این بنز زیبا و البته قیمتی به سفارش یکی از ثروتمندان دبی در آلمان ساخته شده است. قیمت یک بنز معمولی 82.000 دلار آمریکایی می باشد اما قیمت این بنز طلایی حدود 8.5 میلیون دلار برآورد شده است. بر روی شیشه های این بنز لعابی از رنگ طلا پاشیده شده است که زیبایی منحصر به فرد و خاصی به آن داده است!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متنخوب اگه اين يه روز بخواد بره سر خيابون دو كيلو سيب زميني بخره، ماشينشو كجا بايد پارك كنه؟!!!
Life Dream
این بنز زیبا و البته قیمتی به سفارش یکی از ثروتمندان دبی در آلمان ساخته شده است. قیمت یک بنز معمولی 82.000 دلار آمریکایی می باشد اما قیمت این بنز طلایی حدود 8.5 میلیون دلار برآورد شده است. بر روی شیشه های این بنز لعابی از رنگ طلا پاشیده شده است که زیبایی منحصر به فرد و خاصی به آن داده است!
نمايش يا پنهان متن
خوب اگه اين يه روز بخواد بره سر خيابون دو كيلو سيب زميني بخره، ماشينشو كجا بايد پارك كنه؟!!!The one
Galexy
Holtek
مازیار، با این که سیب زمینی نمی خرن ، پیتزا می خرن
نخبه
ژنرال
The one
نخبه
اوا چرا روی مهمونا ول کن مهمونا رو همش رو بده به خودم لازم دارم میخام برم چغاله بادوم بخرم بخورم همشو
The one
باشه خوردش می کنیم نصفیشو چس فیل میخریم میذاریم رو ګریل صدا میده باحاله بهداشتی هم هست جای ترقه استفاده می کنیم
دلشاد
Life Dream
ماشينو ميدي ابش كنن برات النگو گوشواره بسازن!
بايد باهاش ازدواج كنه
خوب اگه با اين بخواد پيتزا بخره ماشينشو كجا بايد پارك كنه!
فعلاً همون پرايد رو داشته باش تا بعد
منم ميام منم ميام
اي خسيس پس ديگه نميام
تاپيك منو به قهقرا نبريد اي چس فيل نديده ها
نخبه
مگه تو چس فیل دیدی؟ من که پف فیل دیدم تازه بهش میگن پاپ کرن
نه تو رو خدا حالا بیا
خب یه پیتزا بخرن برن تو پارک بخورن
پرایدی که قراره مسعود طلا بهم جایزه بده
اخه میدونی چیه من گفتم مهریمو میخام که برم باهاش چاغاله بادوم و ابنبات و پاستیل بخرم برای خودم
Holtek
خب خودش میشنه تو ماشین رانندش میره میخره یا برعکس
محسن صائب
gilas
tabassom
این واسه مرد حرامه
باید خانوما سوارش شن
هاچو هاچو
Galexy
منم که حرف گوش کن
باید خانوما سوارش شن
من اصن بدم میاد از طلا ،بیا شما ورش دار بنزین هم تازه زدم کلیدش زیر گلیم دم در سایته
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→