₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: تاریخچه صیغه ایران!! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: تاریخچه صیغه ایران!! ::
1 2

بدون عکس

:: تاریخچه صیغه ایران!! ::

1153 بازدید، 30 پست، نویسنده: Life Dream

• arash52

فکر کنم به نظر جامعه متمدن و روشنفکر ، رابطه آزاد از صیغه بهتر و مطمئن تره 4

• ماهی

یه وقتا به خاطر دل خودت رابطه ی آزاد رو انتخاب میکنی ..چراغای سبز و قرمز و محدود شو هم با هم مشخص می کنید اون فرق می کنه.این رابطه با صیغه یا بدون صیغه به نظرم ویران کننده نیست. 66
    ولی صیغه توش به طور ضمنی تن فروشی مستتره و این خیلی بده 1

• mojde

نقل قول: نخبه
    نه بیا بریم عمو مازیار عصبانیه بیا بریم تاپیک مژده رو به قهقرا ببریم

بدیو بدیو کنین 4

ممنون مازیار جان

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    نخيرم، كليد Shift رو زود ول كردم به جاي ( ، ) ع تايپ شد!! خيلي وقتا اينطوري ميشه

میخای برم همه غلط دیکته هات رو بیارم.. این روزا همش غلط غلوط مینویسی خبریه؟؟ 86 نکنه عاشق شدی دیگه حواس مواس نداری 4

• Life Dream

به جمع مخالفين خوش اومدي 24
    نقل قول: Dr.GSM
    یه همکاری تعریف میکرد که با یه خانمی بوده و قبل از شروع کار ، خانمه میپرسه چند دقیقه ( یا ساعت ) طول میکشه ، بعد یه کاغذی از جیبش دراورده و یه چیزای به عربی خونده

وايي خدا چه قد راحت!!!!!! 23
    نقل قول: Kurosh
    منم همین طور باهاش مخالف هستم

نقل قول: arash52
    فکر کنم به نظر جامعه متمدن و روشنفکر ، رابطه آزاد از صیغه بهتر و مطمئن تره

بهتر كه هست ولي اونم بد هست 29
    نقل قول: ماهی
    ولی صیغه توش به طور ضمنی تن فروشی مستتره و این خیلی بده

دقيقاً 105
    نقل قول: mojde
    ممنون مازیار جان

84
    میخای برم همه غلط دیکته هات رو بیارم.. این روزا همش غلط غلوط مینویسی خبریه؟؟ نکنه عاشق شدی دیگه حواس مواس نداری

گير دادي شرين خانما 83 عاشق، كه هميشه يه نفر بوده، ولي وقتي ذهنت مشغول باشه يادت نمياد ديروز هم چي خوردي!! 2 ولي به عاشقي ربطي نداره!! 3

• نخبه

گير دادي شرين خانما

عمو مازیار اسم من شیرینه 62

ولي وقتي ذهنت مشغول باشه يادت نمياد ديروز هم چي خوردي!! ولي به عاشقي ربطي نداره!!

ذهنت مشغوله چیه؟ هان ؟ زود تند سریع بگو تا تو سایت نگفتم میخای علوس بشی 4

• Life Dream

ذهنت مشغوله چیه؟ هان ؟ زود تند سریع بگو تا تو سایت نگفتم میخای علوس بشی

آهان اينو ميگي!!! خوب شيرين خانما من خودم انيطوري نوشتم كه!! به خدا خودم عمداً نوشتم علوس، آخه اينطوري بامزه تره 4
    گفتم كه كار! از دو جا بهم قول استخدامي دادن ولي همش ميگن فعلاً فراخوان داده نشده!! البته راست هم ميگن من سايت مربوطه رو زود زود چك ميكنم، خيلي استرس براي استخدامي دارم، از طرف ديگه هم ميخوام نمايندگي دستگاه gym رو بگيرم، مشكل سرمايشو ندارم، ولي اگه اين كارو بكنم و يهو بگن آقا فراخوان داده شد خوب اون نمايندگي رو چيكار كنم!! از طرف ديگه هم نميخوام اين فرصت رو از دست بدم آخه شايد اصلاً فراخوان داده نشه يا بگن افتاد سال ديگه! خوب من اين وسط گير كردم ديگه! چون يكي از آشناهامون كه قرار بود يه مغازه بزرگ رو ازش اجاره بگيرم حد اكثر تا يه هفته ديگه بهم وقت داده و اگه اجاره نگيرم ميده به يكي ديگه!! موقعيت مكانيش خيلي خوبه!
    خوب حالا ديدي چه گيري افتادم 62

• maryamlondon1

زن نمی‌تواند با غیر مسلمان و بنا به قولی غیر شیعیان دوازده‌امامی ازدواج کند

الان صیغه ت کشورهای عربی که بیشتر مردم انها سنی هستن شایع شده..وبهش میگن الزواج المسیار 1 ولی به شیعه هافحش میدن 14 حتی چند هنرمند سر شناس عرب این کار انجام دادن من جمله الهام شاهین وسهیر رمزی وووو انها که شیعه نبودن4

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    الان صیغه ت کشورهای عربی که بیشتر مردم انها سنی هستن شایع شده..وبهش میگن الزواج المسیار

آخر زمون شده! 13 چي ميگي مامان مريم، اونا با نظر شخصي خودشون اين كار رو انجام ميدن اونم به اسم اهل سنت!! قوانين روشنه ولي متسفانه بعضيا رعايت نميكنن و به اسم يه مذهب انجام ميدن وكل مذهب رو ميبرن زير سوال!!! 14
    مامان مريم اگه يكي از اونا رو ديدي محكم بزن توو گوشش بگو مازيار گفته برو به خودش بگو 2

• هاچو هاچو

من که شخصا با صیغه موافقم 86 چه موقت چه دائم 713
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: