سنين 23 تا 27 سالگي در دخترها واقعا به رشد كامل عقلي رسيده اند مي توانيد از نظرات آنها استفاده كنيد و با آنها مشورت كنيد پيشنهادات جالب و البته منطقي به شما خواهند
من که نه تا حالا شماره گرفتم از کسی نه دوست پسر داشتم چون نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم از این بابت هم خوشحالم طی تجربه های بصری که داشتم میگویم مرسی خیلی اموزنده بود
پس از خواندن متن به این نتیجه رسیدم که تایپ کردی و غلط املائی داری اونم می شوی 18 تمام
نقل قول: نخبه
مي كيريئد
گفته های جالب ومفید بود که به درد دوستان می خورد
د در دوستيهاتون يك پل هم براي روز جدايي بزاريد ن
با این جمله موافق هستم همین بلا سر دوست من اومده واز لحاظ روحی خیلی تحت فشار بود به قدری که تو بارون وسط خیابون نشته بود همش گریه می کرد( طبق گفته های خودش) اما همین بلا هم سر اقوام نزدیک ما هم اومد و دچار ناراحتی روحی شد که یه مدت تحت مراقبت بود تا خوب شد به نظر من باید یه حدی باشه تا کسی دچار مشکل نشه با رفتن دیگری
و من به كشف جديد اطمينان دارم و كاملا مي پذيرم
بازم رفتی سراغ کشف کردن شیرین
نقل قول: The one
به نظر من برعکس. البته دیدم بعد از مقایسه ی دو فرهنگ غربی و شرقی عوض شداین مساله ی تجربه ی فیزیکی، متاسفانه برامون یه تابو شده و در حد یک جایزه ی بعد از ازدواج بهش نگاه می کنیم در صورتیکه اگه از همون ابتدا مثل بقیه ی نیازهای فیزیکی از جمله خوردن و خوابیدن بهش پرداخته بشه خود بخود تمرکز روی نیازهای معنوی منعطف میشهبه عبارت دیگه این جاذبه باعث نمیشه که شریک زندگیمون رو فقط برای رفع این نیاز انتخاب کنیم بلکه مناسب بودنش از این جهت رو می سنجیم و میریم سراغ فاکتورهای دیگه ی اخلاق و غیره ولی من دیدم که مثلا یعضی از جوانان حاضرن همه ی خواسته های شخص موردنظرشون رو براورده کنن تا به اون جایزه ی موردنظر دست پیدا کنن وبعد از اون دیگه، چون قسمت بزرگی از جاذبه ه ی ازدواج در همین تماس فیزیکی محدود بود، تازه میفهمن که فرد موردنظر غیر از اون اشباع فیزیکی هیچ مزیت دیگری نداره ساری طولانی شد
نخبه
تنبل خلاصش همون قسمتهای رنگیه بخون بزرگ شدی به دردت میخوره بچه جون
خب دخملی به اسم شیلین با کفشهای کتانی که داری.... اگه دعوام کنی میرم گوش برزو رو داززززززززز میگیرما
Kishe Mehr
فعلا حوصله ندارم فسفر بسوزونم چیز میز بگم
ولی خیلی مرسی مطلب خوبی بود توی بعضی نکات من قبلا به اونجا رسیده بودم و اینجا هم دیدم که به اون اشاره شده
نخبه
عمو پارسال هم چند بار از این مطالب گذاشتم ولی جنگولک بازی بیشتر کیف میداد. حالا دیگه خانم شدم
محسن صائب
فکر نکنم دیگه بدرد من بخوره
نخبه
فکر نکنم دیگه بدرد من بخوره
خب بخونین بعدا به مهدیار و همون جوونایی که ارشادشون میکنین یاد بدین
راستی اون فیش حقوقی رو نیاوردینا
نخبه
شنگول جاهییه که رنگی نوشتم رو بخون خلاصشه
SaMaN TaJ
آیکیو نصف بیشترش رنگی........مگه بیکارم
shaparak64
من تو این سنم
The one
a-s-l-a-i-b-a
من که نه تا حالا شماره گرفتم از کسی نه دوست پسر داشتم
چون نمیتونم به هیچ پسری اعتماد کنم
از این بابت هم خوشحالم
طی تجربه های بصری که داشتم میگویم
مرسی خیلی اموزنده بود
نخبه
ژنرال
KuRoSh
می شوی 18
گفته های جالب ومفید بود که به درد دوستان می خورد
با این جمله موافق هستم همین بلا سر دوست من اومده واز لحاظ روحی خیلی تحت فشار بود به قدری که تو بارون وسط خیابون نشته بود همش گریه می کرد( طبق گفته های خودش)
اما همین بلا هم سر اقوام نزدیک ما هم اومد و دچار ناراحتی روحی شد که یه مدت تحت مراقبت بود تا خوب شد
به نظر من باید یه حدی باشه تا کسی دچار مشکل نشه با رفتن دیگری
بازم رفتی سراغ کشف کردن شیرین
Holtek
SaMaN TaJ
امروز بیکار بودم خوندمش
ایدقدر بدم از اون آدمای>>> متن قرمز و آبی رنگ قسمت الف میاد.....
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→