یه وقتا به خاطر دل خودت رابطه ی آزاد رو انتخاب میکنی ..چراغای سبز و قرمز و محدود شو هم با هم مشخص می کنید اون فرق می کنه.این رابطه با صیغه یا بدون صیغه به نظرم ویران کننده نیست. ولی صیغه توش به طور ضمنی تن فروشی مستتره و این خیلی بده
یه همکاری تعریف میکرد که با یه خانمی بوده و قبل از شروع کار ، خانمه میپرسه چند دقیقه ( یا ساعت ) طول میکشه ، بعد یه کاغذی از جیبش دراورده و یه چیزای به عربی خونده
وايي خدا چه قد راحت!!!!!!
نقل قول: Kurosh
منم همین طور باهاش مخالف هستم
نقل قول: arash52
فکر کنم به نظر جامعه متمدن و روشنفکر ، رابطه آزاد از صیغه بهتر و مطمئن تره
بهتر كه هست ولي اونم بد هست
نقل قول: ماهی
ولی صیغه توش به طور ضمنی تن فروشی مستتره و این خیلی بده
دقيقاً
نقل قول: mojde
ممنون مازیار جان
نقل قول: نخبه
میخای برم همه غلط دیکته هات رو بیارم.. این روزا همش غلط غلوط مینویسی خبریه؟؟ نکنه عاشق شدی دیگه حواس مواس نداری
گير دادي شرين خانما عاشق، كه هميشه يه نفر بوده، ولي وقتي ذهنت مشغول باشه يادت نمياد ديروز هم چي خوردي!! ولي به عاشقي ربطي نداره!!
ذهنت مشغوله چیه؟ هان ؟ زود تند سریع بگو تا تو سایت نگفتم میخای علوس بشی
آهان اينو ميگي!!! خوب شيرين خانما من خودم انيطوري نوشتم كه!! به خدا خودم عمداً نوشتم علوس، آخه اينطوري بامزه تره گفتم كه كار! از دو جا بهم قول استخدامي دادن ولي همش ميگن فعلاً فراخوان داده نشده!! البته راست هم ميگن من سايت مربوطه رو زود زود چك ميكنم، خيلي استرس براي استخدامي دارم، از طرف ديگه هم ميخوام نمايندگي دستگاه gym رو بگيرم، مشكل سرمايشو ندارم، ولي اگه اين كارو بكنم و يهو بگن آقا فراخوان داده شد خوب اون نمايندگي رو چيكار كنم!! از طرف ديگه هم نميخوام اين فرصت رو از دست بدم آخه شايد اصلاً فراخوان داده نشه يا بگن افتاد سال ديگه! خوب من اين وسط گير كردم ديگه! چون يكي از آشناهامون كه قرار بود يه مغازه بزرگ رو ازش اجاره بگيرم حد اكثر تا يه هفته ديگه بهم وقت داده و اگه اجاره نگيرم ميده به يكي ديگه!! موقعيت مكانيش خيلي خوبه! خوب حالا ديدي چه گيري افتادم
زن نمیتواند با غیر مسلمان و بنا به قولی غیر شیعیان دوازدهامامی ازدواج کند
الان صیغه ت کشورهای عربی که بیشتر مردم انها سنی هستن شایع شده..وبهش میگن الزواج المسیار ولی به شیعه هافحش میدن حتی چند هنرمند سر شناس عرب این کار انجام دادن من جمله الهام شاهین وسهیر رمزی وووو انها که شیعه نبودن
الان صیغه ت کشورهای عربی که بیشتر مردم انها سنی هستن شایع شده..وبهش میگن الزواج المسیار
آخر زمون شده! چي ميگي مامان مريم، اونا با نظر شخصي خودشون اين كار رو انجام ميدن اونم به اسم اهل سنت!! قوانين روشنه ولي متسفانه بعضيا رعايت نميكنن و به اسم يه مذهب انجام ميدن وكل مذهب رو ميبرن زير سوال!!! مامان مريم اگه يكي از اونا رو ديدي محكم بزن توو گوشش بگو مازيار گفته برو به خودش بگو
arash52
ماهی
ولی صیغه توش به طور ضمنی تن فروشی مستتره و این خیلی بده
mojde
بدیو بدیو کنین
ممنون مازیار جان
نخبه
میخای برم همه غلط دیکته هات رو بیارم.. این روزا همش غلط غلوط مینویسی خبریه؟؟
Life Dream
وايي خدا چه قد راحت!!!!!!
بهتر كه هست ولي اونم بد هست
دقيقاً
گير دادي شرين خانما
نخبه
عمو مازیار اسم من شیرینه
ذهنت مشغوله چیه؟ هان ؟ زود تند سریع بگو تا تو سایت نگفتم میخای علوس بشی
Life Dream
آهان اينو ميگي!!! خوب شيرين خانما من خودم انيطوري نوشتم كه!! به خدا خودم عمداً نوشتم علوس، آخه اينطوري بامزه تره
گفتم كه كار! از دو جا بهم قول استخدامي دادن ولي همش ميگن فعلاً فراخوان داده نشده!! البته راست هم ميگن من سايت مربوطه رو زود زود چك ميكنم، خيلي استرس براي استخدامي دارم، از طرف ديگه هم ميخوام نمايندگي دستگاه gym رو بگيرم، مشكل سرمايشو ندارم، ولي اگه اين كارو بكنم و يهو بگن آقا فراخوان داده شد خوب اون نمايندگي رو چيكار كنم!! از طرف ديگه هم نميخوام اين فرصت رو از دست بدم آخه شايد اصلاً فراخوان داده نشه يا بگن افتاد سال ديگه! خوب من اين وسط گير كردم ديگه! چون يكي از آشناهامون كه قرار بود يه مغازه بزرگ رو ازش اجاره بگيرم حد اكثر تا يه هفته ديگه بهم وقت داده و اگه اجاره نگيرم ميده به يكي ديگه!! موقعيت مكانيش خيلي خوبه!
خوب حالا ديدي چه گيري افتادم
maryamlondon1
الان صیغه ت کشورهای عربی که بیشتر مردم انها سنی هستن شایع شده..وبهش میگن الزواج المسیار
Life Dream
آخر زمون شده!
مامان مريم اگه يكي از اونا رو ديدي محكم بزن توو گوشش بگو مازيار گفته برو به خودش بگو
هاچو هاچو
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→