و بلند میشم..تاز مامانم یه چیز یادش میاد....تا اون حرفش تموم میشه میریم دم در تازه میفهمیم بابام هنو داخل خونه اس.....!!!!
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→