کارمند بانک: می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟ مهندس کامپیوتر: من کامپیوترم ویروسی شده می تونی ویندوزم رو عوض کنی؟ پزشک عمومی: می تونی برای چهارشنبه که بچه ام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟ دندونپزشک: بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟ تعمیرکار ماشین: این ماشین من نمی دونم چرا هی صدای اضافی می ده، می تونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟! بازیگر: واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟ مدیر یه جایی: می شه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟ موبایل فروش: آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو می شه با یهN95 عوض کنی؟! معلم: این حسن ما یه خورده تو ریاضی اش بازیگوشی می کنه می شه این پنج شنبه ی قبل از امتحان ریاضی اش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟! نماینده مجلس: این شهرام ما خیلی پسر گلیه می خواد زن بگیره می شه کمک کنید معافی این بچه رو بگیریم؟! کارمند سازمان سنجش: سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟ نویسنده: یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی! بنا: این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونه اش اُپن، فکر می کنی چند روزه تموم می کنی؟ طلا فروش: الان اوضاع سکه چجوریاس؟ اقتصاد دان: بالاخره این بنزین رو می خوان چی کار کنن؟ یه سوال دیگه: می دونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟ وکیل: من اگه بخوام حضانت بچه ام رو بگیرم چی کار باید بکنم؟ روان شناس: من الان یه چند وقتیه بچه ام شبا جاشو خیس می کنه، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، می خوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی، سم هم تهیه کردم!!!!حالا چی کار می تونی برام بکنی؟ تایپیست: یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، نظر تو چیه؟
واقعاً چرا اینجوریه که همیشه با دیدن بقیه یاد درد و مشکلای خودمون می افتیم؟
سلام و سپاس . تاپیکتون واقعیت محض بود . دلیلش این هست که ما همیشه به کمک دیگران احتیاج داریم و نمیتونیم تنهائی گلیممون و از آب بیرون بکشیم . انسانها همیشه به همدیگه محتاج هستن و وقتی این احتیاج بدون صرف هزینه حل بشه که دیگه خیلی عالی میشه . ولی هر کسی روی این جو درخواست هارو نداره . من جزء کسائی هستم که دوست دارم غریبه ها مشکلم و حل کنن تا آشناها متوجه مشکلاتم نشن .
متاسفانه حق با توئه من یه دایی دارم که متخصص ارتوپدیه تو مهمونیا همه میریزن دورش یکی پاش درد میکنه یکی کمرش یکی معدش یکی دندونش اصلا هم مهم نیست ایشون متخصص چی هستن ولی بی شوخی بعضی وقتا خیلی دلم براش میسوزه هیچی از مهمونیا نمیفهمه
نمايش يا پنهان متنآی گفتی منم امکان نداره تو یه مهمونی وارد بشم ملت نریزن سرم که فلان چیز چه جوری میشه ما یه غلطی کردیم رفیتم یه چی یاد گرفتیم حالا هر کی ما رو میبینه یاد کلی سوال می افته همین مسافرت عید هم که رفته بودم هر جا ک..نمون رو گذاشتیم زمین گفتن فلان کارو برامون توضیح میدی اخر سر هم معلوم بود نمیفهمن خودم انجام میدادم
روان شناس: من الان یه چند وقتیه بچه ام شبا جاشو خیس می کنه، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، می خوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی، سم هم تهیه کردم!!!!حالا چی کار می تونی برام بکنی؟
دلیلش این هست که ما همیشه به کمک دیگران احتیاج داریم و نمیتونیم تنهائی گلیممون و از آب بیرون بکشیم . انسانها همیشه به همدیگه محتاج هستن و وقتی این احتیاج بدون صرف هزینه حل بشه که دیگه خیلی عالی میشه .
منهم با شما موافق هستم
نقل قول: mojde
متاسفانه حق با توئه من یه دایی دارم که متخصص ارتوپدیه تو مهمونیا همه میریزن دورش یکی پاش درد میکنه یکی کمرش یکی معدش یکی دندونش اصلا هم مهم نیست ایشون متخصص چی هستن
نمیدونم پای درد دل روحانیون نشستید یا نه فکر کنید یک روحانی وارد جمعی ادم مسن بگذاره و چکارش میکنند اقا شک بین .چی میشه اقا اگه بین نماز ....
به نظرم چون ما ایرانی ها می خواهیم از هر چیزی حداکثر استفاده رو بکنیم البته بصورت مجانی!!!! 3
موافقم.این بهترین جوابه.ما ایرانیا نسبت به رایگان و دم دست بودن کالا و خدمات جوری میشیم که انگار چند لحظه قدرت تحلیلمونو از دست میدیم.راحتی و رایگانی مثل روانگردان عمل می کنه برامون.
SaMaN TaJ
کارمند بانک: می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟
مهندس کامپیوتر: من کامپیوترم ویروسی شده می تونی ویندوزم رو عوض کنی؟
پزشک عمومی: می تونی برای چهارشنبه که بچه ام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟
دندونپزشک: بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟
تعمیرکار ماشین: این ماشین من نمی دونم چرا هی صدای اضافی می ده، می تونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟!
بازیگر: واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟
مدیر یه جایی: می شه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟
موبایل فروش: آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو می شه با یهN95 عوض کنی؟!
معلم: این حسن ما یه خورده تو ریاضی اش بازیگوشی می کنه می شه این پنج شنبه ی قبل از امتحان ریاضی اش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟!
نماینده مجلس: این شهرام ما خیلی پسر گلیه می خواد زن بگیره می شه کمک کنید معافی این بچه رو بگیریم؟!
کارمند سازمان سنجش: سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟
نویسنده: یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی!
بنا: این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونه اش اُپن، فکر می کنی چند روزه تموم می کنی؟
طلا فروش: الان اوضاع سکه چجوریاس؟
اقتصاد دان: بالاخره این بنزین رو می خوان چی کار کنن؟ یه سوال دیگه: می دونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟
وکیل: من اگه بخوام حضانت بچه ام رو بگیرم چی کار باید بکنم؟
روان شناس: من الان یه چند وقتیه بچه ام شبا جاشو خیس می کنه، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، می خوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی، سم هم تهیه کردم!!!!حالا چی کار می تونی برام بکنی؟
تایپیست: یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، نظر تو چیه؟
tabassom
آرهههههههههههههههههههههه؟
آره
مرسییییییییییییی
mz56mz
قيمتش خيلى رفته بالا
hadi04
oخدا رو شكر اينجا سرم شلوغ نيست
ژنرال
الان نون خشک کیلو چنده؟
نمايش يا پنهان متن
چاکرمsoheyla
سلام و سپاس .
تاپیکتون واقعیت محض بود .
دلیلش این هست که ما همیشه به کمک دیگران احتیاج داریم و نمیتونیم تنهائی گلیممون و از آب بیرون بکشیم . انسانها همیشه به همدیگه محتاج هستن و وقتی این احتیاج بدون صرف هزینه حل بشه که دیگه خیلی عالی میشه .
ولی هر کسی روی این جو درخواست هارو نداره . من جزء کسائی هستم که دوست دارم غریبه ها مشکلم و حل کنن تا آشناها متوجه مشکلاتم نشن .
mojde
نخبه
نمايش يا پنهان متن
آی گفتی منم امکان نداره تو یه مهمونی وارد بشم ملت نریزن سرم که فلان چیز چه جوری میشه ما یه غلطی کردیم رفیتم یه چی یاد گرفتیم حالا هر کی ما رو میبینه یاد کلی سوال می افته همین مسافرت عید هم که رفته بودم هر جا ک..نمون رو گذاشتیم زمین گفتن فلان کارو برامون توضیح میدی اخر سر هم معلوم بود نمیفهمن خودم انجام میدادممستانه
دقیقاً همینطوره
Galexy
carlos
میرزا,
mojde,
Mahboob
آخه نه اینکه ما ایرانیا با همه می خوایم زود بجوشیم و سر صحبت رو باز کنیم از لحاظ حقوقی یقه ی طرف رو می گیریم
ساحل ناقلا
دلشاد
Holtek
محسن صائب
منهم با شما موافق هستم
نمیدونم پای درد دل روحانیون نشستید یا نه
فکر کنید یک روحانی وارد جمعی ادم مسن بگذاره و چکارش میکنند
اقا شک بین .چی میشه
اقا اگه بین نماز ....
sib
rose12
موافقم.این بهترین جوابه.ما ایرانیا نسبت به رایگان و دم دست بودن کالا و خدمات جوری میشیم که انگار چند لحظه قدرت تحلیلمونو از دست میدیم.راحتی و رایگانی مثل روانگردان عمل می کنه برامون.
KuRoSh
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→