دانشجوها برای شیطنت، روی تخته ی کلاس نوشتند: شورت استاد، قرمز گل گلیه!استاد اومد تو کلاس، یه نگاه به تخته کرد و با خونسردی خاصی گفت: هر کی اینو نوشته مامانش خیلی دهن لقه =============================
شعار مردم سال 57 : نه تاید می خوایم نه ریکا مرگ بر آمریکا سال 89 نه تاید داریم نه ریکا، گوه خورده ایم آمریکا
=============================
شعار ازدواج بسيجي : توپ، تانك ، دسته بيل، دختر فقط با سبیل
به غضنفر ميگن اين شعر از كيه : سعديا مرد نكونام نميرد هرگزميگه نميدونم يه راهنمائي بكنيد.... ميگن اسم شاعر تو خود شعره ميگه : اهان فهميدم .. جواد نكونام
غضنفر ميره دستشوئي زنونه ميگيرنش ميگن : مگه کوري نميبيني زنونست؟ ميگه من چکار کنم اينجا نوشته: زنا، نه! اونطرف هم نوشته: مردا، نه
سره سفره عقد عروس بله نمی گفته. داماد یكم فكر میكنه و با صدای بلند می گه: عمو زنجیر باف =============================
یه روز یه بچه دم در مهدکودکشون داشت گریه میکرد مربیه بهش میگه :تو مامان داری؟ میگه نه! میگه بابا داری؟ میگه نه! مربیه میگه پس چی داری؟ میگه جیش دارم =============================
غضنفر ميوفته دنباله دختره با سنگ ميزنه تو سرش ميگه حال كردي چطوري مختو زدم
غضنفربه دیدار رهبر انقلاب می ره و دستشو می بوسه و آقا را بغل می کنه و می گه آقا قربون قدت تو سیدی دعا کن شاه برگرده =============================
خیلی دلم برات تنگ شده... اونقدر که از دوریت می خوام گریه کنم...اما وقتی قیافت یادم میاد خنده ام می گیره =============================
ترس پسرها از ازدواج دل بستن به یه دختر نیست دل بریدن از بقیه دخترهاست =============================
غنضنفر اول محرم پشت ماشینش می نویسه: "خیلی از دستت دلخورم یزید
غضنفر آهنگ خالی گوش می کرده میزنه زیر گریه میگن چرا گریه می کنی؟ با بغض میگه آخه خوانندش لاله
به غضنفر میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید
غضنفر میاد خیر سرش بچشو نصیحت کنه، بش میگه:کره خر! شب کنکوره بشين يه گوهی بخور يه انی بشی دستت به يه مسترابی بند بشه يه چوس حقوقی برينن كف دستت
غضنفر چربى خون داشته, دكتربهش ميگه: روزى ٦ كيلومتر راه برو! بعد از۳ ماه زنگ ميزنه میگه: من الان لب مرزم چه كار كنم
تست ازدواج غضنفر از زنش: از ازدواج با من مثل سگ پشیمونی يا مثل خر کیف می کنی؟
غضنفر یتیم خونه میزنه روز اول جلسه اولیا و مربیان میذاره
غضنفر راديولوژيست ميشه به مريض ميگه:تو عكستون يه شكستگي تو دنده راست سينتون ديدم با فتوشاپ درستش كردم
زن به شوهر: عزیزم از ایتالیا برات چی بیارم؟ شوهر باتمسخر: یک دختر موبور و نازایتالیایی! .. بعد از برگشت از سفر، شوهر به زن: سوغاتی من چی شُد؟ زن به شوهر: باید ۹ ماه صبر کنی ، تا به دنیا بیارمش
پليس به غضنفر: اينجا ماهيگيري قدغنه!!!غضنفر: ولي اينجا تابلو نزدين!!!پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين
زن به شوهر: عزیزم از ایتالیا برات چی بیارم؟ شوهر باتمسخر: یک دختر موبور و نازایتالیایی! .. بعد از برگشت از سفر، شوهر به زن: سوغاتی من چی شُد؟ زن به شوهر: باید ۹ ماه صبر کنی ، تا به دنیا بیارمش
نقل قول: دلشاد
غضنفر راديولوژيست ميشه به مريض ميگه:تو عكستون يه شكستگي تو دنده راست سينتون ديدم با فتوشاپ درستش كردم
نمیدونم چرا یاد علی متالیک افتادم
غضنفربه دیدار رهبر انقلاب می ره و دستشو می بوسه و آقا را بغل می کنه و می گه آقا قربون قدت تو سیدی دعا کن شاه برگرده
سره سفره عقد عروس بله نمی گفته. داماد یكم فكر میكنه و با صدای بلند می گه: عمو زنجیر باف
غضنفرشب عروسیش پشت به عروس میخوابه عروس میگه چرا اینجوری میکنی؟؟؟میگه: ازدواج کردم این کثافت کاری هارو بزارم کنار
دانشجوها برای شیطنت، روی تخته ی کلاس نوشتند: شورت استاد، قرمز گل گلیه!استاد اومد تو کلاس، یه نگاه به تخته کرد و با خونسردی خاصی گفت: هر کی اینو نوشته مامانش خیلی دهن لقه
دلشاد
دانشجوها برای شیطنت، روی تخته ی کلاس نوشتند:
شورت استاد، قرمز گل گلیه!استاد اومد تو کلاس، یه نگاه به تخته کرد و با خونسردی خاصی گفت: هر کی اینو نوشته مامانش خیلی دهن لقه
شعار مردم سال 57 : نه تاید می خوایم نه ریکا مرگ بر آمریکا سال 89 نه تاید داریم نه ریکا، گوه خورده ایم آمریکا
شعار ازدواج بسيجي : توپ، تانك ، دسته بيل، دختر فقط با سبیل
به آخونده میگن بلدی انگلیسی شماره ها رو بگی؟
میگه: کاری نداره، وان، تو، تری، فور، فایو، نعوذبالله س. ک. س.
به غضنفر ميگن اين شعر از كيه : سعديا مرد نكونام نميرد هرگزميگه نميدونم يه راهنمائي بكنيد.... ميگن اسم شاعر تو خود شعره ميگه : اهان فهميدم .. جواد نكونام
غضنفر ميره دستشوئي زنونه ميگيرنش ميگن : مگه کوري نميبيني زنونست؟ ميگه من چکار کنم اينجا نوشته: زنا، نه! اونطرف هم نوشته: مردا، نه
سره سفره عقد عروس بله نمی گفته. داماد یكم فكر میكنه و با صدای بلند می گه: عمو زنجیر باف
یه روز یه بچه دم در مهدکودکشون داشت گریه میکرد مربیه بهش میگه :تو مامان داری؟ میگه نه! میگه بابا داری؟ میگه نه! مربیه میگه پس چی داری؟ میگه جیش دارم
غضنفر ميوفته دنباله دختره با سنگ ميزنه تو سرش ميگه حال كردي چطوري مختو زدم
غضنفربه دیدار رهبر انقلاب می ره و دستشو می بوسه و آقا را بغل می کنه و می گه آقا قربون قدت تو سیدی دعا کن شاه برگرده
خیلی دلم برات تنگ شده... اونقدر که از دوریت می خوام گریه کنم...اما وقتی قیافت یادم میاد خنده ام می گیره
ترس پسرها از ازدواج دل بستن به یه دختر نیست دل بریدن از بقیه دخترهاست
غضنفر شلوارشو برعكس ميپوشه، ننهاش بهش ميگه: الهي قربونت برم، وقتي ميري انگار داري ميايي
غضنفرشب عروسیش پشت به عروس میخوابه عروس میگه چرا اینجوری میکنی؟؟؟میگه: ازدواج کردم این کثافت کاری هارو بزارم کنار
آمریکا: ما به ایران گندم نمیدهیم غضنفر: به جهنم، نون خالى میخوریم
غضنفر میره ماه عسل برمیگرده زنش بهش میگه چرا منو نبردی میگه خواب بودی دلم نیومد بیدارت كنم
غنضنفر اول محرم پشت ماشینش می نویسه: "خیلی از دستت دلخورم یزید
غضنفر آهنگ خالی گوش می کرده میزنه زیر گریه میگن چرا گریه می کنی؟ با بغض میگه آخه خوانندش لاله
به غضنفر میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من 3 بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید
غضنفر میاد خیر سرش بچشو نصیحت کنه، بش میگه:کره خر! شب کنکوره بشين يه گوهی
بخور يه انی بشی دستت به يه مسترابی بند بشه يه چوس حقوقی برينن كف دستت
غضنفر چربى خون داشته, دكتربهش ميگه: روزى ٦ كيلومتر راه برو! بعد از۳ ماه زنگ ميزنه میگه: من الان لب مرزم چه كار كنم
تست ازدواج غضنفر از زنش:
از ازدواج با من مثل سگ پشیمونی يا مثل خر کیف می کنی؟
غضنفر یتیم خونه میزنه روز اول جلسه اولیا و مربیان میذاره
پليس به غضنفر: اينجا ماهيگيري قدغنه!!!غضنفر: ولي اينجا تابلو نزدين!!!پليس: نزديم كه نزديم، زود باش از بالاي اون آكواريوم بيا پايين
Galexy
البته همچین جدید نیستا، ولی باحال بود
نخبه
نمیدونم چرا یاد علی متالیک افتادم
منگلی بوده
Mahboob
بهونه
carlos
اینارو امروز غضنفر فرستاده
Kishe Mehr
دستت مرسی
به یکی میگن اون چه حیوونیه که ما رو واسه نماز صبح بیدار می کنه؟
نمايش يا پنهان متن
میگه بابامیارنه ی نماز جماعت هم برداشته شده و دیگه هر کسی باید حمد و سوره اش رو خودش بخونه
shaparak64
شورت استاد، قرمز گل گلیه!استاد اومد تو کلاس، یه نگاه به تخته کرد و با خونسردی خاصی گفت: هر کی اینو نوشته مامانش خیلی دهن لقه
مرسی
blustar
دلشاد
bijjan
KuRoSh
Kishe Mehr
این همه جک اینجا بود باز گیر دادی به شورت مردم؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→