ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
mojde
طفلکی!!!!!! این همه زحمت کشیدی فوق لیسانس از دانشگاه سراسری گرفتی حالا نشستی توی خونه؟!
کاشکی آدم بدونه چه سرنوشتی در انتظارشه. اونوقت دیگه این قدر خودشو زحمت نمیندازه! دیگه آشپزی و بچه بزرگ کردن که تحصیلات عالیه نمی خواد...
قدرت ما زنان!
نمی دانم این جملات برای شما آشنا هست یا نه؟ اگر جز آن دسته از زنهایی باشید که سالها درس خوانده و یا کار کرده اید و سپس به صورت یکباره برای حفظ زندگی زناشویی و یا تربیت فرزندتان خانه نشین شوید، حتما با این واژه ها آشنایی کامل دارید. مدتهای طولانی است که دوست دارم در مورد نقش و اهمیت زن در جامعه یادداشتی بنویسم. اما همیشه یا فرصت مناسب دست نداده و یا آنکه بعد از نوشتن چند سطر به این نتیجه رسیده ام که اگر این مطلب را کامل کنم همیشه عده ای هستند که ناراحت و دلخور می شوند. ولی الان احساس می کنم این مطلب باید نوشته شودچه بتوانم منظورم را درست منتقل کنم و چه نتوانم.
بهتر است مطلب را از اینجا شروع کنیم. از اینکه از ابتدای خلقت بشر، از وقتی که آدمها توانستند همه چیز را طبقه بندی کنند و بر اساس تصورات ذهنی شان(و نه واقعیت) به امتیاز بندی همه چیز بپردازند، همیشه به کارهای مردانه ارزش و بهای بیشتری دادند و در مقابل کارهای زنانه مثل به دنیا آوردن بچه، تربیت فرزندان، رسیدگی به امور منزل و .. همیشه جز کارهای کم اهمیت و یا حتی بی اهمیت که وقت چندانی را به خود اختصاص نمی دهد، جلوه داده می شد.
تا دنیا دنیا بوده وضع به همین منوال بوده و زنها هم پذیرفته بودند که کارهای مهم،مردانه است و کارهای خودشان کم ارزش. هر چند در سده های اخیر به خصوص در کشورهای غربی سعی شده است این موضوع به نمایش گذاشته شود که ما به زنها اهمیت می دهیم و یا موجهای افراطی مثل فمینیسم و ...شکل گرفت، اما هیچ یک نه به ارزش واقعی زن پی برده بودند و نه واقعا کاری توانستند برای ارزش گم شده زنان انجام دهند. تنها سوغات این طرز تلقی های جدید، تبدیل کردن زن به یک کالای تجاری و دور کردن وی از نقش های مهم و اساسی وی بود.
آنها با دیدگاه های سطحی و ناپخته شان نه تنها نتوانستند نقش واقعی زن را نشان دهند بلکه زنان را تشویق به انجام فعالیت های مردانه کردند و اینگونه جلوه دادند که هر چه قدر بیشتر بیرون از خانه باشید، کمتر برای فرزندانتان وقت بگذارید، خودتان را وقف کارها و فعالیتهای اجتماعی تان کنید ، موفق تر بوده و الگوی یک زن کامل و موفق می شوید. البته مسلما این موارد به طور علنی و آشکار در جامعه عنوان نمی شد
دیگر دختران ما آن قدر درس می خوانند که دوبرابر پسران وارد دانشگاه و مراکز آموزش عالی می شوند.آن قدر پشت کار به خرج می دهند که با سرعت بیشتری وارد مقاطع عالی تر تحصیلی شده و آن قدر تلاش می کنند که تا بر سر کارهای خوب و پر درآمد بروند، از پای نمی نشینند. البته هیچ یک از این موارد مورد انتقاد نیست بلکه برعکس باعث افتخار جامعه است که چنین زنان و دختران توانا، بااستعداد و پر تلاشی وجود دارد. به طور قطع برای یک جامعه اسلامی هیچ چیز نمی تواند افتخار آفرین تر از این باشد که دختران امروز و مادران فردای وی از بالاترین سطح تحصیلات و فعالیتهای اجتماعی برخوردار باشند اما مشکل از آنجا شروع می شود که بسیاری از دختران آنقدر غرق درس و ادامه تحصیل، کار خوب، موقعیت شغلی و .. هستند که فراموش می کنند باید به موقع ازدواج کنند.
اگر هم به هزار ضرب و زور اطرافیان ازدواج کنند برای حفظ موقعیت شغلی و تحصیلی شان سالها صاحب فرزند نمی شوند و اگر هم باز با هزار زور و طعنه و کنایه بالاخره بعد از سی و چند سالگی صاحب فرزند شوند، بلافاصله بعد از اتمام مرخصی زایمان است که کودک عازم مهد کودک است و مادر حاضر در محل کار.
البته وقتی به عنوان یک زن ، خوب فکر می کنم، دقیق برنامه های تلویزیونی را دنبال می کنم، مصاحبه با افراد موفق را می خوانم، مقالات علمی و غیر علمی را بررسی می کنم می بینم اثری روشن، قاطعانه و قابل تامل از بیان نقش واقعی زن در جامعه نیست.
به خودتان، موفقیتها، شکستها و فرآیند زندگی تان توجه کنید اگر خوب دقت کنید در همه این مراحل رد پا و اثر مادرتان را خواهید دید.
در هر حال چه نقش زنان دیده شود و چه دیده نشود، چه به نقشهای زنانه اهمیت داده شود و چه نشود و به طور کلی چه برنامه سازان، متصدیان امور فرهنگی، تاریخ نگاران، فیلم سازان و .. نقش ها و تاثیرات مادری و همسری را مورد توجه قرار بدهند و چه ندهند، زنها تاثیر خود را خواهند گذاشت ولی چه بهتر که زنان متوجه تاثیر و نفوذ خود در حیات بشری باشند تا هر چه بیشتر بتوانند نقش مثبتی در زندگی همسر و فرزندان خود داشته باشند و مهم تر از همه این است که اگر همه دنیا نیز از نقش و اهمیت زنان غافل ماندند، ما زنان از تاثیر گذاری و نقش ارزنده خود در خانواده و جامعه غافل نمانیم.
آقایون شما نمیدونین ما چه قدرتی داریم اگه اراده کنیم سونامی که سهله قیامت به پا میکنیم اگه چیزی نمیگیم و ساکت میشینیم دلمون نمیاد غرورتونو خورد کنیم آخه دوستون داریم میدونین چرا چون تو خلقت ماست که موجودات ضعیف رو دوست داشته باشیم
Galexy
اولا مرسی به اعتماد به نفس
دوما کلمه ی ضعیفه اهیانا به گوشتون نخورده خواهر؟؟؟
mojde
چرا نمی دونم چرا هر وقت یه اجتماع از عناصر ذکور میبینم یاد این لغت ضعیفه ها میفتم
Galexy
نخبه
احیانا ددی
soheyla
mojde,
سلام و سپاس .
من مدرک کارشناسی رشته ادبیات از دانشگاه آزاد و دارم . فعالیتهای زیادی داشتم . از صبح تو اداره بودم ساعت 2:30 میرفتم دفتر فنی مهندسی نقشه ساختمون میکشیدم . خیلی لذت می بردم
دوران نامزدیم فدای کار کردنم شد . شب بله برونم ساعت 10 از سر کار اومدم و بعدشم تو آشپزخونه خوابم برد و وقتی بیدار شدم متوجه شدم ساعت 2 شبه و مهمونامون رفتن . وقتی از خانواده ام پرسیدم چرا بیدارم نکردید گفتن هر بار صدات کردیم داد و بیداد کردی که میخوام بخوابم و ما از ترس اینکه فحش و ناسزا بگی و مهمونا صدات و بشنون دیگه بیدارت نکردیم
rose12
چرا مژده جان.مدیریت منزل تحصیلا ت عالیه می خواد.هر اتفاق کوچیکی که توی خونه میفته به شعور فرهنگی بالای ما خانمها
ممنون .از متن خوبتون لذت بردیم.
نخبه
ممنون .از متن خوبتون لذت بردیم.
عالیییییییییییییییییییی
محسن صائب
من مدرک کارشناسی رشته ادبیات از دانشگاه آزاد و دارم . فعالیتهای زیادی داشتم . از صبح تو اداره بودم ساعت 2:30 میرفتم دفتر فنی مهندسی نقشه ساختمون میکشیدم . خیلی لذت می بردم . گاهی تا ساعت 4 صبح هم کار کردم و 7 صبح فردا راهی اداره شدم . ولی وقتی ازدواج کردم فراموشم شد که من یه خانم هستم و وظایفی بجزء کار بیرون دارم .
دوران نامزدیم فدای کار کردنم شد . شب بله برونم ساعت 10 از سر کار اومدم و بعدشم تو آشپزخونه خوابم برد و وقتی بیدار شدم متوجه شدم ساعت 2 شبه و مهمونامون رفتن . وقتی از خانواده ام پرسیدم چرا بیدارم نکردید گفتن هر بار صدات کردیم داد و بیداد کردی که میخوام بخوابم و ما از ترس اینکه فحش و ناسزا بگی و مهمونا صدات و بشنون دیگه بیدارت نکردیم . وقتی هم که عقد کردم ساعت 10 تا 12 شب با همسرم بیرون میرفتم و جنگ میکردیم و ساعت 12 عاجز و خسته میومدم خونه . تا اینکه دیدم نه نمیشه . کار بعد از ظهر و تعطیل کردم . 2 ساله که ازدواج کردیم . به خودم تا زمان بچه دار شدن فرصت دادم و بعدش دیگه اداره هم نمیرم و به قول شیرین خانم عزیز : تا کودک بزرگ نشده سر کار نمیرویم و با کودک خاله بازی میکنیم کیفمان را میکنیم شوهر جان هم کار کند پول بیاورد که ما و نی نی یه جا قورت بدهیم و حالش را ببریم . ما خانمها هرچه قدر هم تلاش کنیم و درس بخونیم نباید یادمون بره که باید یه همسر خوب و یه مادر عالی باشیم .
mojde
خیلی عالی
میخواستم کلی حرف بزنم
ولی خیلی وقت ندارم الان ساعت 12ظهر هست و میخوام برم حرم ، هوای مشهد هم ابری و بعضی وقتها بارون و تگرگ میاد
در مورد تاپیک تون
فکر کنم سهیلا خانم عالی گفتند
مهمترین قدرت زن
حفظ زنانگی خودش هست
زن باید زن باشه نه مرد
یک زن شاید با مرد شدن احساس کنه داره پیشرفت کنه ولی اگر خوب به زندگیش به دورو برش نگاه کنه داره
ضرر میکنه
انهم ضرری عظیم ؟
مستانه
چرا من امروز همش یاد اون دفتر آبیه می افتم
چقدر دلم یه مردی میخواد که مرد باشه
بشینم توی خونه بپزمو بشورم و بچه بزرگ کنم
mz56mz
بله جهنم هم شما براى ما مردها برپا ميكنيد واگر نه ما آقايون از روز اول توى بهشت بوديم
Life Dream
Galexy
چقدر دلم یه مردی میخواد که مرد باشه
بشینم توی خونه بپزمو بشورم و بچه بزرگ کنم
من یکیو سراغ دارم اما فکر کنم قصد ازدواج نداره
mojde
اوهوم
Galexy
چی؟ شما هم بال داری؟؟؟
Holtek
ندیدی امروز کنکور دکتری چه خبری بود ، قد کنکور معمولی آدم ریخته بود برا امتحان
مستانه