₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @نوشتن جواب آزمایشهای پزشکی به فارسی@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » @نوشتن جواب آزمایشهای پزشکی به فارسی@
1 2

بدون عکس

@نوشتن جواب آزمایشهای پزشکی به فارسی@

699 بازدید، 25 پست، نویسنده: arash52

• arash52

در حال حاضر این آزمایشها به زبان فارسی نیست و مردم به زحمت می‌افتند در حالی که ما در ایران زندگی می‌کنیم و نباید تحت تاثیر پزشکی غرب قرار گیریم.

تصویر در دسترس نیست

مهر: وزیر بهداشت با اشاره به پیشنهاد معاون اول رئیس جمهور برای نوشتار فارسی برگه‌ های جواب آزمایشگاههای پزشکی، گفت: برای اینکه بیماران و مردم بتوانند به آسانی جواب آزمایشها را بخوانند این طرح را اجرا می‌کنیم.

دکتر مرضیه وحیددستجردی روز سه شنبه در حاشیه مراسم روز جهانی بهداشت با اشاره به پیشنهاد معاون اول رئیس جمهوری مبنی بر طرح فارسی کردن برگه ‌های آزمایشگاهها اظهار داشت: طرح فارسی کردن برگه‌های آزمایشگاهها را اجرا می‌کنیم و هر جا به مشکل بر خوردیم با معاون اول ریاست جمهوری مشورت خواهیم کرد.

معاون اول رئیس جمهور نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: مردم باید از برگه‌های آزمایشگاه سر در بیاورند و از نتایج آزمایشهای خود از جمله تعیین خون، اندازه گلبول قرمز و کلسترول خون اطلاع یابند.

وی افزود: در حال حاضر این آزمایشها به زبان فارسی نیست و مردم به زحمت می‌افتند در حالی که ما در ایران زندگی می‌کنیم و نباید تحت تاثیر پزشکی غرب قرار گیریم.

رحیمی تصریح کرد:‌ ایران یک قطب است و در منطقه خاورمیانه حرف اول را در عرصه بهداشت و درمان می‌زند.

معاون اول رئیس جمهور در مراسم روز جهانی بهداشت از وضعیت نوشتار انگلیسی بر روی برگه‌های آزمایشگاهها انتقاد کرد و به عنوان پیشنهاد به وزیر بهداشت درخواست کرد در طرحی جدید برگه‌های آزمایشگاهها برای سهولت خواندن جواب آن به صورت فارسی نوشته شود.

• EVANESCENCE

جالبههههههههههههه

• نخبه

کاش زودتر اینکارو میکردن البته جواب سونوگرافیا معمولا فارسی مینویسن ولی جواب ازمایش انگلیسیه بعضیاشم کاملا تخصصی الان یه برگه ازمایش تو کیفمه همش خارجولانه باید تا هفته دیگه صبر کنم که نوبت دکی دارم البته بعضیاشو فهمیدم یعنی چی ولی بعضیاشو نمیدونم و اصلا هم نمیدونم خوبه یا بد 4

• مستانه

نقل قول: نخبه
    بعضیاشو نمیدونم و اصلا هم نمیدونم خوبه یا بد

ایشالا که پسره 93

• arash52

الان یه برگه ازمایش تو کیفمه همش خارجولانه باید تا هفته دیگه صبر کنم که نوبت دکی دارم البته بعضیاشو فهمیدم یعنی چی ولی بعضیاشو نمیدونم و اصلا هم نمیدونم خوبه یا بد

نوشته Negative یا نوشته Positive ؟
    بگو تا بهت بگم یعنی چی 4

• carlos

نقل قول: arash52
    نوشتن جواب آزمایشهای پزشکی به فارسی

منم موافقم 72

• دلشاد

مرسی آرش جان خیلی عالی میشه

• نخبه

نوشته Negative یا نوشته Positive ؟
    بگو تا بهت بگم یعنی چی

ههههههههه نه نمیشه بگم.. 9 تازشم اصلا از این چیزا ننوشته خیلی خارجولانس تو یه جای خیلی خارجولانه ازمایش دادم 4

نقل قول: مستانه
    ایشالا که پسره

فقط سالم باشه حالا دخمل یا پسمل زیاد فرقی نداره 23

نقل قول: carlos
    منم موافقم

خب دیگه حله علی هم موافقت کرد پس از فردا کلا فارسی میشه جواب ازمایشها 4

• چکاوک

25 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست. (ميهمان: 24)

عجیبه ها هر وقت میام تو تاپیک داداشی آرش پره مهمونه از بس مهمون نوازه 83

• mojde

merrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr30 46

• carlos

خب دیگه حله علی هم موافقت کرد پس از فردا کلا فارسی میشه جواب ازمایشها 4

البته این طرح خیلی وقته تو ذهنمه . اما الان دیگه تصویب شد 86

• نخبه

البته این طرح خیلی وقته تو ذهنمه . اما الان دیگه تصویب شد

مواظب ذهنت باش 56

• Holtek

کاش زودتر اینکارو میکردن البته جواب سونوگرافیا معمولا فارسی مینویسن ولی جواب ازمایش انگلیسیه بعضیاشم کاملا تخصصی الان یه برگه ازمایش تو کیفمه همش خارجولانه باید تا هفته دیگه صبر کنم که نوبت دکی دارم البته بعضیاشو فهمیدم یعنی چی ولی بعضیاشو نمیدونم و اصلا هم نمیدونم خوبه یا بد

کپیشو بذار همشو برات توضیح بدم ( البته قرار بود گمنام زندگی کنم ، ولی مگه میذارن ... )
    negetive باشه یعنی خوبه ، Positive بده
    تو آزمایشگاه های درست حسابی هم معمولا جلوی نتیجه اعداد مینیمم و ماکزیممو مینویسه که باید عدد شما بینشون باشه 5
    بعدشم ، چه زود کارت رسید به آزمایش ؟ 37

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    کپیشو بذار همشو برات توضیح بدم ( البته قرار بود گمنام زندگی کنم ، ولی مگه میذارن ... )
    negetive باشه یعنی خوبه ، Positive بده

اصلا مثبت و منفی نداره یه سری چیز نوشته بعد حد نرمالش رو مشخص کرده حالا جواب ازمایش یه جاهایی نرماله یه جاهاییه کمتر از نرمال یه جاهایی هم بیشتر .. حالا تو کفم ببینم اینا که کمه یا زیاد خیلی جدیه یا چیز مهمی نیست 7
    فقط میدونم که چقدر از نرمال بالا و پایین تره والا اصلا نمیدونم چی هست که بالا و پایینه اخه همش سه تا حرف انگلیسی نوشتن که مخفف یه چیزی هست خب تخصصیه باید دکی باشم بدونم 25

نقل قول: Dr.GSM
    بعدشم ، چه زود کارت رسید به آزمایش ؟

23 خب مگه شما سالیانه چکاب نمیکنی خودت رو 74

• gilas

مردم باید از برگه‌های آزمایشگاه سر در بیاورند و از نتایج آزمایشهای خود از جمله تعیین خون، اندازه گلبول قرمز و کلسترول خون اطلاع یابند.

خوب پس این همه دکتر تولید کردن برن آجر بندازن بالا دیگه جواب آزمایش خود مردم دیگه می خونن دوا هم که همه یه پا متخصص هست دیگه

فقط موندم این PH رو چی می خوان ترجمه کنن 37

در حالی که ما در ایران زندگی می‌کنیم و نباید تحت تاثیر پزشکی غرب قرار گیریم.

نه الان فرهنگمون دست نخورده است و با هیچی قاطی نشده باید مواظب باشن که این استکبار جهانی با علم پزشکیش ما رو دچار تهاجم فرهنگی مکنه 50

• هاچو هاچو

ممنون،حالا این جوابه آزمایشه کی هست؟سرطانم که داره بیچاره 713

• ژنرال

کار خوبیه من تایید میکنم.
    حتما انجام میشه 4

• Galexy

@نوشتن جواب آزمایشهای پزشکی به فارسی@

به زبانهای دیگه نمینویسن؟؟؟؟ مثلا ل.... خوب مام گناه داریم میخوایم عشیره بفهمه چی تو آزمایشامانه 99

• Mahboob

فارسی‌ بشه قطعا دکّون دکتر‌ها تعطیل میشه اساسی ... 23
    فکر کن ایران که همه ماشالله دکتر هستند جواب ازمایشم فارسی‌ بیاد هرکی واسه هرکی توضیح میده چه مریضی داره ... 23
    وای چه خر تو خری میشه 23

• carlos

البته این طرح خیلی وقته تو ذهنمه . اما الان دیگه تصویب شد

مواظب ذهنت باش 56

848 848 848

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: